Днес е време разделно, повече не ме питайте за национално съгласие!

Борисов: За управляващите властта на всяка цена е изключително важна
Обновена: 30 май 2014 13:23 | 30 май 2014 10:01, Камелия Цветанова
433
Днес е време разделно, повече не ме питайте за национално съгласие!
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Днешният ден е време разделно. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като мнозинството в парламента отхвърли внесения от опозицията вот на недоверие срещу правителството.

Той заяви, че днес всяка партия е определила бъдещето си и не желае вече никой да го пита дали ще има разговори с останалите политически партии за национално съгласие.

„Вотът беше в неделя, БСП и „Атака“ загубиха, „Атака“ отново показа, че е партията, която крепи ДПС на власт, съжалявам за депутатите на ДПС, на БСП, че подкрепиха този кабинет, който е пагубен за България, съжалявам за Орешарски, който не излиза да казва в какво финансово състояние е държавата и катастрофата, която ще последва и вече е факт”, заяви Борисов.

Още по темата
„След като не се съобразиха с вота на народа в неделя, след като не се съобразиха с финансови, икономически и всякакви аргументи, оттук нататък никога повече не искам да ме питате за национално съгласие, дали ще сядаме на една маса, на един стол, дали ще водим преговори с грандиозните думи за бъдещето на България. Тези хора показаха, че само за да са на власт, са готови да загърбят и вота на хората, който дори Станишев го пререди, Станишев не може да е първи в листата на БСП, а иска да управлява България”, заяви още лидерът на опозицията.

Според него управляващите са показали, че властта на всяка цена е изключително важна.

„Дори те канонизираха Цветан Цветанов вчера, защото всички министри на МВР, дори Цветлин Йовчев е написал много пъти "Не”, каза още Борисов по повод ефективната присъда на бившия вътрешен министър за отказа му да бъдат използвани СРС-та.

Борисов в същото време нападна соцлидера Сергей Станишев за делото срещу него за секретни документи по време на мандата му като премиер.

„На Станишев делото му е оформено за загубени секретни доклади, но няма как да ги загуби, те са предоставени на организираната престъпност, той не ходи с метро и трамвай, не пазарува в „Плод и зеленчук“ като премиер, за да ги загуби", заяви Борисов.

Той съобщи, че депутатите от ГЕРБ ще заведат колективен иск срещу народния представител от БСП Антон Кутев, който ги нарече “шайка престъпници".

Борисов призна, че опозицията няма да напусне парламента, но още не е ясно какво ще предприеме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Туй не човек.Туй парапитек.......
347
1
 
0
 
! Отговори
хуикур преди 9 години
Тези прьдльовци и техният главен лаинар за какво време говорят.Бубута несе ли сеща че иде от центьра на комунизм.
346
1
 
1
 
! Отговори
иха преди 9 години
много мертек в тази държава бе , мислят с пу****е си, тотова чудо можело и да мисли остава да му поникнат зъби
345
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
интересно колко засегнати/шайка престъпници/ депутати от ГРОБ ще застанат зад колективния иск , не знам дали са престъпници, но в едно съм уверен , че са шайка безгласни кукла на конци на Б.Б
344
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СимовДа реже лентички и Вашия Станишев но няма къде като нищо не е построил а само съсипва.Да реже лентички на децата си в къщи за друго не СТАВА.
343
3
 
1
 
! Отговори
Симов преди 9 години
До АнонименНа Боко не му липсва властта, а отнетата възможност да реже лентички.Докато беше премиер министър, той това правеше горкия.
342
1
 
1
 
! Отговори
Михал преди 9 години
До Анонимен 181 - 186Много си се разпенил.Толкова злоба не е на хубаво.Много оптимизъм, много надежди, много предсказания.Но нищо от това няма да се случи.Много си наивен.И много разочарования те чакат.
341
5
 
2
 
! Отговори
tyui преди 9 години
lo6 matrial si mutrooo nagla nenaqdena
340
4
 
8
 
! Отговори
k5110 преди 9 години
Както винаги е прав и сега!Смело на пред Бойко-с теб сме!
339
1
 
5
 
! Отговори
българин преди 9 години
Правителството и Топлофикация ни убиват с ДКЕВР. БЕЗ НИКАКВИ ОСНОВАНИЯ ДЪРЖАВНАТА КОМИСИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНА И ВОДНА РЕГУЛАЦИЯ (ДКЕВР) ПРИЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ОГРОМНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО (12 - 19%), В УСЛУГА НА ТОПЛОФИКАЦИИТЕ. Това ще струва между 200 и 350 лв. (грубо) НА СЕЗОН НА ВСЯКО ДОМАКИНСТВО С ПАРНО. ДА ПРОТЕСТИРАМЕ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО И ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ, ЗА ДА НЕ ПРИЕМАТ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ! НА УЛИЧЕН ПРОТЕСТ ЗА НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО!
338
7
 
0
 
! Отговори
Симо преди 9 години
До Анонимен 397Голяма майтапчийка си.То бива хубост, ама чак толкова.Бойко, кажи на фенките си да те хвалят за всичко друго, но за ум и хубост изглежда като подигравка.Аман от разведени, вдовици и нещастни жени, които мислят с ония си работи и така съсипват родината на Бойко.Не разбрахте ли, че Бойко не иска власт, а само да говори за власт.Ако искаше властта, щеше още да е министър.Той отстъпи мястото си доброволно, защото разбра, че не става за тая работа.Имайте малко милост!
337
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама и на Кутевчетата само "боцване" им е в главата ...
336
3
 
2
 
! Отговори
щирлиц преди 9 години
Евроизбори?Партии?"Здравна"каса,която ликвидира българите?И аз ще ви гласувам за разни ненаяли се гадове?***!
335
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малееееее, Кутевчетата се осефериха от изборните шамари и почнаха да блеят кат агънца на път за кланницата!!!!!!!!
334
9
 
2
 
! Отговори
иван преди 9 години
изплъзва се възможността да управлявате от ГРОБ и започват да се решават важни дела в съда.Дали тиквата няма да отиде при цецко?А дано !
333
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя е умен като празен пожарникарски маркуч.лошото е че доста ще го гледаме още по тв
332
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този меко казано силно неуравновесен човек с широки ментални отклонения е срам за България. Видяхте ли поведението му в кулоарите на НС, в излъчените пряко от БТВ видео предавания?
331
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изключително интелигентен умен и образован Пък и хубав
330
10
 
5
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
Много хубава и показателна снимка!Бат Бойко на фона на уличен телефон - умопомрачително!И двата елемента в композицията са архаични, симпатични, но безполезни, да не говорим колко бъгави бяха и двете! Или намека с телефона е , че Цецко слуша?А по темата - когато чуя, че ще има вот на недоверие на тема пожарна безопасност може и да повярвам, че ГЕРБ ще са в час!
329
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В затвора! Стига само сме си приказвали! Да разкажеш играта на цял народ и държава и да се имаш за нещо. Този задмина и Нерон.