Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал

Даниел Георгиев отрече да е бил заплашван или бит
Обновена: 21 май 2014 09:41 | 21 май 2014 09:35,
145
Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал
Снимка: ГЕРБ

Депутатът Даниел Георгиев потвърди, че остава в ГЕРБ. „Не мога да кажа дали г-н Бареков е бил заблуден или си е мислел, бих казал, че това е повече кампанийна ситуация, повече PR, но аз съм член на ГЕРБ“, заяви още той в сутрешния блок на Нова телевизия.

Още по темата
Депутатът подаде молба за напускане на ГЕРБ на 19 май, но часове по-късно я оттегли. Ден по-късно Георгиев обясни, че става въпрос за нестандартна реакция, провокирана от медийни публикации, свързани с отцепването му от партията.

"Показах, че не ме е страх нито от единия ход, нито от другия, но аз държа на втория. Както искате, го разбирайте. Вторият е по убеждение, той изключва първия“, обясни логиката на решенията си депутатът.

Даниел Георгиев отрече да е бил подлаган на физически или политически натиск, за какъвто лидерът на "България без цензура" Николай Бареков говори вчера в Бургас в рамките на предизборна проява. Тогава на сцената се появи и самият Георгиев. Този свой ход депутатът обясни като знак на уважение и дипломатичност. Депутатът призна, че се е срещал няколко пъти с Бареков, но отрече да са в близки отношения.

Георгиев каза, че не може да си обясни интереса на двете партии към него, но призна, че това го ласкае. По повод спряганото привличане към партията на Бареков Георгиев отрече да са му били предлагани пари или облаги. „Никоя партия не притежава толкова много пари, за да купи Даниел Георгиев, защото той не е за продан“, каза още той.

Във връзка с необичайния си ход с подаването и оттеглянето на оставката си Георгиев заяви, че се чувства като почтен човек. „Чувство за срам нямам“, заяви още той.

Въпреки ситуацията депутатът каза, че в политическото пространство се случват много по-тежки неща, а казусът около него не е нещо фатално. „По-фатално е когато една шепа затворници по бели чорапи излязат от софийския затвор“, добави още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
5
 
! Отговори
Райчо преди 10 години
E как да е имало натиск-"невъзможно"!
54
0
 
17
 
! Отговори
Костинбродски преди 10 години
Ех, голяма борба за този ***..... май е борбата за парите на тате кмета на БОТЕВГРАД, всички *** гласуват каквото каже кмета ГЕОРГИ -тухлата
53
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не му завиждам на Борисв - той уж исак да паден Станишев, но дойде ли нова правителство Бореков ще му изпомпа електората, така че всъщност всеки ден трябав чете молитив Станишев да се задържи.
52
1
 
12
 
! Отговори
Камен преди 10 години
Стига де, тия обяснения са безумни. Не може да си промени мнениетоза напускането за по-малко от 24 часа. Дори не успя да отговори в ефира на Нова кога точно си е оттеглил молбата за напускане. Остава силното съмнение за сплашване от герберските вождове.
51
3
 
12
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Депутатите им са като ******тутки, а Боко и Цоко са сводниците. И на проститутката като и писне - бяга.
50
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз ако бях на мястото на Д. георгиев излизам пред обществото и се провиквам - Цветанов и бойко ме рекетират искат да извадят скалъпени компроматис рещу мен за да остана, в тях няма нищо вярно, но те фалшифицират улики. Аз обаче все пак ще ги напусна. така щях да изляза чист от водата.
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"България без цензура " - Свинщина с неделен КРАЙ !!!!!!!!
48
5
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Но, хайде сега, мили ми, изтрезнели от диктатурата на Борисов и Цветанов, бъдете така добри да се наредите на редичка пред прокуратурата и да станете свидетели, за да бъдат вкарани и Борисов, и Цветанов, и цялата им банда там, където да прочетат в килиите освен Винету и Библията.
47
5
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Друго се чудя.. Герберасти, колко дълго ще издържите на барикадата??? В обсада сте! Народ...прокуратура...врагове-партии с флашки...случайно или нарочно проговорили зависими по веригата...изловени ваши по етажите на властта в далавери и корупционни схеми..напускащи и бягащи депутати...отказващи се от вас привърженици.
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този "индивид" все пак има право да избира: Бойко , който да го шамаросва или Бареков, който да го *** по турски ! Всеки избира сам !
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
само му вижте физономията на този - пъзло и плазмодий. Послушко. как е станал депутат. Ами да те от герб само такива си назначиха!
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Типично по гербаджийски, лъсват им нагледно пред целия народ методите. Гадняри, мутри!
43
4
 
11
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
ГЕРБ......ТОВА Е СВИНЩИНА БЕЗКРАЙ....
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Престъпната групировка ГЕРБ е много гадна сплав от мутри и милиционери. За това, да се отърве човек от тях е трудна задача, свързана с много физически страдания.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
освен това системата Д'Онт е ужасон несправедлива - тя разпределя гласовете на малките партии не минали 4 процентовия праг и ги дава на тези минали го, на принципа "колкото по-голям си - толкова повече взимаш". затоав много хора не гласуват за малки партии и така бетанорат статуквото.метода на Хеймеър предлааг друго - ако има 18 мандата и са разпределени 17, то 18 отива *** този който е с най голям остатък. напр ББц - 5,1 герб - 18,3 - Ясно е еч мандадът отива при ББц защо остат. до цяло число
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плазмодий, каквито са и останалите. Протестърите да се съберат и да скандират за изгонването на тази к-ва от стадото.
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Фарсът с *** ми доди ми на депутата от ГЕРБ Даниел Георгиев, който обяви, че напуска ГЕРБ и се присъединява към България без цензура е безпрецедентен. Даниел Георгиев от месеци работи за партията на Бареков. Георгиев е ходил по градове, убеждавал е кметове да се отказват от ГЕРБ и е привличал гербаджии към България без цензура.
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този *** е еталон на депутат от ГЕРБ.Бойко се гордее само с такива,безмозъчни синчета на мама и тате.
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Извинявам се на Българския народ, че се подписах в подписката на "България без цензура", за регистрацията на тези избори . Хубавото е , че в неделя ще има корекции .
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Човек, снощи ме биха, смачкаха ме!Така лъснаха методите на ГЕРБ, които очевидно изпаднаха в истерия след оповестяването от поредния си депутат, че ги напуска. А методите очевидно са прийом на наказателна групировка.