Днес е време разделно, повече не ме питайте за национално съгласие!

Борисов: За управляващите властта на всяка цена е изключително важна
Обновена: 30 май 2014 13:23 | 30 май 2014 10:01, Камелия Цветанова
433
Днес е време разделно, повече не ме питайте за национално съгласие!
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Днешният ден е време разделно. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като мнозинството в парламента отхвърли внесения от опозицията вот на недоверие срещу правителството.

Той заяви, че днес всяка партия е определила бъдещето си и не желае вече никой да го пита дали ще има разговори с останалите политически партии за национално съгласие.

„Вотът беше в неделя, БСП и „Атака“ загубиха, „Атака“ отново показа, че е партията, която крепи ДПС на власт, съжалявам за депутатите на ДПС, на БСП, че подкрепиха този кабинет, който е пагубен за България, съжалявам за Орешарски, който не излиза да казва в какво финансово състояние е държавата и катастрофата, която ще последва и вече е факт”, заяви Борисов.

Още по темата
„След като не се съобразиха с вота на народа в неделя, след като не се съобразиха с финансови, икономически и всякакви аргументи, оттук нататък никога повече не искам да ме питате за национално съгласие, дали ще сядаме на една маса, на един стол, дали ще водим преговори с грандиозните думи за бъдещето на България. Тези хора показаха, че само за да са на власт, са готови да загърбят и вота на хората, който дори Станишев го пререди, Станишев не може да е първи в листата на БСП, а иска да управлява България”, заяви още лидерът на опозицията.

Според него управляващите са показали, че властта на всяка цена е изключително важна.

„Дори те канонизираха Цветан Цветанов вчера, защото всички министри на МВР, дори Цветлин Йовчев е написал много пъти "Не”, каза още Борисов по повод ефективната присъда на бившия вътрешен министър за отказа му да бъдат използвани СРС-та.

Борисов в същото време нападна соцлидера Сергей Станишев за делото срещу него за секретни документи по време на мандата му като премиер.

„На Станишев делото му е оформено за загубени секретни доклади, но няма как да ги загуби, те са предоставени на организираната престъпност, той не ходи с метро и трамвай, не пазарува в „Плод и зеленчук“ като премиер, за да ги загуби", заяви Борисов.

Той съобщи, че депутатите от ГЕРБ ще заведат колективен иск срещу народния представител от БСП Антон Кутев, който ги нарече “шайка престъпници".

Борисов призна, че опозицията няма да напусне парламента, но още не е ясно какво ще предприеме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
308
5
 
10
 
! Отговори
Кой Кого преди 9 години
Я се поръчвайте един друг добре облечени циркаджии и да си вземете и оная разследваща *** дето ви хвали ............... цирк балкански.
307
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от Мутри!
306
11
 
13
 
! Отговори
путкин преди 9 години
До Анонименми да е жив и здрав, но пустото му минало, наркотрафик, мутрящини, все се връщат и му вдигат кръвното. несправедливо, да..
305
11
 
11
 
! Отговори
учител преди 9 години
Глупаво изказване. Ще разделя българския народ. Ще си намериш ли друг български народ. Кого разделяш. Или си толкова умен , че ние не можем да те разберем. Ти не си Васил Иванов Кунчев. Ти си нещо , като нищо. Не си позволявай да вкарваш " Време разделно" в българския народ. А троловете да си свият опашките и да не се показват , че прът ги чака.
304
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледай да си жив и здрав!Ако и тебе те няма на кого оставяш нормалния българин ...на Гея ли , на Капута ли , или на *** карабини? *** из форумите с лопата да ги ринеш
303
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А на Боце властта не му е нужна, само където без нея е пресечена нула, защото като управленец е кръгла нула! Тъпо и самовлюбено същество, което успешно заблуди и доста от себеподобните си! А грешката на сегашните управляващи е, че нямаха воля да изринат всички назначени от него калинки, които също като Вожда им никак, ама никак не са се вкопчили във властта! Нали виждаме "тежката артилерия" - Деса, Лила, Цецо, Цеца, все корифеи мамини...на наглостта и простотията! Какво остава за "леката"!
302
2
 
6
 
! Отговори
учител преди 9 години
Заглавието казва , ВИКА , да внимаваш какво казваш , как го казваш , на кого го казваш , защо го казваш и т. н. Вече достатъчно простотия се пося в " народната нива". Децата са генетично агресивни. Дали няма точно те да ви покажат правилният път. Пожелавам им го.
301
7
 
