ГЕРБ: Правителството на Пламен Орешарски няма бъдеще!

"Върнете България на хората и подайте оставка"
30 май 2014 14:36, Анисия Иванова
83
ГЕРБ: Правителството на Пламен Орешарски няма бъдеще!
Десислава Атанасова. Снимка: архив Булфото

Правителството на Пламен Орешарски няма бъдеще. Докато то е на власт, всички български граждани и държавата ни нямат бъдеще.

Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова, която прочете декларация от името на парламентарната група по повод една година от формирането на кабинета.

Още по темата
Днес мнозинството в НС отхвърли четвъртия пореден вот на недоверие на ГЕРБ срещу правителството, който беше за провал в сектор енергетика. От 209 гласували 93-ма от ГЕРБ и независими подкрепиха вота на недоверие, а 116 от мнозинството бяха против него. „Атака“ не участва в гласуването.

В изявлението си Атанасова заяви, че една година на правителството "Орешарски" стига.

"България няма време за губене. Няма време за губене с опитите на правителството да крепи откраднатата власт на БСП и ДПС. Няма време за изкуствено дишане на продалата се и провалена "Атака", допълни тя. По думите й в тази една година липсва напредък във всяка сфера.

"Упражненията в управление се сгромолясват при челния сблъсък с партийните интереси на партиите, които стоят зад него", каза тя. По думите й за една година страната е преживяла редица "идейни безумия" като актуализация на бюджета без аргументи, предложение хипермаркетите да не работят в събота и неделя, обещанията за разкриване на 250 000 работни места, за строеж на "Белене" и рестарт на "Химко".

"За една години министър-председателят откри един ресторант във Виетнам, научи всички изходи в държавата, а неговият началник на кабинет се сдоби с обвинение", коментира Атанасова.

Според ГЕРБ не само опозицията, но и българският народ искал оставката на кабинета. "Всеки опит да го реанимирате е загуба на време за цялото ни общество, за България.

Дори промяна в управленската ви програма, дори структурни и персонални промени, които са изключително наложителни, са само политически танц, който няма да заблуди никого, че липсва перспектива", заяви Атанасова.

"С мандата на БСП и правителството на "Орешарски" е спряно развитието на страната. Върнете България на хората и подайте оставка", призова тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
9
 
! Отговори
7 преди 9 години
тая гладна за още пари, малко й бяха дето гепи докато бяха на власт
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До :)АЗ ПЪРВИ ТЕ ПОПИТАХ И БЯГАШ ОТ ВЪПРОСА КАТО ТИПИЧЕН ГЕРБЕР ! ЯВНО СЕ МЪЧИШ ДА ПОКАЖЕШ, ЧЕ ПОНЕ НЕЩО МЪНИЧКО ЗНАЕШ........ ТВОИТЕ ЛЮБИМЦИ ЗАЩО НЕ ГО ОТМЕНИХА ? НАЛИ ИМАХА 4 ГОДИНИ ВРЕМЕ ДА ГО НАПРАВЯТ ?АКО ИСКАШ ДА СИ ГОВОРИМ И ЗА ДАНЪЦИТЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ХАН КРУМ ?
41
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 9 години
До АнонименДанъците в РБългария не са *** в Алабама, аз ти говоря за конкретни, измерими в пари неща,ти ми говориш глупости. Изобщо знаеш ли разликата между плосък данък и прогресивното подоходно облагане? Като не сменят министри червените това не означава, че са мтого кадърни. И вземи си изключи капслока, мнението ти не струва повече като пишеш с главни букви.
40
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До :) 41НЕ МИ ОТГОВОРИ !КОЛКО СМЕНИ НА МИНИСТРИ ИМАШЕ ПРЕЗ ПЪРВАТА ГОДИНА НА ГЕРБ ????АЗ ТЕ ПИТАМ НЕЩО КОНКРЕТНО, ТИ ГОВОРИШ ЗА *** В АЛАБАМА !
39
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До :) 41 НЕ МИ ОТГОРОВИ ! КОЛКО СМЕНИ НА МИНИСТРИ ИМАШЕ ПРЕЗ ПЪРВАТА ГОДИНА НА ГЕРБ ????АЗ ТЕ ПИТАМ НЕЩО КОНКРЕТНО, ТИ ГОВОРИШ ЗА *** В АЛАБАМА !
38
3
 
