Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!

Борисов: Няма да излизаме от парламента, за да им е "тегаво" на управляващите
Обновена: 28 май 2014 14:00 | 28 май 2014 10:07, Веселина Йорданова
282
Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Всички да преодолеят егото си и да отидем на предсрочни избори, призова за пореден път лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Борисов се аргументира с това, че конфигурацията в НС вече няма да е същата след резултатите от евровота.

"Сега как да работят – виждате ги, те са като болни прасета вътре, седят и се гушат, и не знаят какво да правят. Какви ремонти, какви кабинети, какво ще правят тези хора", попита той.

Според него от левицата не могат да излъчат еврокомисар, след като не могат да си подредят кой да е първи и втори в листата.

Лидерът на ГЕРБ обаче не очаква кабинетът да подаде оставка, защото „това са хора без морал“. Той обаче предупреди, че всички, които подкрепят правителството, ще са съпричастни към катастрофата, в която вече България е влязла.

Надявам се всички тези партии, които са извън парламента, да се съюзяват, да излизат и те да говорят, каза още той и допълни, че от ГЕРБ няма да излязат от парламента, защото на управляващите ще им е по-комфортно, „а сега поне им е тегаво“.

Още по темата
Борисов заяви, че в Брюксел всички са го посрещнали „на крака“ след изборната победа на евровота.

Това, че победих лидера на ПЕС в България и то разгромяващо, много силен оттенък има в Европа и това, че от България не влязоха националисти, разясни той.

По думите му това показва, че българският народ е много мъдър и „лъжите, които една година им спретваха колегите от „Атака“, не са останали без последствия за тази партия“.

Борисов определи като „абсолютни лъжи“ обвиненията на националистите, че работи заедно с „България без цензура“ на Николай Бареков.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че по-големият проблем е това, че вотът на недоверие не е първа точка в дневния ред на парламента.

Те се правят, че нищо не се е случило в неделя, а вече политическото пространство е различно, те не са победили нито за парламентарни избори за българския парламент, нито в неделя на вота на недоверие. Две партии се разсипаха от тази тройна коалиция – БСП и „Атака“ ги няма, заяви Борисов.

Той попита 34 000 гласа ли са „техническа грешка“ и коментира, че представянето на преференциалния вот за 15-ия в листата на левицата Момчил Неков като такава е опит да бъде обиден електоратът на БСП.

Вижте повече във видеото


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До От ЮАРГАТАНКА --Без прозорци без врата пълна къща с деца. Що е то? 1 ББ 2ББ и ГЕРБ 3ТИКВА
171
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До От ЮАР- Му вика нашта крава топло мляко тя ни дава Не се подигравайте деца на глупавичката ни овца От нея къщата се пълни с мляко сирене и вълна
170
4
 
7
 
! Отговори
до ЮАР преди 9 години
стой си в ЮАР, аз съм гласувал, разбира се, но не за Боцко. И дезертьори и емигрнати не могат да ни определят съдбата. А, Боцко, има да го почакате на бял кон, толкова се е сдънил, че няма повече на къде /от реалист/
169
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До от ЮАР ПРЪЦ-ПРЪЦ
168
2
 
7
 
! Отговори
???? преди 9 години
Добре бе хора , през нас и на наш гръб вече толкова много години се едни и същи *** си правят каквото искат . Докога Народе ще търпим !?!?!?!. Кой от кой по нагли , особено Бойко . Колко кратка е народната памет !?!Не мога и не възприемам Бойко като лидер , не мога да забравя всичките му простотии / да не ги изреждам / . Този индивид е доказано *** , самовлюбен и интригант . Кой , кой ще гласува за откровена мутра ????
167
3
 
4
 
! Отговори
От ЮАР преди 9 години
До реалистХайде, които ходите за гъби или за риба в изборния ден, да нямате думата - броят се проценти измежду УПРАЖНИЛИТЕ ПРАВОТО СИ НА ГЛАС. Гъбари и рибари могат да се гушат до останалите БОЛНИ ПРАСЕТА. Щом не ви пука - не се обаждайте!
166
9
 
2
 
! Отговори
от ЮАР преди 9 години
До ДойнБатето поне нещо строи. Ореха и кликата от некадърници и руски *** забатчват държавата. Няма нито едно добро донесено от БСП и останалите ДС-филиали за България през изтеклите 25 години. Нито едно! Електорат от неграмотници, селски безделници, ***-патриоти, некадърници на държавна ясла и руски ***. Ето това е базата на БСП-ДПС и останалите БОЛНИ ПРАСЕТА! Да се махат и да отворят място за желаещите да живеят, работят, създават, за енергичните, инициативните, интелигентните.
165
2
 
