Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!

Борисов: Няма да излизаме от парламента, за да им е "тегаво" на управляващите
Обновена: 28 май 2014 14:00 | 28 май 2014 10:07, Веселина Йорданова
282
Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Всички да преодолеят егото си и да отидем на предсрочни избори, призова за пореден път лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Борисов се аргументира с това, че конфигурацията в НС вече няма да е същата след резултатите от евровота.

"Сега как да работят – виждате ги, те са като болни прасета вътре, седят и се гушат, и не знаят какво да правят. Какви ремонти, какви кабинети, какво ще правят тези хора", попита той.

Според него от левицата не могат да излъчат еврокомисар, след като не могат да си подредят кой да е първи и втори в листата.

Лидерът на ГЕРБ обаче не очаква кабинетът да подаде оставка, защото „това са хора без морал“. Той обаче предупреди, че всички, които подкрепят правителството, ще са съпричастни към катастрофата, в която вече България е влязла.

Надявам се всички тези партии, които са извън парламента, да се съюзяват, да излизат и те да говорят, каза още той и допълни, че от ГЕРБ няма да излязат от парламента, защото на управляващите ще им е по-комфортно, „а сега поне им е тегаво“.

Още по темата
Борисов заяви, че в Брюксел всички са го посрещнали „на крака“ след изборната победа на евровота.

Това, че победих лидера на ПЕС в България и то разгромяващо, много силен оттенък има в Европа и това, че от България не влязоха националисти, разясни той.

По думите му това показва, че българският народ е много мъдър и „лъжите, които една година им спретваха колегите от „Атака“, не са останали без последствия за тази партия“.

Борисов определи като „абсолютни лъжи“ обвиненията на националистите, че работи заедно с „България без цензура“ на Николай Бареков.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че по-големият проблем е това, че вотът на недоверие не е първа точка в дневния ред на парламента.

Те се правят, че нищо не се е случило в неделя, а вече политическото пространство е различно, те не са победили нито за парламентарни избори за българския парламент, нито в неделя на вота на недоверие. Две партии се разсипаха от тази тройна коалиция – БСП и „Атака“ ги няма, заяви Борисов.

Той попита 34 000 гласа ли са „техническа грешка“ и коментира, че представянето на преференциалния вот за 15-ия в листата на левицата Момчил Неков като такава е опит да бъде обиден електоратът на БСП.

Вижте повече във видеото


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
6
 
19
 
! Отговори
Кирето преди 9 години
Е де , чак пък такива баламурници няма бе Борисов !А булките у Вас да идват без *** - не искаш ли ?Я си се бори за власт , не се забаламосвай с резултатите от Евровота - това са други избори !Търси си партньори , смени си поведението /държиш се като ***/ и стига с тия платени протести ще загубиш всичко!
211
6
 
18
 
! Отговори
Тодор преди 9 години
Да преодолеят своето, за да огодят на твоето, да да, точно така ще стане да знаеш! И ти май забравяш нещо, от 5 000 000 имащи право на глас за теб гласуваха около 500 000, другите повярвай ми не те искат и ако не дай си Боже по някакъв начин се върнеш, ще стане страшно по улиците!
210
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой да подари едно огледало на този нарцис.
209
3
 
8
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Мутра се обажда по мобифона на авера си в полунощ:-Брато компютъра ми се скапа !-Какво му има ?- попитала другата мутра .-Излезе един син екран и ме пита дали да рестартира,какво да правя ?-Не се съгласявай веднага иначе няма да имаш авторитет ! -отговорил авера му.
208
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко,да знаеш за друг път-ВЛАС НА КОМУНИСТИ НЕ СЕ ДАВА,да ти е за урок,и вземи се спри и ти с тоя станишев,НАРОДА ДА ТИ Е В УСТАТА И В ГЛАВАТА,за нас мисли,и по меко говори понякога си много остър с хората,това ти е минус,и хващай РБ и оправяйте тая държава,че живота си ни мина
207
2
 
3
 
! Отговори
Os Man преди 9 години
referendumi v Bulgaristan da ima li vseki mesec? "da" ili "ne"
206
4
 
18
 
! Отговори
ЕГОист: преди 9 години
" Всички да преодолеЯТ егото си и да отидЕМ на предсрочни избори...". Боце, а твоето его кой ще го преодолява, `щото явно не се включваш в списъка на преодоляващите?!
205
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Великият моралист Бойко Мутрата, той да учи на морал, къде му е бил маралът когато е изнудвал хора за пари със сикаджийските бухалки?
204
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те всички други може и да го преодолеят проклетото ЕГО, ама Мутрата нито егото, нито наглостта и простотията си ще преодолее! Жал ми е за тези, които му вярват и му се кланят, но сами са си виновни. Дано осъзнаят някога с какъв екземпляр си имат работа!
203
12
 