4
 
! Отговори
:) преди 9 години
И още повече... тези обещания да са поредната предизборна лъжа. Шайка некасърници са сегашното правителство, колкото по-бързо се изпарят, толкова по-добре за всички. Господари са на гафовете, но само на това.
37
3
 
4
 
! Отговори
:) преди 9 години
До АнонименА аз друго да ти припомня. БСП в предишния си мандат въведоха плоския данък 10% и отмениха прогресивното подоходно олбагане, при което хората с ниски доходи бяха в по-изгодна позиция. Преди парламентарните избори 2013 БСП обещаваха как ще отменят плоския данък, който бил бич за хората с ниски доходи (!) Е, не е ли нагло и безочливо да обещаваш отмяна на нещо, което ти си наложил, и да обвиняваш друг, че водел анти-социална политика.
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ще мине вотът, като провалът в енергетиката е заслуга единствено на Боко и некадърната му шайка...
35
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И 100 вота да внесат некадърниците от герб, няма да мине нито един! Ама те ***, та чак вдлъбнати, няма да го разберат.
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо да подава оставка Орешарски, правителството си върши работата повече от добре в тази тежка криза!
33
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много са нагли герберугите - обвиняват другите за собствените си грешки и дори им търсят отговорност.
32
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Десо, несериозно е да се изказваш, никой няма и грам респект от теб, жалка си!
31
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До :) 32 КАЖИ ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ КОЛКО РОКАДИ НА МИНИСТРИ СЕ НАПРАВИХА ? ДА ПРИПОМНЯ ЛИ ?
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГерП лаят като зли кучета....едното вече го окошариха, сега е ред на шефа Му.
29
11
 
15
 
! Отговори
Кирилов преди 9 години
Новото кречетало на ГЕРБ да върне всички заграбени неправомерно пари от фирмата на съпругът и и тогава да си отваря плювалника.Г-н Кутев те не са шайка а групировка за екстрено разграбване на България.
28
8
 
14
 
! Отговори
:) преди 9 години
До АнонименНа това правителство можем да намерим ХИЛАДИ кусури.... НО Е ПО-ДОБРО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МУТРАТА ! ----------------------------И с какво точно е по-добро? Червените *** са първенци по теглене на заеми и харчене, спор няма.
27
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На това правителство можем да намерим ХИЛАДИ кусури.... НО Е ПО-ДОБРО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МУТРАТА !
26
10
 
9
 
! Отговори
death преди 9 години
Една поговорка остана вярна от доста десетилетия - Добрият комунист е мъртвият комунист.Да се помолим за безброй много добри комунисти в България!
25
10
 
19
 
! Отговори
нагли и тъпи преди 9 години
Тая *** кой номер министър беше ,че не помня.Хубаво е ,че беше последна и Боко нямаше време да я шътне.Що за наглост е това след като се видя на какво дередже сте оставили здравеопазване ,енергетика.Та те бяха фалирали с милиарди дългове.Вие бяхте апашите а тези сега си довършват апашката ви игра.Кой ти каза ,че България има бъдеще с тиквата .
24
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОСНИТЕ ПИЦИ ИМАТ ЛИ БЪДЕЩЕ ? ЗАТЯГАНЕТО НА КОЛАНИТЕ НА НАРОДА И ОХОЛСТВОТО НА ГЕРБЕРИТЕ, КОИТО НАЙ-НАГЛО СИ ГЛАСУВАТ БОНУСИ... ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО ????