Нина Гергова: Хората не искат протести и не искат избори

Правителството трябва да остане, смята едно от лицата на контрапротестите
15 юни 2014 10:33, Елка Василева
105
Нина Гергова: Хората не искат протести и не искат избори
Нина Гергова. Снимка: архив, Булфото

„На хората им омръзна от протести. Те не искат протести, не искат избори. Така шумно рекламираният протест от всички медии не се състоя, защото София не е България”, заяви едно от лицата на контрапротестите Нина Гергова пред Нова тв във връзка с протеста на 14 юни, когато се навърши година от началото на протестите срещу кабинета „Орешарски”.
 
„Хората искат протести с кауза. Ние видяхме, че за тази една година този протест не може да роди една кауза. Защо не казаха нищо срещу програмата на този кабинет?”, запита Нина Гергова. Тя бе категорична, че кабинетът „Орешарски” е работел добре и в полза на хората.
 
Гергова открито изрази разочарованието си. „Аз искам да попитам политиците кой им каза, че народът иска избори? Народът иска хляб. 65% не отидоха да гласуват. Хората искат да имат бизнес, искат да имат хляб, да си гледат децата в тази България, да има по-добро бъдеще за децата”, каза Гергова.
 
Според Нина Гергова правителството трябва да остане, но проблемът е, че „политиците просто искат да си поделят баницата”. Като виновни тя посочи ГЕРБ и Реформаторския блок, които „пречат през цялата година на кабинета да си върши работата”.
 
Тя призова премиерът Пламен Орешарски да свика на кръгла маса извънпарламентарните групи и гражданските организации, за да се реши „как ще върви България оттук нататък”. Нина Гергова апелира, ако „все пак има избори”, хората да гласуват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: протестНина Гергова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
4
 
! Отговори
бесепар преди 9 години
Искам, ама много искам да няма избори! Искам, ама много искам да управляваме само ние от БСП! Искам, ама много искам да съм съветничка в парламента, като кака Нина! Но не искам избори и протести!
77
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
отдавна е известно,че избори искът само тиквата и тези който са извън парламента,защото се видя,че провеждането им е пълен ФАРС след като от това печелят и неграмотните който продават гласовете си.При нови избори,ако тиквата остане отново САМ,което е най вероятно,всичко ще се повтори,за какво ни да подкряпяме мутри.
76
4
 
2
 
! Отговори
Drugalelka преди 9 години
Не е нужно някой да обяснява,че народът не искал избори - резултатите от предишните избори го доказаха-болшинството от хората не гласуваха.Това е защото никой не вярва в честността на изборите.Ясно се видя ,че купуването и продаването на гласове не е престъпление ,а редовна практика.Резултатите се преправят на всички нива в изборните комисии,така че повечето от хората не искат да участват в тази фалшификация и да подкрепят някакъв предварително купен и продаден парламент.
75
3
 
17
 
! Отговори
CVETA преди 9 години
На тая *** не се ли намери някой,който да й покаже къде й е местото.Представете си само докъде сме я докарали щом амеби като тая са фактор в политиката ни !Тежко ни и дано Господ да ни пази !
74
3
 
17
 
! Отговори
Мими преди 9 години
*** много грозна си бе изчадие.
73
3
 
14
 
! Отговори
200 кила преди 9 години
Това е на оня *** Шамара любовницата.
72
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тази е продажница за какво протестираха хората миналата година и се палеха за истинска промяна но получиха подмяна благодарение на такива като тази пъча....и ни тъпчат мутри олигарси монополи
71
5
 
22
 
! Отговори
Наивен преди 9 години
Срам ме е такива да говорят от мое име, апропо, тази самка каква е????
70
5
 
25
 
! Отговори
55 преди 9 години
Тая пак я активираха....
69
22
 
6
 
! Отговори
7 преди 9 години
На предните избори по принуда гласувах за партията на тиквун, защото ми изглеждаше по-малко лош вариант от гея и бея. Олигарски ме убеди, че съм грешал - може би в стремежа си да остане на власт направи наистина полезни неща - особено ме впечатлява как устоява на ЕРП-тата, фотоволтаичната мафия и американските тецове да дига цената на тока, също и как пързаля еурогейската комисия за Южен поток.В този смисъл жената е права - ако ще ми водят пак някакъв Дянков номер 2, няма смисъл от избори
68
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Права е жената.За какво са ми нови избори .... да не би тези дето си точат лигите за ново управление ще ми подобрят живота ? Нищо подобно . Ще спечелят с манипулции (както винаги) и ще започнат да повтарят , като грамофонна плоча,че пари няма за народа. Ще има пари само за тях. Все ми е тая кой ще краде.....Уморих се от този политически хаос в България
67
8
 
8
 
! Отговори
февруарски преди 9 години
една коварно подбрана фотография и тенденционзно позиционирана ,предизвиква пръските орална течност по долу.видя се на какво е способна 4 власт в омаскаряването.ще се видим на изборите,ръкавицата е хвърлена.
66
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЕГА Е РЕД ДА СЕ ПОЯВИ ОНОВА СМЕШНО НЕЩО- МИШО ШАМАРА ЛИ БЕШЕ,ПОМИЯРА ЛИ, НЕ СИ ГО СПОМНЯМ И ЗАПОЧВАМЕ ДА ЖИВЕЕМ ОТНАЧАЛО В 2013 ГОДИНА,М.ЮНИ. ЧАСОВНИЦИТЕ СА СПРЕЛИ КАКТО ПИШЕ ГЕОРГИ МАРКОВ. КАКВИ УЖАСНИ ХОРА СЕ НАВЪРТЯХА ПОКРАЙ ТИЯ ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ.
65
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И МАТА - КОСМАТА СЕ ИЗКАЗА....
64
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На *** п__ката. Искаме избори и край на идиотскоо управлеие. Само *** като теб не искат.
63
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Алоооо Герговице,ти схващаш ли,че руския съсел серГЕЯ иска *** строи комунизъм ***?!Вече е практически доказаната противоестествена обществена система...Неговите действия ще ни доведат до това...което ЦЯЛ СВЯТ СЕ УБЕДИ,ЧЕ НЕ РАБОТИ,А ИМЕННО К О М У Н И З М А....Червени ***! Трябва да си пиете редовно хапчетата с феса Волен....
62
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая тряя да я проверят да няма някакво психично разтройство нормален човек освен да му платя не може да каже такива неща и да мисли по този начин тва е незнам тряя се разследва тая *** че такива като нея са на свобода и са заплаха за националната сигурност
61
14
 
8
 
! Отговори
mdam преди 9 години
"Народът иска хляб. 65% не отидоха да гласуват. Хората искат да имат бизнес, искат да имат хляб, да си гледат децата в тази България, да има по-добро бъдеще за децатаПравилно !!!
60
5
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Боже, тая селска простакела отново се появи! На всичкото отгоре и говори от името нан народа! Скрий се червен *** ***! И си оправи водораслите на главата!
59
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
отивай на лечение червен *** вижте й изражението маршш в лудницата мамати червена ***