7
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Абе, Боцек смешен, реално на тези избори, за ГЕРБ са гласували 9-10% от хората имащи право на глас, какво се пениш, вече трети ден, от телевизиите, какви предсрочни избори-какви 5 лева. Хората ви казват, не искаме да ви знаем, този треди ден , като бясно куче реве от екрана
164
3
 
6
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
Батето пак се размечта да строи магистрали ...
163
10
 
8
 
! Отговори
От ЮАР преди 9 години
БОЛНИТЕ ПРАСЕТА ВЪН! ОСТАВКА!Време е, червените да оттичат ЗАВИНАГИ в канала на Историята. Освен мизерия и страдание, друго не носят!
162
10
 
4
 
! Отговори
От ЮАР преди 9 години
До Анонимен-185Иди и виж мизерията в Русия! Като изключим няколко големи града, останалото е ***. Дори в любимата ви Москва, огромната част от населението живее в панелки и си брои стотинките. С Русия просперитет няма. Индустриите, които се ликвидираха в България отидоха по джобовете на комунисти, станали олигарси. При тях са и едни милиарди от външен дълг преди 1990, плюс дохода на държавата от 80-те, плюс фалита от 1997. ТЕ съсипаха България, а не Западът.
161
4
 
11
 
! Отговори
прости сметки преди 9 години
Ако всички отидат на избори, Б.Б. ще стане обикновен депутат :) а после ще подскача на един крак, ако може :)
160
4
 
9
 
! Отговори
До От ЮАР преди 9 години
Можеше, ама не руските а западните банки прибраха откраднатите пари и запада постави ултиматом да се приватизират и закрият набързо всички индустрии, включително и жизненоважните, които в държави като Франция продължават да са националнба собственост. Пак ти казвам - троцкистите/комунисти/глобалисти не са в Русия вече!! Организацията им никога не е закривана а само се разширява!
159
6
 
16
 
! Отговори
dassy преди 9 години
Кога този *** ще проумее, че става най-много за селски кмет.
158
9
 
8
 
! Отговори
От ЮАР преди 9 години
Управлението на БСП-ДПС-ДС кликата отнема години от вашия живот, години прекарани в блато, за мнозина - в страх, сервилничене, понеже ви държат в мизерия, затова могат да ви манипулират с 4.50 лв. или с 50 лв. на глас. За 25 години, при нормална политика, без комунистически олигарси по руски модел, без московски агенти по всички ешелони на властта, без шайката от *** ДС милиционери и доносници, с пълна ЛУСТРАЦИЯ и без БСП - България можеше да бъде хубава и подредена ЕВРОПЕЙСКА държава! ОСТАВКА!
157
3
 
10
 
! Отговори
До ОТ ЮАР преди 9 години
Не се заблуждавай - руснаците отдавна са станали капиталисти и единственото което ги интересува е да си правят търговията и да пътуват по света. Виж, за комунистическото минало на лидери като баросу, може да се позамислиш. Също и какво се случи с троцкистите-глобалисти, след като Сталин ги изгони от Русия. А също и защо ЕС е в този си вид а не Съюз на Нациите както бе замислен от Де Гол и Аденауер, кой превзе идеята и я обърна с краката нагоре? Не че и руснаците не са в глобалната игра, но НЕ СА САМО И ОСНОВНО ТЕ много отдавна!
156
9
 
4
 
! Отговори
ОТ ЮАР преди 9 години
Опитът от Историята показва ясно, че комунисти - социалисти, както и всякаква близост с Русия са източник на мизерия, нищета, безнадеждност. Нито една държава близка с Русия и управлявана от комунисти не е постигнала просперитет за народа си. Затова, БСП и КГБ агентите на ДПС трябва да се измитат от парламента. При едни наистина честни избори, без манипулации и купуване на ***, при задължително гласуване БСП заминава в канала и ще бъде най-много четвърта полит. партия. ОСТАВКА!
155
2
 
1
 
! Отговори
До До хлъц преди 9 години
До До хлъц...глобалиСТки извратеняшки закони ... Извинявам се.
154
3
 
8
 
! Отговори
До хлъц преди 9 години
Статията е за Боко, защо плюете по Атака отново, не мирясахте ли? Или за това ви плащат повече? Сега гледам и по Фараж и Льо Пен сте се хвърлили да плюете. Спокойно, нямат над 50% евродепутати и вашите глобализки извратеняшки закони ще минат, благодарение на прости народи като българския, на който мястото му е в ориента.
153
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еееех Борисов,Борисов ако си преодолееш егото нама защо да се ходи на избори.