Бареков "насрочи" предсрочен вот за 26 октомври

Лидерът на ББЦ ще стои в Брюксел до извънредни избори у нас
Обновена: 26 май 2014 16:47 | 26 май 2014 16:47, Анисия Иванова
178
Бареков "насрочи" предсрочен вот за 26 октомври
Николай Бареков. Снимка БТА

"България без цензура" предлага на 26 октомври да има извънредни парламентарни избори в България, съобщи лидерът на партията Николай Бареков.

Причината за избора на датата е, че тогава българите празнуват Димитровден, "тогава народът цани слугите да вършат работа". Затова е добре на тази дата народът да си избере нови слуги, които да го обслужват 4 години, обясни той.

Още по темата
Като втори аргумент той изтъкна, че до края на октомври има достатъчно време да се проведе кампанията.

Според Бареков е нужно да се направи служебен кабинет и да се намери консенсусна фигура за премиер. Той съобщи, че е изпратил писмо до президента Росен Плевнелиев с искане за насрочване на предсрочен вот.

"Съветвам Орешарски, Станишев и Местан да поканят основните политически сили в страната от новата политическа карта и заедно да определим обстоятелствата около предсрочните парламентарни избори", заяви Николай Бареков.

Бареков беше категоричен, че депутатите му в парламента ще подкреят вота на недоверие към кабинета, който предстои да се гледа в НС.

Ще се съберем и ще гласуваме „за” свалянето на правителството на Пламен Орешарски“. Другите партии да си гласуват по съвест, отсече лидерът на ББЦ.

Не приемаме ремонти на кабинета и задкулисни покани за кафета и матинета. Сега да правят ремонт на кабинета е все едно да сменят мебелите на "Титаник", корабът вече е потънал“, категоричен бе той.

Лидерът на ББЦ е на мнение, че ДПС и Лютви Местан трябва със смирение да посрещнат резултата си, защото той е незаслужено висок на фона на ниската избирателна активност.

Той поздрави Делян Пеевски, че се е отказал от евродепутатското си място и така е спечелил на своя страна немалко хора с постъпката си.

Бареков смята, че лидерът на БСП Сергей Станишев е бил използван по време на кампанията за евроизборите. „Да превърнат един мъж в боксьор, което не е в неговия стил, той е нежен. В случая го използваха някакви хора, може би и жена му“, коментира той.

Бареков заяви, че той заедно с Ангел Джамбазки, с когото вървят в "пакет", няма да изкарат дълъг мандат в Брюксел и ще стоят до предсрочните парламентарни избори у нас.

Във връзка с работата на партията в Европейския парламент лидерът на ББЦ смята, че всички български евродепутати в ЕП трябва да си стиснат ръцете и да работят за България. 

„Ние с Джамбазки ще сме по-ценни, ако не сме в ЕНП, а важна част в по-малките партии, например либералите са толкова хитри, че при тях сигурно ще изкараме една добра школа", обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: ДПСГЕРБевровотББЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
6
 
! Отговори
Ил.Илиев преди 10 години
Хич и не се връщай! За нас не мисли - колкото по не те виждаме и чуваме - толкова по-добре за нас ! Такава е народната любов г,син Бюреков! Ами просто не ти вярваме,а и няма защо да мъкнем още един народен изедник на раменете си!
97
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бюреков като щипне в европарламента ще чакате да се върне октомври - избирателите му че духат я супата я нещо друго!
96
3
 
14
 
! Отговори
шоп 1 преди 10 години
ама верно къде е мишока Волен
95
0
 
16
 
! Отговори
Божо преди 10 години
Бардуков е поредната патерица на депесарскобесепарската мафия !!! *** хората по същия нагъл начин, както и нещото сидеров, което изчезна от политическата сцена позорно, но със съветски доларчета в периканското гърло !!! Бардуков е поредното нагло създание, което поради липса на морал използва всяка възможност, за печели от политика !!!! Бардуков утре пак ще заобича Борисов, ако има изгода, в други ден ще заобича Путин, а след месец мао дзе дун и ким не знам си кой !!! Типичен бай Ганеков !!!!
94
0
 
