Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!

"Служебният кабинет ще е само на вода, няма и хляб да има"
Обновена: 23 юли 2014 12:32 | 23 юли 2014 09:43, Камелия Цветанова
183
Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!
Бойко Борисов Снимка: БТА

В последния си ден Министерският съвет поема ангажименти за години напред, укори управляващите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Да внесат актуализация на бюджета, да признаят дефицитите и неразплатените пари, това би било почтената позиция, а вместо това те се готвят да подписват за десетилетия енергийни проекти. Аз не знам с кой акъл в последния си ден Министерският съвет поема такива ангажименти, аз не мога да го проумея като управление, че това е възможно“, заяви той.

Още по темата
Според лидера на опозицията заради лошото финансово състояние, оставено от кабинета на Пламен Орешарски, служебното правителство „ще е само на вода, няма и хляб да има“.

Относно готовността на Иван Искров да подаде оставка  като управител на БНБ, която той анонсира вчера в съобщение до медиите, Борисов коментира, че не е свикнал да работи с писма.

„Репутацията на БНБ се срина в последния месец и това е най-малкото, което може да се търси като отговорност – подаване на оставка“, отсече той и добави, че „този парламент няма мощност да избере нов управител, следващият ще го избере нов при подадена оставка“.

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че не очаква премиерът Пламен Орешарски да направи финансов отчет и да е ясно в какво състояние оставя държавата.

„Не очаквам такава отговорност от управляващата тройна коалиция БСП, ДПС и „Атака“, призна Борисов.

Той за пореден път подчерта, че депутатите от ГЕРБ ще влязат в пленарната зала, за да гласува оставката на правителството, когото премиерът я подаде.

Вижте още във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
9
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
тиквата не бил свикнал да работи с писма,ами как ще работи с писма като на всеки час приказва различни неща тъпака.
57
5
 
12
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
До ИванИване, Иване... да ми бе показал поне един случай в които Борисов да е поел отговорност, а не да си мие ръцете с Тройната ламя!? Ако го направиш лично ще ти намеря Дянков, щом ти е толкоз мил!Щом си такъв кандидат да те опъва отново - давай!
56
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Колко ми е щастливо да нямам пари!Спа спокойно!Изказвам си мнението свободно.Кога искам съм в опозиция,кога искам съм в атака.Все ми изнася.От никого не завися.Какъв кеф само.Свободен съм от всякакви обвинения,че някой ще ме обвинява за фалирали банки,фискална политика,бюджетен дефицит.Не ходя пред ЕС и САЩ да им се изповядвам.Просто съм един щастлив човек зареден с положителна енергия,който умее да се забавлява и да се смее.
55
10
 
9
 
! Отговори
Леле преди 9 години
Леле, колко много червени ***...., ужас! На тези *** им се плаща с нашите пари.
54
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунистите са почти толкова гнусни , колкото и Трола който са назначили за" щатен плювалник".Професионален лъжец и манипулатор , без грам останала съвест или здрав разум...
53
2
 
15
 
! Отговори
художника преди 9 години
"Служебният кабинет ще е само на вода, няма и хляб да има"-----------------------------Има много хляб Бойко, има. Ама трябват "топки", за да подкараш по закон- Хр. Бисеров, Доган, Станишев, Р.Овч., Пеевски, Ковачки и ..... !Тогава ще има и хляб и мас и пица /асорти/. Айде да те видим, колко можеш не само на приказки.Давай!- Или и ти си като тях ???
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИванВсички нарекли се политици са долни крадци -военен режим ни трябва за да се оправи държавата ,а крадците на стадиона........
51
1
 
8
 
! Отговори
СПОКО преди 9 години
Б.Б. е обкръжен! От юг идва отряда на другарите братя Галеви. От запад- интернационалната бригада на другаря Съсел. От север -отряда на червените педофили и некрофили.Източния фланг е в ръцете на другаря Доган. За останалите тук има осигурен "Икарус".
50
12
 
