Местан изненадал Станишев за вот до края на годината

Соцлидерът: Формулата "програмно правителство" в голяма степен се изчерпа
Обновена: 6 юни 2014 13:50 | 6 юни 2014 10:49, Веселина Йорданова
52
Местан изненадал Станишев за вот до края на годината
Снимка: архив, БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че е бил изненадан от позицията на ДПС, която поиска предсрочни избори в края на годината.

Имахме разговори, в които обсъдихме резултатите, анализа от изборите и техните последици за страната и правителството, уточни Станишев, който напомни, че преди година БСП поела „тежък кръст“ за съставяне на кабинет от „втора позиция“ в името на нормализацията на държавата, икономическото развитие и социалното размразяване.

Още по темата

Станишев казал, че наред с извеждането на отчетливи управленски приоритети за следващ период, "ако желаем правителството да бъде полезно", е необходимо по-ясно да бъде очертана ролята на БСП в неговата политика и решения.

Формулата "програмно правителство" в голяма степен се изчерпа, заяви Станишев.

Вчерашната позиция на ДПС затруднява изключително много перспективата и работата на кабинета, подчерта той. По думите му не е важно какви са сроковете за правителството, а какво може да свърши.

Станишев допусна, че самото им формулиране вероятно демотивира министрите и администрацията да работят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местан иска да спре участието на България в Южен поток, за да може да прокара турските енергийни интереси у нас!
39
0
 
4
 
! Отговори
Денислав преди 9 години
От какво е изненадан? Все едно не е знаел. Да каже какво му поискаха от ДПС, за да крепят кворума. За коя ли голяма лапачка се скараха? Тия двамата каквото и да кажат все ще е лъжа. Когато говорят трябва да имат по един детектор на лъжата до себе си, за да се знае дали има поне малко вярно в думите им.Сидер Ага да не е в Куба на почивка? Къде е тоя дядо? Да ходи в парламента, защото ще му е за последно. Ненормалникът ще бъде заменен от друг ненормалник - Бареков.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се, дали тези двамата имат още желание да се целуват!
37
0
 
6
 
! Отговори
Добри преди 9 години
Е на тая ситуация и викам: "Е сега си такова майката" :)
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
каква хубава снимка...
35
2
 
8
 
! Отговори
Таня преди 9 години
Абе тези *** политици не разбраха ли, че не трябва никога, ама никога, да влизат в коалиционни правителства с ДПС. Този с витиеватия изказ, никога не се е интересувал от "ляво" или "дясно", главното е, да са във властта. След изборите ще подкрепи ГЕРБ и пак ще са във властта, защото ще си впрегнат електората на max, и пак ще вкарат достатъчен брой депутати. Ей българи, още ли не сте разбрали, че нас ни управлява вече 25 години ДПС. А *** политици да продължават да роят партиите си...
34
0
 
10
 
! Отговори
Цеко преди 9 години
Дано БГ овцете дето не гласуват, са разбрали кой кара влака!!!
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още когато се цункаха на митинга на Орлов мост,беше ясно ,че ДПС ще се заиграва етнически,а БСП пак ще отнесе негативите.Умния не повтаря една грешка два пъти,това не важи за БСП.
32
0
 
8
 
! Отговори
Пазарлъци преди 9 години
Наивност е да се връзваме на хлъзгавите им приказки ! И Местан и Съселът са маши ! Става дума за публично взимно изнудване на барони - отрочета на една и съща ДС мафиотска майка ! Не за България, а за техния алъш-вериш са угрижени !
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местан ще изненада Станишев до края на годината. Изненадите идват отзад
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на феса, хубаво му го нахака на гея. Така му се пада.
29
0
 
17
 
! Отговори
Царят е гол ! преди 9 години
То бяха дълбоки анализи, потриване, посукване, за да бъде съселът насила принуден да си каже, че царят е гол ! Истината рано или късно лъсва ! Този парламент има да свърши една задача - да приеме инициирания от президента и подкрепен с 570 хилядна подписка референдум за задължително, преференциално и електронно гласуване и да се саморазпусне ! Насрочване на избори, а до тогава - служебен кабинет !
28
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС хлъзнаха бесепарите, а утре ще ликвидират и бат Бойко като влезе в коалиция с тях. Другият вариант е коалиция Бареков-Бойко, което ще бъде върха на сладоледа от некомпетентност на всички нива.
27
1
 
7
 
! Отговори
Ivanco преди 9 години
Mestan e potkrepjan ot DS,sega puk Tucija zajavi ofizialno, ce podkrepja dps,njama koi vece dago spre ,smirt na Donosnicite
26
0
 
13
 
! Отговори
Optimist преди 9 години
abe kakvo stava ,maj na istina Turcite upravljavat stranata.dps ta dps ....
25
1
 
27
 
! Отговори
УМЕН преди 9 години
НИКОГА И ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ром(турчин)
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ искам само да пуснат вирус за политици. Нещо геном-меном... Да ги умори, техната мама гадна, продажна!
23
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не харесвам БСП, но откритата неприязън към пенсионерите, тази омраза към вашите майки и бащи, баби и дядовци, тонът, че пенсионерите изпарили резерва, тази гавра, подобно отношение го няма никъде!ГЕРБери са отвратителни.Комсомлски членчета, които толковаааааааааааа искат пак да крадат, да си напълнят гушите, че изглежда неразбират, че ако Мутрофона пак управлява, ще има сериозни конфликти в обществот, ози път неплатени, а чисто спонтании и автентични...
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То сефте ви насаждат на пачи яйца,че да се изненадате. Много добре си ги знаете, каква са въртиопашка ама ви харесва да се прегръщате с тях. Да ви пита човек, поука не си ли вземате, след като се опарите и то не веднъж.
21
2
 
13
 
! Отговори
ГЕРБСП преди 9 години
До оня ден серГея, вика няма оставка, днес и той вика като Местан и Буда ще има избори!Да живей ПБ на БКП, секретарки, агенти, доносници, генерали и мутри!Пфу бе!!Срама нямате ли, убийци и престъпници !!!