Борисов разтревожен за ситуацията у нас след срещи с еврокомисари

Обсъдил действия на следващ кабинет с Йоханес Хан и Гюнтер Йотингер
Обновена: 16 юли 2014 22:21 | 16 юли 2014 18:57, Веселина Йорданова
192
Борисов разтревожен за ситуацията у нас след срещи с еврокомисари
Борисов се срещна с Йоханес Хан. Снимка: ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е разговарял в Брюксел с европейския комисар по регионалната политика Йоханес Хан.

Борисов е обсъдил с еврокомисаря какви мерки трябва да предприеме следващото българско правителство след падането от власт на кабинета „Орешарски“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Двамата са дискутирали и бързи стъпки за оздравяването на икономиката и държавата и „изваждането на общините от колапса, в който бяха поставени от правителството на БСП, ДПС и „Атака“.

На срещата са обсъдени и конкретни действия за незабавното възстановяване на работата на спрените оперативни програми, откъдето българският бизнес да получи свежи пари.

По време на срещата Бойко Борисов и депутатите от ГЕРБ Делян Добрев и Ивайло Московски коментирали с Йоханес Хан, че се оказва, че е по-лесно да се работи с всичките европейски комисари, отколкото с българския премиер Пламен Орешарски, който вече месеци наред отказва среща на над 90 кметове от ГЕРБ.

Председателят на ГЕРБ се срещна по-рано и с европейския комисар по енергетиката Гюнтер Йотингер в сградата на Европейската комисия в Страсбург. Двамата са обсъдили състоянието на българската енергетика и са набелязали краткосрочни и средносрочни решения за излизане от кризата в нея.

Борисов е заявил, че след днешните срещи с комисарите по енергетиката и по регионалната политика е много по-разтревожен за реалната ситуация в България и за опасностите, пред които БСП, ДПС и „Атака“ са изправили страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
5
 
! Отговори
до 182 преди 9 години
дядка, комунисти има в Китай, Куба, Северна корея. В България комунисти не познавам, но диви капиталисти много
112
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде се засили към властта с мултака Московски и кариерисчето Делянчо. Рано си сложил тигана. Др. Борисов, ти освен че си вреден за България си и опасен за живота на хората и състоянието на демокрацията.
111
3
 
15
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
ПОЗОР ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ "ПОЛИТИЦИ"?Които, за да вкарат един-двама евродепутата в повече, са готови да се сдушат с НАЙ-ОТЯВЛЕНИ МАФИОТИ.И КОМУНИСТИ, разбира се.
110
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Троловете на Моника Хохегер са напълнили сайта с просташки коментари. Богат работодател, но лошо изпълнение на задачата.Не може да се излагат с този долнопробен език.Нормалните хора се отвращават, а те са много, много повече и продължават да растат, защото истинският образ на корумпираните управляващи - некадърници, все повече се разкрива.Всички разбраха, че освен с манипулации и облагодетелстване от властта, с друго не умеят да се занимават.Затова си заминават и този път съдът няма да ги спаси.
109
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще е тревожен, разбира се. Управляващите здраво сгафиха. Но те винаги така правят. Пишат се най-големите, даже единствените професионалисти и накрая само кражби, хвалби и фалити. Целят само да си опазят откраднатото и нищо друго не ги интересува. Борбата с корупцията ще има успех с промените в съдебната система.Тогава всички тези манипулатори, дето през целия преход мародерстват,ще отидат там,където трябва по законите на истината и справедливостта.Така и ще стане.Толерантност към измамници - не!
108
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От такива лакеи като тиквата и от мазните брюкселски *** сме се превърнали в *** гето, и станахме роби и прошляци в собствената си държава.
107
8
 
4
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
До 18+ 172 A ti ne si li papuniak , kato pi6e6 obidni dumi za Boiko? Teb i papuniak niama da te nareka ! Kakvo ti e pri4inil Borisov , 4e takiva dumi da upotrebiava6 ?
106
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никога герберугите на властда си запазим България чиста
105
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе тоя все се тревожи бе сигурно се тревожи че заплатата е 350лв а пенсията 180лв ще яде дървото на изборите ама яко
104
6
 
24
 
! Отговори
Ботев преди 9 години
Бойко седна в скута на Доган - закона за КТБ го доказва..
103
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герберите ***! Само нови и нови личности готови да умрат за България, а не лешояди като ГЕРБ, БСП, ДПС и останалите, които не искам да ги споменавам, защото колкото пъти ги спомена и имената им звучат като проклятия и изчадия от третия свят.
102
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
баси пеливанина,срам,срам
101
6
 
27
 
! Отговори
18+ преди 9 години
Като гледам как се е надул като папуняк, ще се пръсне от притеснение просто. И двете зомбита от комсомолския ГЕРБ, вперили гладен поглед в близкото бъдеще...
100
5
 
19
 
! Отговори
хмм преди 9 години
Аз също съм разтревожен, че този ще се върне на власт и че е същия другар, като другарите от БСП. :-( Няма ли излизане от този порочен кръг най-после. :-(
99
14
 
11
 
! Отговори
бсп преди 9 години
ЧЕРВЕНИТЕ *** ДА ВНИМАВА КАКВО ПИШАТ, ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗДИРВАНИ ОТ ЦАЦАРОВ.
98
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 151 KOITO KOMENTIRA NA KIRILICA E KOMUNIST.BOKO DOIDE OT USA I NAREDI DA SE PISHE NA LATINICA KATO ZAPADNITE SLAVQNI KIRILICATA E RUSKA I KOMUNISTI4ESKA PITAI BOKO TYPANAR
97
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквата как е глътнал корема, стойка келнер от "Балкантурист". Не разбира никакви езици, само знае конгратюлейшънс какво означава.
96
3
 
13
 
! Отговори
шок преди 9 години
Днес *** от Аспарухово казаха,че ше гласуват за Волен Сидеров,щото за пролетните избори мизата била 30 лв,а после им бугнали къщурките.
95
4
 
14
 
! Отговори
асоциация преди 9 години
Моника и Цветелинка-две банкерки,два веселых друга,екипаж машини боевой.
94
5
 
24
 
! Отговори
info. преди 9 години
Снимката направо кърти.Шурла бурла тиквен *** се е надул като плондир:))))))