Борисов за депутата Георгиев: Да напуска НС, не ми трябва в ГЕРБ!

Който иска, да го вземе, предложи бившият премиер
Обновена: 22 май 2014 07:49 | 21 май 2014 21:11,
301
Борисов за депутата Георгиев: Да напуска НС, не ми трябва в ГЕРБ!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че най-правилно и морално е депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев да напусне парламента, след като от няколко дни в публичното пространство се вихри скандал около партийната принадлежност на народния представител.

Георгиев подаде молба за напускане на ГЕРБ на 19 май, за да се присъедини към „България без цензура“ на Николай Бареков, но часове по-късно я оттегли. Ден по-късно Георгиев обясни, че става въпрос за нестандартна реакция, провокирана от медийни публикации, свързани с отцепването му от партията. Вчера обаче Георгиев се появи на сцената на предизборна проява на формацията на Бареков.

Още по темата
Борисов отсече, че "това шикалкавене уронва престижа на ГЕРБ". "На мен ми е изключително обидно, на мен такива хора не ми трябват в ГЕРБ”, категоричен беше Борисов пред журналисти в Хасково днес .

„Много рано тройната коалиция се разклати и не можах да очистя партията докрай от подобни хора. Затова с радост, който иска да го вземе - да го вземе. Ако има грам истина в думите му, че той е член на ГЕРБ, че е в ГЕРБ, най-правилното и морално от негова страна в този момент, след като натвори всички тези глупости, е да си подаде молбата и да напусне парламента.  Не го ли направи - да става независим, да отива където иска", подчерта Борисов.

"Ако си в ГЕРБ, трябва да си в ГЕРБ, ако не си, по-добре отиди там, където имаш интереси", посочи бившият премиер.

ГЕРБ е кауза, в ГЕРБ се идва, ако имаш кауза, подчерта още той.

По-рано днес водачът на листата на ГЕРБ за евровота Томислав Дончев също коментира в Хасково поведението на своя колега Даниел Георгиев. Според него това е изключително лош сигнал за политиците изобщо и затова хората нямали доверие в Народното събрание като институция.

"Тук същественият въпрос за мен е не какво прави този млад мъж в момента, а какво прави при нас", отбеляза Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
13
 
22
 
! Отговори
Ей, преди 9 години
Платени ***.Пак ли подхванахте за Костинбродските бюлетини. Поне малко представа имате ли си за какво говорите. Като не ви е ясно попитайте Петър Кънев, той е от БСП. Лично той излезе и каза, че това е нормално да има надпечатани болетини за резерв. Ама нали сте платени да плюете, продължавате да дъвчете едно и също. За вас е важно да си оправдаете парите, а не истината. Въпреки манипулациите ГЕРБ бяха първи на миналите избори и сега пак ще са първи. Изменниците да се махат от ГЕРБ.
173
15
 
13
 
! Отговори
CCCP преди 9 години
Борисов говори като Тодор Живков дали не го копира
172
2
 
7
 
! Отговори
SIMO преди 9 години
Тя и България не ти трябва нямаш изгода вече , всичко е загубено , а може и да Емигрираш някъде вкрайна сметка злобата Балканска побеждава
171
5
 
8
 
! Отговори
nemam nervi преди 9 години
Тежко и на България ,ако продължават да я управляват партии като герб,бсп, дпс, атака или ббц
170
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барековщината се вихри по всички телевизии,за да пръска популизъм,заплахи и нефилни майтапи.Новият политик се опитва да прилича на Борисов по време на предизборната си кампания,но с толкова примитивизъм и самочувствие без покритие става точно обратното.Едно лъжливо лилипутче се държи като градския *** и от позицията на наглостта и ненаказуемостта,защото си са едно котило с БСП - ДПС и променящите се периодично коалиции,сипе наляво е надясно простотии.Гледайте го за забавление.Успех за ГЕРБ!
169
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквата така и не разбра че депутата от ГЕРБ напуска ГЕРБ но не и НС. Ще му се на тиквата да напусне този депутат НС за да дойде следващия в листата верен гербаджия. Да ама не. Тиквата остава с пръст в г*за.
168
2
 
21
 
! Отговори
както и да е, преди 9 години
Голям майтап беше-*** ми,дойди ми.
167
12
 
