Оставка на Станишев не решава проблема в БСП!

Избори трябва да се организират по-скоро, зове Страхил Ангелов
Обновена: 10 юни 2014 10:27 | 10 юни 2014 10:21,
52
Оставка на Станишев не решава проблема в БСП!
Страхил Ангелов, Снимка: Нова телевизия

Оставката на лидера на БСП Сергей Станишев няма да реши проблемите на партията, коментира депутатът от „Коалиция за България“ Страхил Ангелов в сутрешния блок на Нова телевизия.

По думите му решението е да се проведе открит разговор и да има диалог. 

Още по темата
Според Ангелов изборите трябва да се организират по-скоро. "Не може повече да се продължава така. Трябва да сменим подхода – не може да се назначават хора, които аз виждам за първи път – назначават ги и не мога да се срещна с тях. 2 месеца търсих министъра на културата, той не си вдига телефона, отсече социалистът.

Ангелов отхвърли твърденията на в. Стандарт, че на „Позитано” има бунт и искат Конгрес на партията. Винаги когато сме ходили на избори, сме правили Конгрес на партията, за да видим програмните документи и с какви послания ще отидем на избори. А това са предсрочни избори“, заяви Страхил Ангелов.

"Не разбирам огромното желание на някои хора да управляват. България е в доста недобра кондиция. Щом идват трима американски сенатори в неделя и решават дали ще има газ или не, и решават за половин Европа – това е изключително унизително, отсече депутатът по повод визитата на американските сенатори в България, след която премиерът Орешарски спря проекта „Южен поток“ до разбирателство с ЕК.

Социалистът коментира, че не знае от какво са породени проблемите между ДПС и БСП.

Надявам се днес на Националния съвет на партията ръководството да ни обясни какво се случи с ДПС, аз наистина не знам, посочи Ангелов, като не отрече, но и не потвърди, че една от причините е желанието на Сергей Станишев да стане министър-председател.

Запитан дали смята, че сега няма диалог в БСП и еднолично ли се взимат решенията, Страхил Ангелов заяви: 

Щом останахме изненадани от изказванията на Лютви Местан, кой взима решенията? Може би се получи, че Местан ни начерта политическия хоризонт”, заяви червеният депутат и допълни, че не е било редно да научи за намеренията на ДПС от телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: БСПстрахил ангелов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
13
 
! Отговори
Иво преди 9 години
И този е поредния ***!В тази партия няма нито един читав.Всички са бандити и руски ***!
5
4
 
8
 
! Отговори
Реджеп преди 9 години
Ассаламу Алейкум! Ла аллаха илла аллах!
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този гледа като пръднал заек
3
1
 
16
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Абе той нека даде оставка, пък ако е кадърен и способен пак ще си го изберете за шеф.
2
1
 
17
 
! Отговори
писна ми преди 9 години
Абе стига сте се явявали като адвокати на Станишев всички от БСП! Нямало да реши проблемите в БСП - не става въпрос изобщо за това! Въпрос на чест и достойнство е на лидер на политическа партия, който вижда, че резултатите от изборите е негативен и отливът на избиратели е очевиден, да хвърли оставка! Но, явно всички по върховете са пипнали кокала и не го пускат! Щом аз, твърд привърженик на лява политика и леви идеи, вече започвам да се ядосвам, и от много, смятайте за останалите! Какво очаквате
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къв го тоз ром на снимката, бре ?