4
 
! Отговори
муахаха преди 9 години
Какво собствено мнение и съвест на избирателите на БСП, те са стадо, бе, ако им бяха сложили горила на мястото на номер15 и нея щяха да сложат преди Станишев!Толкова сте зле,че даже вече е излишно да ви коментира човек.Освен сенилните старци,вашият електорат се състои основно от *** от гетата и шантажирани хора като тези от Бобов дол.Погледнете си профила на гласуващите за вас.Неграмотници срещу жълти стотинки,хора без достойнство,гнус ме е!!!
202
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До муахаха Избирателите нва БСП имат собствено мнение и гласуват по съвест. За разлика от тях, избирателите на ГЕРБ гласуват като овце, независимо дали в ръководството на партията има престъпници.....
201
11
 
4
 
! Отговори
До червените тролове преди 9 години
Кака Моника и бате Кутев привършват парите, така, че тролчетата е време да се ориентират в правилната посока. Единствения нов спонсор с бюджет за тролене е ***. Време е да го лапате.
200
9
 
4
 
! Отговори
БСП вън! преди 9 години
Няма да има никаква гражданска война,кой ще тръгне да мре в защита на Станишко,дето в собствената му партия не го избират за лидер?Може да има жертви,ама те ще са от парламента и от групата на наглия съсел.Ще ви изчекнем съвсем скоро,така че идете си с мира, да не вадим секира!!!!!!
199
4
 
14
 
! Отговори
rustam преди 9 години
тоя на снимката за проклетата власт ще вкара българия в гражданска война а на война жертви падът и от двете страни ВИЕ МЛАДИТЕ ТОВА ЛИ ЖЕЛАЕТЕ? аз не мисля така, виждате в украйна какво става да сте чули или видяли някой политик да е убит? няма и няма да има оставете ги в парламента да се избиват те го заслужават
198
8
 
7
 
! Отговори
мая мухоморката преди 9 години
Другата абсурдна опорна точка на кутевите *** е,че ГЕРБ имали само 10% от вота на българина и затова нямали право да искат оставка на правителството.Ами вие тогава, като имате само 6%-7% от тоя вот с какво право управлявате?С какво право сте се запънали като магаре на мост и си въобразявате,че някой може да ви търпи тъпотията и изцепките?За малко ДПС да има по-висок вот от вас,толкова сте жалки!БСП стана синоним на простотия и маргиналност.Вече е Българска *** Партия,жалки сте!
197
1
 
1
 
! Отговори
umit преди 9 години
* bg narod ima nov dobar chance da othvarli terora na bg centralna gluha, slyapa i samovlubena administracia i na bg mnogopartiinata pojiznena diktatura na 240 deputati ( tezi beznadejdno bezumni i bezsardechni hubostnici ne patuvat kato bg narod s vlak, bus, velo, faiton, invalidna kolichka, pesha po bg ulici ili trotoari?!) ot NS.* bg narod ima nov dobar chance s mestni refenrendumi, s aktivni misli i deistvia da prodalji razvitieto na bg mestna ikonomika za radost na bg horata. :) :) :)
196
7
 
6
 
! Отговори
муахаха преди 9 години
Избирателите на БСП са толкова ***, че дори изместиха Станишев от първото място с тъпотията си. И тоя *** електорат, има наглостта да нарича Бойко тиква. Че по - големи тикви от вас има ли бе???Смеят ви се в цяла Европа как едно неизвестно момче изпревари по вот лидера на ПЕС в собствената му партия.То бива бива малоумност, ама чак толкова!Но така е като избирателите ви са основно от *** махали.И това всички го видяхме.Така че тихо и ходете се научете да четете поне,***
195
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
еи то голяма борка за кокала,които е на влас яде пражоли а които не е се разминава само със печени пилета,голем глад голямо нещо,аз ако бях на някои от тия другари в момента които са в парламента,щях да подам оставка и да изчезна зад граница че ще ме е срам от хората,а те сега и едните и другите професори/ не власт а сопа ви трябва на всичките
194
3
 
1
 
! Отговори
Sretane, bavi6 se!!! преди 9 години
Ego..kakvo li be tova?Pitekantropusa s bezgrani4no ego trugnal da dava suveti.Nali go gledahte3.5 g. Az,AZ..i t.n.Samo AZ NAPRAVIH, AZ DADOH..do bolka poznat scenarii.Da se blagodari na oligogrenite ot BSP koito sa si zarovoli glavote v pqsuka i lujat li lijat.TE go vru6tat na Bel Kon tazi gre6ka na prirodata, koqto smaza Malkiq i Sreden biznes, napravi horata da se palqt i TE go izritaha kato pes.Sega pla4e za vlastta, sladka e, krade se.A toi se oblaji, samo 4 milqrda.Da idva Sretan i da mu v
193
11
 
5
 
! Отговори
От ЮАР преди 9 години
Чудя се на комуно-тролчетата в този форум. Не се ли видяхте колко ви струва партията с електорат от неграмотници, мизерници и купени ***! Държава ще ми управляват! Национални предатели и *** на миризливите московци с гласовете на ***, селски безделници и откровени ***. Какво плюете по Бойко? Той поне нещо направи за България. БСП какво донесе на България освен въртене в кръг, тъпкане на едно място, беднота и промити мозъци? Пълни мизерници сте вие от Столетницата! ОСТАВКА!