11
 
! Отговори
до 103 преди 10 години
Умнико няма пари за казарма няма да има набийте си го у главата.*** народ на всичко вярва!
93
2
 
13
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Абе,къде е Сидеров?
92
0
 
3
 
! Отговори
st.anger преди 10 години
До До Глупаците в нервибареков бил 'обединил' нещо си? сам ли го измисли или някой ти го написа? преди *** и борисов 'обединяваше', преди него пък тройната/също комунистическа/ коалиция, преди тях, едни хора които съвсем изчезнаха вече от хоризонта - ндсв. въобще списъка с *** е доста голям. странното е, че все още има такива тъпоъгълни жульовци, които срещу едно мазно кебапче гласуват за тях.
91
6
 
4
 
! Отговори
2014 преди 10 години
Едно обещание искам да изпълни!Да върне казармата!Издухана тиква!
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
JALNA NI MAIKA S TEZI AIDUCI NA4ELO NA DURJAVATA . DYDYKA KATO PATRONA SI BOKO ISKA I TOI DA SE NALAPKA ,VSEKI E PROTEGNAL RACE KUM SOFRATA NARE4ENA VLAST- PRO4ETI NARODE /BAI GANIO-KAK SE PRAVIAT IZBORI/ NISTO NE SE E PROMENILO OT 100 GODINI V BULGARIA .AKO OTKRADESH 10lv SI V ZATVORA AKO,KRADNESH 100LV SI PRESTUPNIK A AKO KRADNE6 MILION SI OLIGARX I BIZNESMEN :)))) DA MY SEDNA NA LICETO NA KAUPYTA I NA BOKO I NA CVUKO I NA PLEVNIATA
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BULGARIA-DURJVA NA BEZAKONIETO I IZMAMITE.SAMO V BG MOGAT DA TI PRODADAT JILISTETO BIZNESA I DATI IZTO4AT SMETKATA BEZ 4OVEKA DA ZNAE.IZBORI SE KYPYVAT I PRODAVAT -KADE GO IMA DRYGADE ? PRAVA NULEVI. PRAVOVA DURJAVA-SMEX .KAK EVROPA NI TURPI .BULGARIA E S AFRIKANSKI STANDART NA JIVOT KADETO E OPASNO DA SE JIVEE NIKOI NE SPAZVA NIKVI ZAKONI ,MAFIATA SI IMA DURJAVA V DURJAVATA .I NIKOLAI DYDYKA I BOKO LI STE VUVEDAT RED -SMESHNICI I KRADCI
88
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До чалгаджията Бареков трябваше да застане и митьо Пищова да си делят интелигенцията
87
9
 
4
 
! Отговори
Пресцентър-ББЦ преди 10 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО НАРОДА НЕ ГО ИСКА!НЕКА ИЗПЪЛНИ ПОВЕЛЯТА НА ХОРАТА КОИТО ДЕМОКРАТИЧНО ИЗХВЪРЛИХА АТАКА-НФСБ ОТ БОРДА НА ПАТРИОТИЗМА И ЯСНО ПРИПОЗНАХА НИКОЛАЙ БАРЕКОВ ЗА ЕДИНСТВЕН И АВТЕНТИЧЕН ТАКЪВ!ВСЯКО ДРУГО КРЕПЕНЕ НА КВОРУМА ОТ АТАКА ВОДИ ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА СЛЕД КОЯТО ПАРТИЯТА ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕНА ЗА ЕКСТРЕМИСТКА-ЗАБРАНЕНА КАКТО И СЪДЕНИ УЧАСТНИЦИТЕ ДОВЕЛИ ДО ГОЛЕМИЯ ГНЯВ НА ГРАЖДАНИТЕ СПРЯМО ПОДМЯНА НА ВОТА ИМ!АТАКА-НФСБ ВЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ЖУРНАЛИСТИКАТА И НАПУСНЕТЕ
86
12
 
