Махат загражденията около Парламента

Демонтажът е започнал малко след 22 ч.
4 авг 2014 22:37,
63
Махат загражденията около Парламента
Снимка: Булфото

След като бяха монтирани преди повече от година, полицията е започнала демонтаж на загражденията около Народното събрание, съобщава Агенция "БулФото".

Още по темата

Демонтажът започва часове след последното заседание на 42-рото Народно събрание. Металните заграждения прекараха общо 416 дни пред Парламента. 

Както Dnes.bg писа, на последното заседание на Народното събрание беше актуализиран бюджетът на НЗОК. След като приеха актуализацията на бюджета на НЗОК, председателстващият заседанието Мая Манолова прекрати заседанието и обяви, че бие последния звънец на 42-рото Народно събрание.

„Парламентът работеше в трудна среда под засиления контрол на гражданското общество и имаше кратък живот. Да си пожелаем успешна предизборна кампания“, заключи тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
асд преди 9 години
До ДДДПо твоята логика още да не сме се освободили от Турско робство. Щото като не съм протестирал преди 5, 10 или 30 години, значи никога нямам право да протестирам? Или трябва да имам сили и време да протестирам винаги, когато на тебе ти се струва, че е необходимо. При фалитите на банките бях ученик и залягах над учебниците и се редях на опашка за хляб от 4 сутринта, за да могат червените мафиоти пак да ми ограбят бъдещето и да ме изгонят от родината.
38
2
 
0
 
! Отговори
ДДД преди 9 години
До асдТи само срещу тази мафия ли писука ? А срещу 25 години мафия протестира ли под някаква форма ? Или само си говорим, колкото да не заспим... ?? Защо гражданското ти съзнание се пробуди сега ? Протестира ли при лошия Бай Тошо ? Протестира ли при фалитите на банките през 90-те ? Протестира ли при приватизацията на безценица на маса държавни предприятия ? Протестира ли при продажбата на БГА "Балкан" за 1 лев ?
37
1
 
1
 
! Отговори
асд преди 9 години
До ДДДКакъв шеф, бе! И на теб ще кажа, *** да "писукаш" срещу мафията и тежко въоръжени жандарми, да видиш колко е лесно. Аман от давачи на акъл. Когато преценя и мога да отделя време и сили, тогава ще писукам. А ти и толкова не можеш.
36
4
 
0
 
! Отговори
ДДД преди 9 години
До асдИ аз това запитах една активна участничка в протестите. Къде е била в дните, когато се решаваше дали да ни обуят с нов заем за разплащане милионите на Главния Мултак (дето ги е изкарал с честен труд....милионите от скулптури) и подобните нему ???!?!? Ами тя постигнала оставката на правителството ( !?!) и това видиш ли било предупреждение към всички... хахаха.Е, срещу шефа не се рита - съгласен съм. Но да мериш с двоен аршин точно сега, е да правиш това, срещу което писукаш 1 година !
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предвиждам скорошно поставяне отново на загражденията....
34
2
 
1
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
ГРЕШКА ! В такива государства със сбъркан преход и фалшива демокрация са нужни изаграждения за "народните помазаници" с височине 3 /три/ метра и обезателно от бодлива тел ! Може от вътрешната страна да се измайсторят и противотанкови надолби толкова ЖП релси отидоха за скрап !?
33
3
 
2
 
! Отговори
асд преди 9 години
До До УраА ти къде беше? Най-лесно е да се вика "къде бяха, когато". Ми излез ти за някаква кауза да си вложиш времето и усилията. Вечер след работа по 2-3 часа с месеци, за да се бориш с мафията. Вместо да се прибереш при детето на 1-2 годинки, да си играеш с него, да го възпитаваш и да общуваш с него. И платените *** и политици по медиите да се гаврят с твоето нещастие и страх за бъдещето.
32
1
 
2
 
! Отговори
асд преди 9 години
Това е поредния щрих на срама на тази грозна власт! Като за финал, тихо, гросно, в тъмните часове, гнусно, недостойно както всичко останало последната година ...
31
1
 
0
 
! Отговори
Практично преди 9 години
До Анонимен 51Може и по-рано.
30
1
 
6
 
! Отговори
bobo преди 9 години
Горките *** ОТ БСП, сега как ще ги пазят от народната любов!!!???
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Февруари пак ще ги сложат.
28
1
 
0
 
! Отговори
Народната "любо преди 9 години
И от какво пазите този парламент? От хората, които са го избрали ли? Те вече няма да го изберат, имайте на предвид.
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАЗИ ОГРАДА ВИНАГИ ЩЕ НАПОМНЯ ЗА ЙОВЧЕВ И НЕГОВИТЕ НАЧАЛНИЦИ. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това събитие може да се сравни с падането на берлинската стена - в нашия случай е по-скоро стената на червения позор.
25
15
 
11
 
! Отговори
До Ура преди 9 години
Къде беше "народната любов" преди седмица,след като турците и Боко искаха да ни набутат близо 4 милиарда заем,за да си оправят сметките в КТБ? Нали мислите за народа?Защо не бяхте пред парламента? За какъв народ говориш бе платени мижетурки!
24
5
 
24
 
! Отговори
УРА! преди 9 години
Престъпната власт си отива, и си взима и огражденията, които я пазеха от "народната любов"! Занапред мисли българино, искаш ли да даваш власт на хора, които ти слагат ограда на нещо твое!?НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НА КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ КЛОНИНГИ!!!
23
1
 
25
 
! Отговори
Софиянец преди 9 години
След като махнат загражденията да премахнат и самата сграда на парламента,както махнаха мавзолея!Парламента се превърна в 4-годишен ВУЗ за номенклатура и крадци.
22
20
 
7
 
! Отговори
Това добре ! преди 9 години
Кметицата на София трябва да започне дезинфекция на района около НС. Знаем, че дълго време най умните и най красивите опикаваха и осираха тротоари, павета и градинки. Има опасност от ебола. Един от замърсителите беше и Георги Близнашки.
21
1
 
1
 
! Отговори
Чифутин преди 9 години
До Див аграрА той защо? Защото е много честен. А се прави на неразбрал, че сума време получава субсидии, а работа за 1 стотинка не е свършил.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рубладжиите вече не са на власт и махат загражденията - съвпадение? Не мисля!