Борисов за депутата Георгиев: Да напуска НС, не ми трябва в ГЕРБ!

Който иска, да го вземе, предложи бившият премиер
Обновена: 22 май 2014 07:49 | 21 май 2014 21:11,
301
Борисов за депутата Георгиев: Да напуска НС, не ми трябва в ГЕРБ!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че най-правилно и морално е депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев да напусне парламента, след като от няколко дни в публичното пространство се вихри скандал около партийната принадлежност на народния представител.

Георгиев подаде молба за напускане на ГЕРБ на 19 май, за да се присъедини към „България без цензура“ на Николай Бареков, но часове по-късно я оттегли. Ден по-късно Георгиев обясни, че става въпрос за нестандартна реакция, провокирана от медийни публикации, свързани с отцепването му от партията. Вчера обаче Георгиев се появи на сцената на предизборна проява на формацията на Бареков.

Още по темата
Борисов отсече, че "това шикалкавене уронва престижа на ГЕРБ". "На мен ми е изключително обидно, на мен такива хора не ми трябват в ГЕРБ”, категоричен беше Борисов пред журналисти в Хасково днес .

„Много рано тройната коалиция се разклати и не можах да очистя партията докрай от подобни хора. Затова с радост, който иска да го вземе - да го вземе. Ако има грам истина в думите му, че той е член на ГЕРБ, че е в ГЕРБ, най-правилното и морално от негова страна в този момент, след като натвори всички тези глупости, е да си подаде молбата и да напусне парламента.  Не го ли направи - да става независим, да отива където иска", подчерта Борисов.

"Ако си в ГЕРБ, трябва да си в ГЕРБ, ако не си, по-добре отиди там, където имаш интереси", посочи бившият премиер.

ГЕРБ е кауза, в ГЕРБ се идва, ако имаш кауза, подчерта още той.

По-рано днес водачът на листата на ГЕРБ за евровота Томислав Дончев също коментира в Хасково поведението на своя колега Даниел Георгиев. Според него това е изключително лош сигнал за политиците изобщо и затова хората нямали доверие в Народното събрание като институция.

"Тук същественият въпрос за мен е не какво прави този млад мъж в момента, а какво прави при нас", отбеляза Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
10
 
14
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 9 години
И какво казал бащата на тоя Даниелчо, кмета на Ботевград - горд съм със сина си, той е същия като мен ахахахха вие представяте ли си какъв човек е кмет на голям град в България.. и сина му в народното събрание.. и то от коя партия.. разбира се, че от ГЕРБ.. Това е редовия герберски депутат.. не че навсякъде няма такива мекерета, но в ГЕРБ е пълно с тях.. Колкото и смотани да са политиците от другите партии има поне по 10 15 читави човека докато тук всичкото е ***.. ама то от такъв вожд..
153
9
 
18
 
! Отговори
MOLI преди 9 години
БОЙКО ИЗГОНИ ГО,*** НЕ ТИ ТРЯБВАТ.ТОЗИ Е С ПОВЕДЕНИЕ НА ***.КОГО ЛЪЖЕ.КАТО ИСКА ДА СЕ ЦЕЛУВА С КОГОТО ЩЕ.
152
21
 
10
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 9 години
КОе от Костинбродската афера не е вярно бе... Доказано намериха 350 000 готови за употреба бюлетини.. това,че прокуратурата не си върши работата и не внася обвинителен акт е друг въпрос.. Бюлетината има силата на ценни книжа.. не можеш да си ги печаташ колкото ти скимне за добре има ли лимит.. и той е 10тократно превишен, което е забранено от закона. Да изкараш Мая Манолова виновна за това,че ГЕРБЕР е напечатал незаконно толкова бюлетини е меко казано малоумно.. каквито сте и вие Герберите
151
21
 
14
 
! Отговори
бегай преди 9 години
БОКО е комунист!БОКО е червен ***!
150
4
 
20
 
! Отговори
политолог преди 9 години
БКП-БСП-ДС никога не са спазвали закона, те се смятат за богоизбрани благодарение на простите и неграмотни техни избиратели. Къде е Мая Манолова -Галева да каже какво става с Костинбродската история. Доказа се , че нищо от нейния донос не е вярно. Сега се опитаха да проверяват Президента с кой се срещал. Това е още по незаконно. Излъгаха за уж сгрешени подписи за референдума , а същевременно не дават подписите за проверка. Това е нищо , в сравнение с 70 годишната им гавра с народа. Срам и позор.
149
25
 
14
 
! Отговори
TrollTerminator преди 9 години
"това шикалкавене уронва престижа на ГЕРБ" Ъ, престижа? Споко г-н Борисов, вие нямате престиж за уронване1 не се безпокойте за това!"Тук същественият въпрос за мен е не какво прави този млад мъж в момента, а какво прави при нас"-всъщност съществения въпрос г-н Дончев е какво вие и вашата пасмина от ГЕРб правите изобщо нещо в политиката?
148
17
 