2
 
! Отговори
Пресцентър-ББЦ преди 10 години
КОЙТО ПЛЮЕ СРЕЩУ НАРОДНА-ПАРТИЯ ББЦ-ПРАВИ ТОВА СРЕЩУ ЧЕСТНИТЕ-БЕДНИ ГРАЖДАНИ НАТИКАНИ 25 ГОДИНИ В КАЛТА ОТ МУТРО-МАФИЯТА.ЕДИНСТВЕН НИКОЛАЙ БАРЕКОВ ИМ ПОДАДЕ РЪКА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ЕТНОСА И СЕ ЗАКЛЕ ПРЕД ЗНАМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЧЕ ЩЕ ВОДИ БИТКАТА ЗА ТЯХ ДО ПОСЛЕДНА КАПКА КРЪВ!ТЕЗИ КОИТО ПЛЮЯТ СЕГА НАРОДА СИ НЕКА ИМ ТЕЖИ НА СЪВЕСТА КАКТО И ДА СЕ ПРИМИРЯТ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНАНАРОДА НЕ ВИ ИСКА ВСИЧКИ ПОД ББЦ КОЯТО ПАРТИЯ ЕДИНСТВЕНА СЕ БОРИ СРЕЩУ СТАТУКОВОТО!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
85
4
 
9
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Какво стана с Юруш? Получиха си го за крепенето на ДПС в управлението на страната!Много съм доволен, еничарите на хидроинженера лъснаха!Юруш БСП са *** на хидроинженера!
84
1
 
18
 
! Отговори
versaux преди 10 години
Сега е редно Цацата да разследва Дуудука за произхода на парите инвестирани в предизборната му кампания....... Ще посмее ли !?!?!?
83
15
 
3
 
! Отговори
Пресцентър-ББЦ преди 10 години
"България без цензура" е голямото явление на тези избори-ЕДИНСТВЕНАТА НАРОДНО-ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ КОЯТО БЕ СРЕД НАРОДА СИ.ОТ ТУК НАСЕТНЕ ЗАПОЧВА БИТКАТА СРЕЩУ СТАТУТКОВОТО.НИКОЛАЙ БАРЕКОВ ПОКАЗА ЯСЕН ИЗКАЗ-НАРОДНОСТ НА МЕГДАНА КАКТО И ПОВЕДЕНИЕ НА ВОЙВОДА КОЙТО НЕ ГО Е СТРАХ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА!ОТ ДНЕС ВСИЧКИ ПАРТИИ КОИТО СА ПОД ББЦ-ЛИДЕРИТЕ ИМ ТРЯБВА ДА ПОДАДАТ ОСТАВКИ И ДА ОБЯСНЯТ НА ЕЛЕКТОРАТА СИ ЗАЩО НАРОДА НЕ ГИ ИСКА!ВСЕКИ ВОТ СЛЕД ББЦ Е ЗАГУБЕН ГЛАС В НИЩОТО В ПОЛЗА НА ГЕРБ-БСП-ДПС!
82
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей сега вече съвсем не мож му затвори устата на тоз левент.Бил,бил възкръснал отново снощи.Начи Исус пасти да яде.Пффффф!
81
0
 
19
 
! Отговори
любопитен преди 10 години
Този субект нали каза, че ако не спечели изборите няма вече да ни досажда?! Какво се пъне още - няма и 200 хил. гласа, а взе да се изживява като нещо средно между премиер, президент и патриарх.А мерси, такъв вече си имаме. Да пробва друга роля.
80
3
 
17
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 10 години
Като Бюрека се обедини с Тиквата следващото правителство може да бъде наречено *** :)))
79
15
 
6
 
! Отговори
bek преди 10 години
До Жоропо добре този отколкото бойко!