На младия Неков му се ходи в Брюксел

Софийската организация на БСП подкрепя избора му
Обновена: 27 май 2014 17:49 | 27 май 2014 17:48, Камелия Цветанова
67
На младия Неков му се ходи в Брюксел
Момчил Неков. Снимка: Facebook

Момчил Неков, който беше под номер 15 в листата на БСП с кандидати за евродепутати, е потвърдил пред Софийската градска организация на партията, че няма да се откаже от поста си на евродепутат.

Оказа се, че той е събрал толкова много предпочитания с преференциалния вот, че е твърде вероятно да измести водача на листата и лидер на БСП Сергей Станишев.

Още по темата
Неков е най-младият кандидат в листата на "Коалиция за България" и бе поставен под №15 - същия номер, под който бе и "Коалиция за България" в интегралната бюлетина на евровота.

Софийската градска организация на БСП подкрепя избора на Неков, съобщи червеният депутатът Страхил Ангелов.

„Няма да се откаже, той отива в Европарламента. Поздравявам Момчил. Пожелавам му успех. Даде се шанс на един млад човек. Попътен вятър му желаем и от столичната партийна организация, и от страната има пълна подкрепа. Момчил е евродепутат и ние се гордеем с това”, каза Ангелов пък пред „Фокус”.

Той заяви, че не разполага с информация, върху Момчил Неков да е упражняван партиен натиск да се откаже от поста.

Повечето членове на софийската структура настояват 28 годишният кандидат наистина да замине за Брюксел, а оставката на Сергей Станишев не е била тема на обсъждане, съобщи бТВ.

По време на предизборната кампания, Момчил Неков пое ангажимент да строи паметник на хан Тервел в центъра на Брюксел.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко е часът? 15 часа и 15 минути.
57
1
 
3
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Ей,чета и не мога да спра да се смея,това само при нас може да се случи.И сега ще одерат момчето жив а?Какво прави ,човек без опит във листата за Евро-избори?Господа от БСП ,кой ви дава право да оспорвате какво е решил народа ,и каква се явява Йотова да определя кой има опит и кой няма ,на кой му е нужна рутина на кой не.Такъв си го набихте ,че ви няма и във приказките мама ви палячовци ,как не се намери един луд да ви запука наред.....направихте България на нищо и сега избирателите виновни....
56
1
 
5
 
! Отговори
Castor преди 9 години
Наш'та система 15 - 15! :)
55
1
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
До БобиБоби, така е, както пишеш. Поправям те, старите комунисти ги избиха или измряха от старост. Аз познавам някои от тях, които се отнасяха с презрение към "партийците", може би знаеш, към 10.11.1989 г. бяха 1050000 души. Някои (Г.Мишев) театрално си хвърлиха членските книжки пред ТВ-камерите, други (Попйорданов) ги върнаха по пощата с обратна разписка. Нагледахме се на таласъми! Нека днес начело тръгнат млади, интелигентни хора, не живяли под крилата на мощните си родители (Пирински). Леви!
54
1
 
5
 
! Отговори
Боби преди 9 години
И защо да не отиде момчето,след като е предложено от Коалиция за България и избрано от народа.Все пак емлад човек.Ех каква злоба има в тези старите,все те знаят все те могат.Не се ли усещат,че народа много започна да ги мрази старите комунисти.Не се отказвай момче,това ти е шанс в живота.Пробвай се,пък може от теб да излезе голям политик и радетел.Работи за България,защото както е тръгнало младите хора ще се изнесат от тук.Подкрепяме те напълно.
53
2
 
4
 
! Отговори
Марк до 60 преди 9 години
Жоре, прав си , пич! Момчето изглежда свястно, толкова свястно, че да се чуди човек какво прави в тази партия!!А иначе на въпроса ти Свети Тервелии е името на канонизирания Хан Тервел, който е спасил Европа от второто острие на мюсулманските клещи! Първото, както знаем е пробило успешно в Испания и 700 г. е било там!Само едно не е ясно на историята защо Хан Тервел не е влезнал в омаломощения Констонтинопол, след като е накълцал арабите пред вратите му?!?!
52
1
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
Момчето има интелигентна физиономия, сигурен съм, че IQ-то му е поне с 20% по-високо отколкото на много други мераклии да отидат да депутатстват там. Че е българче, също съм сигурен. Това, че знае кой е хан Тервел и какво е направил за Европа (за разлика от повечето пишещи тук заядливци!) е повече от добре. Ха сега, писатели, кажете под какво име е канонизиран хан Тервел от църквата? Чакам бръз отговор, не ровете във Википедията! Да играем честно!
51
1
 