10
 
! Отговори
Показателите от ... преди 9 години
... управлението на Станишев са:Рекордно намалена безработицата от 14% на 6.8%, отговаряща на 230.000 нови работни места. Ръст на Брутния Вътрешен Продукт от 80% за 4 години!Бюджетен излишък от 6% на година. Считана за здравословна инфлация от 3%.Да - Борисов забатачи и върна за 3.5 години икономиката на ниво 2002 година, 12 години назад.
147
14
 
14
 
! Отговори
имало едно време преди 9 години
Тези приказки Б.Борисов да ги говори на децата. Тук проявява самодоволство, но не се досещам на какво отгоре?! Та когато беше във властта всичко беше замръзено, стопирано и без перспективно. Защо се мисли за по-добър от другите? Така и не получих отговор на този въпрос...Вие си гласувайте, не ми пречите! Най-много да уредите най-задръстените от нашето общество на държавни службици. Хора, които нищо не могат и не знаят как се прави, имат претенции за всичкознаещи.
146
13
 
13
 
! Отговори
Показателите на ... преди 9 години
... "управлението" на Борисов са:Увеличение на безработицата от 6.8% на 12.4%, което отговяря на 200.000 директно унищожени работни места. Спрян растеж на икономиката. Бюджетен дефицит. Опасно ниска инфлация от -3%, да не кажа дефлация. Икономика вкарана в трайна рецесия!
145
1
 
5
 
! Отговори
е преди 9 години
не гласуването не е решение и 10 човека да гласуват -пропорционалната система ще ги разпредели за партиите ,така че дреме им , колкото по-малко гласуващи по-малко проблеми за тях.
144
9
 
16
 
! Отговори
До 193 преди 9 години
Това оправдание със Световната криза е за пред основното училище, където Борисов ходи да агитира! В Румъния безработицата през 2009 беше 6.9%. У нас, 6.8%.В Румъния през февруари 2013 година безработицата беше 7.1%. У нас, 12.4%.Сега безработицата в Румъния е 6.7%. Тука е 11.8%.Да! Борисов унищожи за 3.5 години 200.000 работни места, защото наду безработицата с катастрофалните 5.6% и вкара икономиката в трайна рецесия с некадърността си!
143
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъвто бащицата-Боко, токова и чавенцето-Даниелчо.
142
6
 
13
 
! Отговори
Зидар преди 9 години
Малката тухла стана голяма. Изключете го незабавно от Герб нестандартника му нестандартен!
141
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко народ самозапали тоя на снимката.....Вървете да гласувате
140
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко Тиквата и групата милиционери около него са най-тъпата част от народа.Даниел и Боко са си като две капки вода-сменят си партиите по два пъти на ден.Смрадлива работа е ГЕРБ.
139
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Софийски градски съд ще заседава по делото срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, по което той е подсъдим за длъжностно присвояване
138
16
 
23
 
! Отговори
nobi преди 9 години
Ето това е герб - един *** начело и една сюрия гъзомийници покрай него. Събрани от кол и въже, добрали се до заветното депутатско място, като преди това са пробвали къде ли не. И тая пасмина ни управлява 4 години
137
2
 
22
 
! Отговори
ха ха преди 9 години
Този Даниелчо сега заслужава да го изритат и от ГЕРБ, и Бареков да не го прибере и ще се затвърди поговорката - от два стола, та на земята! Такива неориентирани индивиди са срамза държавата!
136
11
 
20
 
! Отговори
НАПОРИСТИЯ ТЪПАК преди 9 години
ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА МИЛИОНИ ЗА ОХРАНАТА НА МУТРАТА МИЛИАРДЕР ОТ НАШИТЕ ПАРИ,ОТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. ДОРИ ВЕЧЕ ВЪН ОТ ВЛАСТТА,БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА ОГРАБВА.ДОКАТО БЕШЕ ПРЕМИЕР СИ ПРАВЕШЕ КАКВОТО СИ ИСКАШЕ И ОСВЕН ЗА ДЪРЖАВНА ОХРАНА,ПЛАЩАХМЕ И ЗА ЦЯЛА СВИТА ЧАСТНИ ОХРАНИТЕЛИ.СЕГА ОФИЦИАЛНИТЕ НА БОКО-ЦОЛОВА И НИКОЛАЕВ ПИТАТ С КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛ ГЕОРГИЕВ ДА Е ДЕПУТАТ,АМИ ЩОТО Е НЕОБРАЗОВАН КАТО БОКО С ФАЛШИВИТЕ ТИТЛИ,ЗА ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР,
135
19
 
8
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
Borisov si znae to4no kakvo pravi . Toi ima iasen pogled varhu problemite .