10
 
! Отговори
де преди 9 години
Много бели натвориха БСП/ДПС/Атака....ужас. Сега Бойко трябва с години да им оправя бакиите.
49
6
 
17
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ГРОБ ИЗХАРЧИ 11 МИЛИАРДА!!!!7 МИЛИАРДА ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ!2 МИЛИАРДА ОТ РЕЗЕРВА НА ЗДРАВНАТА КАСА!2 МИЛИАРДА ОТ СРЕБЪРНИЯ ФОНД КОЙТО БЕШЕ ВКАРАН В БЮДЖЕТА 2012-ТА ГОДИНА!ПРЕСТЪПНИКА И ИЗМАМНИК БОРИСОВ Е ВЗЕЛ 4 МИЛИАРДА НОВИ ЗАЕМИ ЗА ДА ПОПЪЛНИ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ И ТАКА ДА ОСТАВИ 4.5 МИЛИАРДА!ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** УПРАВНИК БОРИСОВ Е ЖИВ!!!
48
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май всички забравяте откъде тръна Борисов и кой му отвори вратите за политиката.Тръгна от НДСВ (Мадридския крадец), Главен секртар го направи Първанов, а генерал - Доган.Това казва всчико. Останалото са празни банкянски приказки.
47
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пази боже това недоразумение никога повече да не се връща на власт!
46
20
 
11
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Ще ми търсите вие със свещ Дянков сега! Ако бяхте оставили ГЕРБ още един мандат сега вече да сме поизплували. Сега след 1 година и 10 милиарда заеми ни чака още по-сриозно затягане на колани от при Дянков и НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ОПЛАКВА, защото сами позволихме на мръсните *** да ни окрадат. Може да е *** кратина и тиква, но има топки и поема отговорност за действията си. Бил закрил болници, за какво са ми да съществуват болници ако вътре няма един дефиблиратор?!
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атака направиха коалиция с ДПС, та ГРОБ ли няма да направи? Хаха...Гласувайте си...
44
10
 
14
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ВЪЗМУТЕН, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** УПРАВНИК БОРИСОВ Е ОЩЕ ЖИВ!!!
43
2
 
7
 
! Отговори
До 52 преди 9 години
Труп е собствената ти съвест, която си дал под наем заедно с г... си
42
3
 
16
 
! Отговори
Герб профука 12 млрд преди 9 години
Мутрата е свикнал да наследи много милиарди, като през 2009 г, когато правителството на Станишев остави 8,5 млрд. фискален резерв, 1,5 млрд резерв на Здравната каса и 1,5 млрд. в Сребърния фонд (резерв за пенсиите), които всички милиарди мутрата Борисов ги профука при замразени доходи и при неплащане на фирмите за извършена от тях работа за държавата и невръщане на ДДС и взети 4 млрд нов държавен заем от Герб. Герб видя сметката на тези десетки милиарди и остави държавата и Здр. каса на червено
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко не бъди толкова жесток! Не ни оставяй в ръцете на комунистите. Искаме ти да управляваш защото ти не си комунист. Ти си демократ. Само ти можеш да смачкаш комунистите!Само ГЕРБ, помним твоето управление което беше най доброто. Експерти като Цецка Цачева, Миро Мършата, Емо Фаса, Калинките, Дянков, Фидосова, Бистришките Тигри, Вальо Танов и онова момче което риташе топка с тебе са нужни на България.
40
8
 
5
 
! Отговори
До 45 преди 9 години
..." *** опитаха да направят нещо , но не можаха" Можаха и още как .Натресоха 10 млрд дефицит, тройно по скъп Южен поток,напрвиха ни за резил из цяла Европа, или *** казано ...върнаха ни нови 10 год назад!
39
1
 
12
 
! Отговори
ЧЕСТЕН преди 9 години
КОЙТО НЕ КРАДЕ СПИ СПОКОЙНО, КОЙТО КРАДЕ СПИ НА ЖЕНЕВСКОТО ЕЗЕРО. А ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ СПИ В ЦЕНТЪРА НА ВИЕНА.