12
 
! Отговори
гост преди 9 години
Ще изгради паметник на хан Тервел в центъра на Брюксел! Браво !Не се отказвай даже и да те притискат!
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човек предполага, Гопспод разполага. Радвам се за това младо момче. Незнам какъв е ценза му, дано да им такъв и да знае езици, физиономията му изглежда интелигентна. Време е старите физиономии да се сменят с нещо ново.
49
3
 
11
 
! Отговори
ха ха преди 9 години
*** са му турили за по-сигурна 2 пъти кръста....*** говедата гласуват за бисипе !
48
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На другите избори правете по-къса листа
47
4
 
13
 
! Отговори
Стига ,бе... преди 9 години
Нека види свет , *** от Силистра!Скоро Партията ще го смени и ..толкоз---КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЕКАКВА СИ ЛИЧНОСТ...!!!??????НЕКА ВИДИ КАК ЖИВЕЯТ БЕЛИТЕ ХОРА ПРИ "ИСТИНСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ"!/...щото "съветския" ---ИЗОБЩО НЕ СТРУВА/
46
5
 
15
 
! Отговори
Глас народен преди 9 години
На Неков не му се ходи в Брюксел, но щом Партията така е решила... Няма как, ще трябва да се ходи. Иначе той, като верен син на класата и на нейния авангард - Партията наша, предпочита Куба или Северна Корея; обаче волята на Партията е друга - да се отиде в това гнездо на империализЪма и капитализЪма, Брюксел, затова Неков там ще отиде. Съжаляваме те, другарю Неков, но имай смелост - нас червеното знаме ни води, нас не ще ни уплаши смъртта...
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ко Не-Не Ков евродепутат.
44
1
 
19
 
! Отговори
gost преди 9 години
Отивай Момчиле!Ние сме с теб!
43
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 9 години
До ОРГИЯ"той е новият мисия "Не бе батка, той е Бойко Методиев Бришев. Много кадърен, има мускули, брат на Кирил Методиев Ранобудников. Голяма работа, шзнайш лол хаха мен :)
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ходило му се, зер. Та той не знае какво му се иска. Ама не му берете грижа, то другаря Станишев ще реши какво е най-добре за него.
41
2
 
32
 
! Отговори
лорт преди 9 години
Е, ходи му се разбира се. И на мене ми се ходи, като знам, че ще се върна милионер в лева.
40
1
 
11
 
! Отговори
ОРГИЯ преди 9 години
Тази чайка и той стана от висшият политически елит.Говори нещо за социална справидливост и за работни места за дуална система и какво ли още не .Явно така ги виждат нещата ние горе и раята долу .Браво на младежа имал две книги зад гърба си едната от тях бсп след 89 година ама този скрит талант къде го криха до сега комунистите та той е новият мисия и с цифри може да борави та и чак през 2020 г знае какво ще е нужно на европа а техният квалифициран електорат поне да може да гласува да го обучат
39
4
 
21
 
! Отговори
българска работа... преди 9 години
Пълен . си правят с нас, ама си траем, понеже сме стадо ОВЦЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!*** сте. Нека дъртите да *** в нищета, нека неуките и неспособните да живеят в мизерия, нека младите и способните да БЯГАТ ОТТУК, защото тук НЯМА НИЩО.Не че е кой знае какво това гласуване, абсолютно съм сигурен, че нагласени гласове има за всички "големи играчи", но да гледам как БСП и специално Станишко ДА НАГЛЕЯТ така БЕЗСРАМНО... просто нямам думи.А дано ги тръшне чумата тия нагли червени изедници.