Не съм се договарял с ДПС, категоричен е Борисов

Лидерът на ГЕРБ вече виждал "издиханията" на режима на Станишев
Обновена: 6 юни 2014 12:22 | 6 юни 2014 10:07, Веселина Йорданова
138
Не съм се договарял с ДПС, категоричен е Борисов
Бойко Борисов Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече да се е договорил с ДПС, след като движението се обяви вчера за предсрочен вот в края на годината.

Борисов заяви, че се надява „режимът на Станишев“ да си отиде днес и допълни, че вижда „издиханията им“. Борисов заяви, че нищо не зависи от ГЕРБ, а от това „как е станал Станишев днес“. Според него „тоталитарният режим е в такъв обем, че парламентаризмът дори е застрашен“.

Още по темата
„Нито администрацията, нито министрите, никой не работи, всичко е спряло“, коментира той.

На въпрос ще стане ли премиер, ако ГЕРБ спечели изборите, Борисов отговори, че премиер трябва да става този, който е най-подготвен.

По думите му не политиците определят кой да е премиер и кой не, а народът.

Борисов заяви, че положението в страната е безпрецедентно тежко и може да се сравни „само след Жанвиденовото време“.

Лидерът на ГЕРБ каза още, че няма никакъв контакт с премиера Пламен Орешарски. „За мен неговото управление беше пагубно и, за съжаление, нищо от експертното, което има в него, той не приложи и загуби името си на такъв. Така че оценката ми коренно се различава с тази на г-н Местан“, каза той.

На въпрос с кого може да седне да пие кафе, Борисов заяви, че „се чува“ с Реформаторите и това е нормално.

Той обясни липсата на кворум с това, че голямата част от депутатите от левицата са партийци от 20 години поред и не са свикнали да ходят на работа.

По-късно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред кметове от партията, че няма съмнение, че ГЕРБ ще спечели предсрочните избори.

Срещата се провежда в зала „Изток“ на Народното събрание. В срещуположната зала „Запад“ левицата дава пресконференция от 10.30 часа.

Всеки ден оттук нататък е фатален за България, заяви още Борисов, според когото управляващите съзнават, че след провала на изборите трябва да си подадат оставките.

"Знаете много добре какво правят на места, нали, нямате съмнение", се обърна той към кметовете.

Борисов засегна и темата за наказателната процедура за газопровода „Южен поток“.

По думите му управляващите не могли схванат, че трябва да прекратят процедурата, “след като така порочно я направиха“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
3
 
! Отговори
Край преди 9 години
То е ясно разбрал си се с Пеевски да ритнете Станишев. И за слепите е ясно е че по време на тноето управление Пеевски стана още по дебел парично и комадваше министерство на транспорта.
88
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко и категоричност? Кога - сутрин, по обяд или вечер? Той (Мутрата) е "категоричен" най-малко три пъти в денонощието!
87
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 105Сидеров вече не е ага, той е НИКОЙ!
86
2
 
5
 
! Отговори
Р.Р преди 9 години
Темистокъл казва, че няма смисъл да си лидер, ако не се самообогатиш и не направиш и приятелите си богати с властта, която имаш... И БМБ се възползва от това
85
4
 
8
 
! Отговори
7 преди 9 години
Лъжеш.За власт си готов на всичко.И ти ще управляваш с ДПС.Българи не гласувайте за продажниците и за тези които ви манипулират.Мислете с главите си,а не това което ви дават по телевизията .
84
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само пих кафе с Местан, ама то след кафето както знаем следват и други работи....:)
83
4
 
9
 
! Отговори
Киллър преди 9 години
Бойко убиеца си е отворил кирливата уста, а по ваше време какви самозапалвания имаше, в името на финансовата дисциплина свалихте гащите пред УСЪто и водехте политика на холокоста по отношение на българския народ
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 119Ще преподавам, ако има кой да възприема.Не понасям неграмотни да раздават акъл и да се държат високомерно с хора, които имат знания, освен, че са грамотни и могат да мислят със собствените си глави. Имат възпитание и благодарение на това, изслушват мнението на другите.Неграмотността е свързана задължително с липсата на други, много важни качества.
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До глава овчО 99Ами кака Станишка дали ще я приемат да учи за пожарникар ? Зер тя вече се изучи да брои копчетата на сутиена си, а фондацията на страшния Сорос я изучи на английски в Лондон !
80
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До само да кажаСамо да ти кажа, че цените на "газта" не се определят нито от бате ти Бойко, нито от кака ти Станишка, а от международните пазари и цени на петрола, а има и едни държавици дето клечат само на петролните кладенци и ако някой им каже увеличават добива на петрол-респективно свалят цените и на северното джудже му става гадно!
79
0
 
5
 
! Отговори
111 преди 9 години
най доброто което имаш да направиш е да врънете това което откраднахте и разпродадохте за 24ги да си заминете по живо и здраво и да не се връщате никога ,а заедно със вас да си вземете и нелегалните престъпници който ги пропускате свободно по границата за сметка на вашият джоб да се пълне повече и да страда народа , ама кой ни е виновен като сме овце, че ви търпим
78
6
 
8
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
"ДОБРЕ ДОШЛИ В,ЕВРОГЕРБЕРСКА РЕПУБЛИКА ***!"
77
6
 
14
 
! Отговори
BOKO TIKVATA преди 9 години
АБЕ ЗАЩО ОСВЕН ПРЕМИЕР НЕ СТАНЕШ И ЕВРОКОМИСАР-ДА ОТИДЕШ ДА ОСЕРЕШ И БРЮКСЕЛ.ХЕМ ЩЕ УПРАЖНЯВАШ МАЛКО И АНГЛИЙСКИЯТ СИ.ПЪК МОЖЕ ДА СТАНЕШ И ШЕФ НА ЕНП.ТИ СИ МНОГО ПОДГОТВЕН ТА ЧАК ПРЕПОДГОТВЕН.ТИ ЗА ТОВА МРАЗИШ ТОЛ-КОВА ТОЯ СТАНИШЕВ-ТОЙ СТАНА ШЕФ НА ПЕС,АТИ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕШ ШЕФ НА ЕНП.НИТО СИ МУ НА АКЪЛА,НИТО НА ИНТЕЛЕКТА,НИТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО.ТИ РАЗСИПА МНОГО ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ОТ НЕГО.
76
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименти ще преподаваш или кво
75
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога е бил категоричен този употребяван индивид?Сега бъдете сигурни в турското робство в 21 век!Не желая да ме управляват простаци, мутри, престъпници с грабителски вманталитет!
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
110сигурнО, не сегурнУ
73
2
 
4
 
! Отговори
лс преди 9 години
предлагам да си доведем 5 министри от европа и проблема ни е решен,стига с тези айдуци ,сърбахме им попарата на всички мръшляци, е по бедни не сме били никога-,,,инак ни чака терминал 2 ,това е друго спасение няма ,,,,,,,
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
95Очерниха, не Учерниха
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
112пише се със с
70
1
 
2
 
! Отговори
бг преди 9 години
българи умрете и от зганта се оттървете на оооооо