Борисов за депутата Георгиев: Да напуска НС, не ми трябва в ГЕРБ!

Който иска, да го вземе, предложи бившият премиер
Обновена: 22 май 2014 07:49 | 21 май 2014 21:11,
301
Борисов за депутата Георгиев: Да напуска НС, не ми трябва в ГЕРБ!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че най-правилно и морално е депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев да напусне парламента, след като от няколко дни в публичното пространство се вихри скандал около партийната принадлежност на народния представител.

Георгиев подаде молба за напускане на ГЕРБ на 19 май, за да се присъедини към „България без цензура“ на Николай Бареков, но часове по-късно я оттегли. Ден по-късно Георгиев обясни, че става въпрос за нестандартна реакция, провокирана от медийни публикации, свързани с отцепването му от партията. Вчера обаче Георгиев се появи на сцената на предизборна проява на формацията на Бареков.

Още по темата
Борисов отсече, че "това шикалкавене уронва престижа на ГЕРБ". "На мен ми е изключително обидно, на мен такива хора не ми трябват в ГЕРБ”, категоричен беше Борисов пред журналисти в Хасково днес .

„Много рано тройната коалиция се разклати и не можах да очистя партията докрай от подобни хора. Затова с радост, който иска да го вземе - да го вземе. Ако има грам истина в думите му, че той е член на ГЕРБ, че е в ГЕРБ, най-правилното и морално от негова страна в този момент, след като натвори всички тези глупости, е да си подаде молбата и да напусне парламента.  Не го ли направи - да става независим, да отива където иска", подчерта Борисов.

"Ако си в ГЕРБ, трябва да си в ГЕРБ, ако не си, по-добре отиди там, където имаш интереси", посочи бившият премиер.

ГЕРБ е кауза, в ГЕРБ се идва, ако имаш кауза, подчерта още той.

По-рано днес водачът на листата на ГЕРБ за евровота Томислав Дончев също коментира в Хасково поведението на своя колега Даниел Георгиев. Според него това е изключително лош сигнал за политиците изобщо и затова хората нямали доверие в Народното събрание като институция.

"Тук същественият въпрос за мен е не какво прави този млад мъж в момента, а какво прави при нас", отбеляза Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
11
 
12
 
! Отговори
Егати лигльото преди 9 години
Прав е Борисов. Немога да разбера Бареков с какъв акъл взема този върти *** при себе си. Та той си е една въртиопашка. Утре може да му помахат от друга партия и хоп, пак същите номера. За съжаление много често това се случва в нашето общество. Интересното, че го правят най-често тези, които се тупат най-много в гърдите и ги мислем за най-сербезлии. Имахме един такъв: казал на Директора :Уволнавам се". Директорът веднага го уволнява. Последва "Моля ви се, нека остана". След кандърми, оставиха го
133
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Герб" е патологична партия с емоционално лабилен вожд.
132
9
 
23
 
! Отговори
бесен преди 9 години
Докога държавата ще харчи пари за охраната на този *** от снимката?А броим стотинките за спасяването на трите млади момчета.А някой да се запита,защо тези маРШРУТИ НЯМАТ МАРКИРОВКИ??
131
34
 
12
 
! Отговори
Т2 преди 9 години
ПОБЕДА!!! САМО ГЕРБ ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ!!! *** *** и в Белене!
130
12
 
27
 
! Отговори
тома неверни преди 9 години
Този Боко,както винаги е титан на мисълта-който иска,нека го вземе???Ми нали е твой избор и кадър???Нали си вкарал класни хора,да коват читави закони???Да се маха,верно заслужава,но и менторите му
129
7
 
20
 
! Отговори
vanko84 преди 9 години
До анонименоГЕРБ- НЕ САзащо не каза същото и за предните 3-*** напуснали гейберасите
128
9
 
11
 
! Отговори
анонименоГЕРБ- НЕ СА преди 9 години
ГЕРБ- НЕ СА МИ ЛЮБИМЦИ, НО В ТОЗИ СЛУЧАЙ ВОДАЧЪТ ИМ Е ПРАВ. ДИРЕКТНО ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА. НЯМА САМО ДА ХАРЧИ НАРОДНИ ПАРИ , А И СИ ВЪРТИ ДУПЕТО КАТО ***.АКО ЩЕ СА В ДАДЕНА ПАРТИЯ- ДА СА , АКО ЛИ НЕ ВЪН. НЕ САМО ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ- ДАЛАВЕРА ДА ПАДА.ДА СИ СТОИ У ТЯХ. И В ДРУГИТЕ ПАРТИИ ГИ ИМА ТАКИВА ***- ВЪРТИОПАШКИ.
127
4
 