15
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 9 години
ГЕРБ били кауза.. и каква е тази кауза там са ги събрали от кол и въже и си приличат единствено по това,че всички лъжат и имат съмнително минало и настояще.. и тоя въпросния Даниелчо редовия депутат от ГЕРБ баща му го разследват за няколко заменки на жилища и за изкупуването им на цени много по-ниски от пазарните.. в цял Ботевград го знаят колко е корумпиран.. да не говорим за пловдивския кмет - друг типичен гербер.. айде моля ви се краденето не може да бъде кауза
166
10
 
10
 
! Отговори
ха ха ха преди 9 години
ама ББ не знае ли този член ли е на партията му или не. Не е случаен човек- народен представител от неговата партия. Той ББ поне членовете на парламентарната си група познава ли? Или работата върши подсъдимия Цветанов, а ББ е на пиедестала на божество и долу сред рата даже поглед не свежда. Май ГЕРБ е функционира като султански двор- везирът познава всички, султанът само най- приближените.
165
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Че що бе ,бате.Да напусне ГЕРБ и да остане в НС.Да остане в групата" Бареков" без цензура.И бойкот на изборте не работи за интересите на БЪЛГАРИЯ , а за партийните си интереси, независимо дали са от ГЕРБ,БСП,ДПС и прочее.Точно те и точно там в ЕС демонстрират най лошото в българина...
164
10
 
8
 
! Отговори
8 преди 9 години
Боко е къртицата на Гоце.
163
0
 
9
 
! Отговори
цирк цирк цирк преди 9 години
Маймуни с голи ду.ета, клоунади, шамари, чалга кючек, давай народе! Животът е цирк! Народ от клоуни на манежа, а висшата каста си прави сеир от трибуната, мухуху!
162
6
 
3
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 9 години
НЕ можеш да напечаташ толкова бюлетини на какъв език да ти го обясня.. ако имаш 5 милиона избиратели можеш да напечаташ 5 милиона и 50 хиляди бюлетини.. не можеш да напечаташ 5 милиона и 300 хиляди, 6 милиона, 7 милиона ти идоит ли си .. я виж прочети закона и спри да пишеш глупости.. ако така се печатаха ценни книжа то тогава БНБ щеше да печата милиони левове всяка седмица и щяхме да сме Швейцария на Балкйаните.. обаче това не е позволено.. това м/у другото го правят само Щатите..
161
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не само той, всичките ви депутати са излишни - събрахте тапирите на България в една партия и искате да управлявате.НЕ СТАВА!
160
10
 
4
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 9 години
Как какво е станао ясно бе .. по закон можеш да напечаташ до 50 000 бюлетини резерви - това СА ЦЕННИ КНИЖА.. ако не знаеш какво значи вземи и провери. НЕ са били използвани бюлетините, защото ги намериха.. те са били в чували и са били говоти за разпределяне по градове и по секции с написани на тях и указани изходящи номера.. Вземи се скрии.. ако не ги бяха намерили сега ГЕРБ щяха да имат мнозинство в парламента и щяхме да се върнем в 96 та година.. *** *** са тези
159
2
 
10
 
! Отговори
Genov преди 9 години
До ранобуднитепияндетаКакво е доказано? Доказано е, че фирмата печатала бюлетините за вота......е напечатала бюлетини за вота!!!!! Тия бюлетини са ги чакали да ги изнесат, за да ги хваната и когато вече чисто практически е станало невъзможно те да бъдат дистрибутирани по места са действали. Станало е ясно, че тия бюлетини не могат да бъдат ползвани за манипулиране на вота и ЧАК ТОГАВА СА ВЛЕЗЛИ ДА ПРАВЯТ НОВИНИ В ДЕНЯ ЗА РАМИСЪЛ!!!!!
158
6
 
15
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
Снанишката и групата позитановски *** около него са най-тъпата част от народа. Той , Бареков и Сидеровса си като две капки вода-сменят си партиите по два пъти на ден.Смрадлива работа е БКП-БСП-ДС.
157
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Георгиев е като напъдена грозна и улава невеста която може да я вземе само селския ***.Прав е Боко по добре да се маха и заминава при *** ,там му е мястото.
156
9
 
14
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
Какъвто бащицата-Станишев -***, токова и чавенцето-Сергейчо -също ***..
155
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А кво ша каишБуда "великолепний"за Лъчо "мозъка"?Как стана "герберопръцко"?И други подобни!Или за Тиквата може,а за други не!***!