6
 
! Отговори
Lily преди 9 години
Mnogo tochno kazano!
300
11
 
18
 
! Отговори
писател преди 9 години
Този да не иска да каже, че е чел Време разделно? Малииии, смех!
299
9
 
15
 
! Отговори
дааааа. преди 9 години
Верно е време разделно. Ще се наложи Бочко да се раздели с властта . нещо не му минаха и този път номерата. Той все още Верва , че ще бъде та власт като Живков. С тази разлика , че Боко е обещал много на много хора и сега не може да си изпълни обещанието. Ха ха ха ха ха ха ха.
298
6
 
7
 
! Отговори
учител преди 9 години
Стана ми ясно , че партиите в парламента / включително ГЕРБ / не мислят за национално съгласие. Щом не мислите , защо изобщо се напъвате да мислите. Вие не можете. Я напуснете дружно парламента. нямаме нужда от вас. Едни се напъвали за власт , а другите видиш ли , за ползу роду. С НИЩО НЕ СТЕ ГО ДОКАЗАЛИ . Вие не мажете да говорите правилен български език. За жалост лютви местан говори чист български. Как ще ме принудите да ви повярвам . Вие , политиците , хора ли сте. Май...
297
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествено, че е време разделно! С кой да се коалираш? С БСП, които трябва да влязат всичките в затвора? С ДПС, дето 24 години пригласят на БСП и им помагат да крадат и мамят хората? С Атака, болният мозък, дето не знае на кой сват се намира? С Бареков, дето се прави на народен човек, но на практика е финансиран и защитава интересите на 5 - 10 олигарха? С Реформаторите, дето се пробват да продадат и това, което нямат? Няма с кой, Бойко, сам си и ние сме с теб! Само набутай бесепарите в затвора!
296
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много отдавна е време разделно Бойко ! Жалко ,че чак сега го разбираш ултимативно.Докато си мислеше че може да има някаква толерантност и патриотизъм в отношението към комунистите , много време изгуби.Много млади мозъци бяха промити и осакътени, та вече без Опорни точки отказват и да мислят.
295
8
 
15
 
! Отговори
681 преди 9 години
Ти си първият дето трябва да бъде обесен за престъпления срещу народа си.
294
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** нахлува в България с пълна сила.Турската етническа партия е натиснало гейското крило на БСП отзад , и завладява всички ключови постове в администрацията.Ку.тев и Моника трябва да получат специални ордени /за профанизация на нацията/, за промивка/клизма/ на на недоразвити мозъци, и пристрастряването им към опорни точки
293
3
 
12
 
! Отговори
detelina преди 9 години
БРЕЙ, БРЕЙ ТОЛКОВА МНОГО ЗНАНИЯ САМО ОТ ЕДНА КНИГА!?ВСИЧКИ ВИЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАПРАВИХТЕ -ВРЕМЕТО ДА Е РАЗДЕЛНО! ПО-НЯКОГА СЕ ЧУДЯ, КАКВИ ПРОСТОТИИ РАЖДАТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ!? ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА-АБЕ КЪДЕ Е ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!?25 ГОДИНИ-ВИНА ИМА-ВИНОВНИ НЯМА!? ФАКТ, А КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ , И БОГОВЕТЕ -МЪЛЧАТ! ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ 25 ГОДИНИ СЕ НАДПРЕВАРВАТ, КОЙ ПО-ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ ДА НАПРАВИ!? ИМА ЕДИН КРЪЖОК-РЪЦЕТЕ МИ ПРЕЧАТ, ДО КАКВОТО СЕ ДОКОСНАТ СЕ РУШИ!
292
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Било време разделно!Да но за теб лично и за ЦЦ!Може би за ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН, Енерго ПРО!Може би за топлоцентралите на САЩ, с намаляването на цените на произведената електроенергия от тях!Може би за чуждите компании, които Ви плащаха да блокирате износа на българска ел. енергия!Може би за вашите фирми който печелеха всяка поръчка и за хората приближени до ГЕРБ които забогатяха за 4 години главоломно!И не на последно място не е ли добре ББ да преразгледа начинът на говорене и държане?
291
2
 
5
 
! Отговори
Касим ибеиии преди 9 години
Да днес времето е разделно но утре може да бьде дори и сльнчево.Метео.б.б
290
14
 
10
 
! Отговори
Ирина преди 9 години
Браво Бойко.На такива коне с капаци трябва само така да се действа. Не чакай от *** съвест морал и доблест те имат само една цел властта и колкото се може повече тяхни хора да наместят на управляващи постове. Долу корумпираната червена мафия.
289
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нямаш право да критикуваш