Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера

"Няма нищо построено, само спрени проекти", коментира Борисов
26 юли 2014 15:58,
300
Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера
Снимка: ГЕРБ

Правителството не постигна успех в нито една сфера. Това каза пред журналисти в Царево председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му има тотален срив в икономическата, социалната, финансовата и политическата сфера в страната.

"Нито една партия досега не е изпадала в такова падение, в каквото изпадна БСП”, коментира лидерът на ГЕРБ.

Относно политическата обстановка в страната Бойко Борисов коментира, че през октомври положението може да стане много страшно дори апокалиптично, ако хората не посочат категорично кой да управлява България. Затова не изключвал вариант служебното правителство да управлява не два месеца, а много повече. Той заяви, че няма представа каква ще бъде структурата на служебното правителство.

Председателят на ГЕРБ се възмути от развоя в отношенията между доскорошните коалиционни партньори БСП и ДПС, които „цяла година се прегръщаха и целуваха, една година „Атака” ги подкрепяше, а сега се обиждат и воюват по между си“. Той упрекна правителството в оставка, че България взима 10 млрд. лева европейски средства и няма нищо построено, а само спрени проекти и европейски програми. Като пример лидерът на ГЕРБ посочи спряното изграждане на четирилентов път от Бургас до курорта "Слънчев бряг".

„Това ще остане в историята на политиката в България – мандатоносителят да бяга от парламента, да няма кворум заради него”, заяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира предстоящия избор за нов председател на БСП, който ще се състои утре. „Пожелавам на БСП да си изберат лидер, но дано да е лидер, който да може да си управлява партията”, заяви Борисов.

Бойко Борисов коментира и твърденията в публичното пространство, че има сближаване между ГЕРБ и ДПС. По думите му всеки ход на партията е грешен, тъй като излизало, че подкрепят ли бюджета, ще бъдат „пришити” към ДПС, а, ако не го направят – че бламират президента Плевнелиев.

Борисов бе в Царево за откриването на фар-скулптура. Той заяви, че от ГЕРБ са вложили 120 хил. в направата на съоръжението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
4
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Правителството на Орешарски ще остане в историята с това, че спря разрухата в икономиката и постигна ръст на брутния вътрешен продукт, че възстанови швейцарското правило за индексиране на пенсиите, че намали цената на тока, и още някои неща, които Бойко не направи за три и половина години мандат. А то, освен това завърши и магистралата до Бургас, но Бойко, като лъжец и манипулатор първо качество, няма как да се сети за това.
190
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Троловете на Боко Тиквата и Цветан Ухото, отново са на амбрузурата. Дано поне им плащат подобаващо, иначе е много тъпо.
189
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименSmart na Borisov Tozi e kato Todor i po zal
188
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя "експерт" ако дойде на власт, пак ще наблегне на магистралите за да се гуши. Нали помним как "строеше" за сметка на бизнеса и на обикновените хора!!! Докато БСП, ГЕРБ и ДПС съществуват, България ще върви все по-назад, а българите ще обедняват и оскотяват прогресивно.
187
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този пак ли почна да реже УЖ ленти полезни... хората с камъни го гониха този се кани пак да управлява !
186
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе *** син, ама американски *** син
185
0
 
10
 
! Отговори
тъпчо преди 9 години
lefigaro.fr/culture/2014/07/25/03004-20140725ARTFIG00017-en-bulgarie-varnamene-la-danse.phpЧети Тикво, чети. Това се случва докато ти блябосваш глупости. На инат, и на пук на всички медийни ***, които се страхуват да отразят едно хубаво културно събитие. Ама, то балета не е като да риташ мач хванал филия с мас.
184
7
 
6
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БСП преди 9 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ама не беше ли ти който до вчера управляваше с ДПС, червен ***!
183
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудно ми е ,че някой които досега са били против Боко ,изведнъж се обръщат на 180 градуса да го защитават.Пример с Янето ,Беновска ,Мира Радева.Боко вади пари крадени от Ес и от нас данъкоплатцитеи купува ,който надигне глас..Ако дойде на власт ,помнете ми думата ,ще бъде безпощадно настървен към бедния народ.Отсега си говори за заеми ,затягане на колани ,довършване на магистрали.Съжалява ,че БСП тегли заеми да раздава на майки и пенсионери........Касичката му се поопразни ,трябва да я допълни.Хора осъзнайте се ,че за власт се гласи ,най голевият бандит,буда .....слушам ви обясненията вече 2
182
1
 
11
 
! Отговори
Асен преди 9 години
Знаете ли как се вика на Бойко с половин мозък? - Надарен Бойко
181
1
 
16
 
! Отговори
Стефан преди 9 години
А ако Борисов и ГЕРБ се върнат отново на власт да се приготвим за нова по-дълбока криза. Все пак това е единственото нещо, което ГЕРБ могат да направят
180
2
 
17
 
! Отговори
Емил преди 9 години
Бойко, като беше толкова кадърен и знаеш как да се справяш с трудни ситуации, защо си подаде оставката преди една година, а не оправи държавата? Демек на теб или не ти дреме за народа и страната или си прекалено некадърен да си свършиш работата за която иначе толкова ламтиш
179
3
 
13
 
! Отговори
Цеци преди 9 години
Бойко е *** и това е по-добрата му половина. . .
178
2
 
11
 
! Отговори
Тони преди 9 години
Срамно е подобен нагъл човек, като Борисов дори и да претендира за това да бъде премиер на страната, камо ли в действителност да го постигне. Надявам се, че няма да му бъде позволено
177
2
 
11
 
! Отговори
Алек преди 9 години
Като е толкова загрижен за държавата и народа, защо Бойко не напусне политиката заедно с цялата си шайка разбойници, които нарича " партия "?
176
2
 
10
 
! Отговори
Марин преди 9 години
Борисов отново говори глупости и лъже най-нагло избирателите, дано хората да не се подведат по този подъл човек
175
1
 
7
 
! Отговори
Бошето преди 9 години
Диктатурата на лидера на ГЕРБ му е в кръвта. Не виждам как човек с подобни разбирания има място в съвременната политика и то в държава членка на ЕС
174
1
 
5
 
! Отговори
Весо преди 9 години
Бойко се потруди много да саботира това правителство, за да може да си разправя небивалиците. Надявам се знае, че народа оценява това, че той мисли само за себе си
173
2
 
0
 
! Отговори
Пламен преди 9 години
Бойко мецената на асфалта, не остана длъжен на БСП и защити източника си на пари и рейтинг за пореден път
172
1
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 9 години
Писна ми от Бойко и наглото му циркаджийско поведение