13
 
! Отговори
vanko84 преди 9 години
па да не говоря за тиквата зелена
126
4
 
13
 
! Отговори
vanko84 преди 9 години
тоя шоп много промит мозък
125
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правите ли разлика между персонална отговорност и еднолична тирания. Второто е характерно за бандитски групировки.
124
8
 
9
 
! Отговори
do 187 преди 9 години
за кой мандат ми говориш?преди световната криза ли?????яяя малко по мъжката.казах ти ,че тези пледоарии са за пред бабичките на село.нямало логика!за персоналната отговорност не е нужна логика.знаеш кой е поел кормилото,за разлика от сегашното жалки и смешно "правителство" на концити имаш ли идея кой те управлява?едва ли,щом ми пишеш подобни идиотщини.айде слагай феса и бегай в сараите да осмучеш някой екстри на шефовете:)*** матрял.поздрави на децата и внуците по скайпа.знаят ли български?
123
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами да напуска ПГ на ГЕРБ, ще се намерят мераклии да го вземат. Тоя Борисов какво се прави на болшевишки вожд, та да се мъчи да заповядва на когото и да е в парламента?
122
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 188Ti lud li si Maloumniko...
121
21
 
15
 
! Отговори
До шоп 186 преди 9 години
Няма логика. Станишев е шеф на ПЕС, втората по големина партия в Европейския Съюз!Политик от европейска величина, какъвто досега не сме имали! Мартин Шулц, шеф на Европейския Парламент, и кандидат за Шеф на ЕК, е водач на листата на ПЕС и говори с огромно уважение за Станишев! Неговата партия управлява в Германия с Меркел!
120
19
 
20
 
! Отговори
До 184 преди 9 години
Няма логика, защото и ти не знаеш! Тогава да ти кажа - Когато Станишев дойде на власт безработицата беше 14%. Когато свърши мандата, безработицата беше паднала на рекордно ниските 6.8%, което прави 230.000 нови работни места. Ръст на Брутния Вътрешен Продукт = 80% за 4 г, 6% годишен бюджетен излишък, считана за здравословна инфлация от 3%.Когато Борисов си подаде оставката безработицата беше станала почти двойно на 12.4%, което са 200.000 унищожени работни места! Рецесия.
119
13
 
13
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До До 180 Каузата на ГЕРБ е европейско развитие, а не Таможенъй союз. Това винаги е била каузата на България, другото е Задунайска губерния.
118
10
 
11
 
! Отговори
до 181 преди 9 години
вече знам колега.едноличното поемане на отговорност е нещо незаменимо в наши дни в България.Борисов поема отговорност за всичко,което герб са направили за разлика от от сегашната пасмина.и да не ме помислиш за гербер ,ще ти кажа нещо.никога не съм гласувал за бойко,но идиотската ви политика ме кара да се замисля дали той не е доста по малкото зло и мисля,че ще гласувам за него.не ставана за нищо,освен за крадене и съсипване на собствената си нация.скапани комунисти-капиталисти.затвор ви чака.
117
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРП НЯМА КАУЗ ЕДНА МУТРА СИКАДЖИЯ ИСКА ПР КАМЕРИ И МИКРОФОНИ АКО СЕ МАХНЕ СЛЕД 1 МЕСЕЦ ХУНТАТА НА МУТРАТА ОТ БАНКЯ ИЗЧЕЗВА ПО БЪРЗО И ОТ НДСВ
116
12
 
11
 
! Отговори
До 180 преди 9 години
Ок. Но това не е кауза.Пак питам - Каква е каузата на ГЕРБ?
115
12
 
8
 
! Отговори
До 179 преди 9 години
Ясно. И ти не знаеш каква е каузата на ГЕРБ. Поне кажи конкретно, за какви кражби и огромни дългове става дума!Един лесен тест - Колко беше безработицата в началото и в края на мандата на Станишев и колко, когато Борисов си подаде поради некадърност?