Няма да допуснем костинбродски афери, зарече се Близнашки

Служебният премиер лично ще координира изборния процес
Обновена: 11 авг 2014 14:25 | 11 авг 2014 12:21, Веселина Йорданова
92
Няма да допуснем костинбродски афери, зарече се Близнашки
Георги Близнашки. Снимка: архив, БТА

Служебният премиер проф. Георги Близнашки ще поеме координацията на изборния процес от страна на централната администрация.

„Служебното правителство не участва в изборите, то ще създаде нормална обстановка за тяхното провеждане. Никакви костинбродски афери няма да допуснем“, категоричен беше премиерът в интервю за БНТ, което ще бъде излъчено тази вечер след новините.

Според него за нормалното произвеждане на изборите е необходима добра координация на администрацията и на връзките с гражданското общество.

„Надявам се, че няма да допуснем никакви изненади“, каза още проф. Близнашки.

Още по темата
Премиерът определи като добро предложението Красимира Медарова да заеме длъжността министър по изборните въпроси в служебното правителство.

„Откликнахме на обществените критики, състоятелни или не, но в създалата се обстановка преценихме да не се създава подобна длъжност“, уточнява премиерът, цитиран от правителствената информационна служба.

„Не сме се отказали от провеждането на референдум за изборните правила“, казва още министър-председателят, който беше един от организаторите на подписката за национално допитване.

Близнашки коментира, че референдумът вече можеше да се е състоял при наличие на добра воля.

„Най-важното сега е да имаме нормална обстановка в страната“, добави премиерът и обобщи основните цели на служебното правителство – да стабилизира страната и да подготви добре изборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: МСГеорги Близнашки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
3
 
! Отговори
kristko преди 9 години
Да със сигурност повече ще внимавате нали!То не напразно Мутрата сложи Ц.Ц.начело на изборите!Той си е изпечен мошенник,който си разбира от работата!Пък и да ги хванете кой ще ги осъди в тая престъпна България!Да живее Мутренска Българ'ия!
76
1
 
4
 
! Отговори
LOGIKA преди 9 години
Ми то господин професор не е само Котинброд! С влизането в сила на промените в Закона за изборите и печатането на бюлетини в държавната печатница, дето се правят българските левчета, се родиха и Кържалийските, Пловдивските, Полски Тръмбеж и още много други. Проблема е в партиите, проблема е в парите, проблема е, че всеки иска да се докопа до кокала.
75
2
 
5
 
! Отговори
teo преди 9 години
УЖ АФЕРИ, ПЪК НЯМА ВИНОВНИ , ТЕЗИ КОИТО ГИ РАЗДУХАХА?!?! МАЯ осата, БАРЕКОВ ... И ДРУГИ ВИНОВНИ, ЗАЩО СА БЕЗ САНКЦИИ???!!! БЛИЗНАШКИ, ТОПКАТА Е В ТЕБ, ДЕЙСТВАЙ, БЕЗ ДА СЕ СТРАХУВАШ ОТ ТВОИТЕ ДРУГАРИ, ОК???
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виновниците за костинбродската афера - Мая Манолова и Николай Бареков, трябва да бъдат съдени по НК за грубо неспазване конституцията на РБ. Кога ще се случи това?????
73
1
 
5
 
! Отговори
пак съм аз преди 9 години
докато все още има хора, които дори след всички възможни предупреждения за телеф. измами все още могат да дадат всичките си спестявания на измамниците, до тогава ще има и гласуващи, които гласуват за измамници. важното е да говорят "красиво" и "обещаващо" за "светлото бъдеще"... в брюксел, като еуро депутат. апропоз, имате ли идея откъде изтичат данните за хора, които имат пари в къщите си?
72
1
 
4
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
нямали били да допуснат костинбродски афери?! да не би цацаров да е подал оставка? защото медиите не можеш да ги спреш да не разпространяват "новини" от лидери на "партии и движения" за това, как става "преврат" навръх избори, нито можеш да спреш "журналисти" от "нивото" и "големината" на бареков, нито можеш да спреш маяма да клевети, нито пък могат да бъдат спрени камионите с двойни дъна, пълни с пари на ктб, нито пък може да бъде спрян някой, който влиза в охраняеми драгалевски вили...
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Винету. С едно четене на една книга по-добре е да се мълчи . Та нали точно в ,,събраните,, от Близнашки над 350 000х. подписа за референдум, при започване на преброяването, се откриха още в началото изключително висок процент фалшифицирани подписи и преброяването странно спря. И сега, царят на фалшифициранетО, ще прави честни избори?П росто е сложен да направи може би най-голямото фалшифициране на избори. И тогава от БКП- БСП-ДПС- ГЕРБ-РФ-СДС ще си мълчат . Нали произлизат от БКП.
70
1
 
4
 
! Отговори
интересен симтом преди 9 години
Умните и красиви креслювци бяха отразявани от Цънцърслугинажа нонстоп а сега протестиращите вложители ... никак. Ех това задкулисие, представило се за предкулисие. Кой нормален протест ще бъде лансиран от олигархохалтурните медии...
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ало Винету, по това време тн ЛИЧНО от теб Дебелян беше коалиционен партнер на твоя гуру и може лично от него да е узнал за сценария, а кво шъ кайш? :-)Ако не вярваш му изгледай архивите на медиите ЧАААК до деня за размисъл
68
1
 
3
 
! Отговори
Винету преди 9 години
За да няма нова Костинбродска афера първо вкарайте Дебелян в затвора, защото той ги поръча и после раздуха всичко с помощта на Капута и Мая общата. А на Стоянчо79 да му напомним, че този собственик преди е бил два мандата съветник от БСП, чичо му е от ДС и лесно го подлъгаха, че палачинката се обръща.
67
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лицемери...кой го грее за изборите?разбира се дпс бсп герб..не гласувайте те за тия партии защото пак ще получите същото което е сега? А полиция и прокуратура да арестуват истинските виновници за кгб и да върнат парите на хората
66
3
 
8
 
! Отговори
куклен театър преди 9 години
медийната идилия в която плува като морски слон близнашки ми мапомня за един друг информационен параван...този на бат боц....задкулисие ли?!...оооо,да разбира се!
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Президента по конституция нали се водеше обединител на нацията?Що тогава кабинета не е надпартиен както се изтъпани поне на думи Маринчо Мамин а е само на гербери?!?!?!?!?!?!Ето 16 зам министри а всичките свързани и то неприкрито с герб?!?!?!?! Вече се чудя дали целта не им е НАРОЧНО да изгубят изборите или това са им """""върховите""""" възможности?Това наглост ли е или идиотия. Самозабравяне ли е или съзнателно самоунищожение или пък убеждение че матряла ще гласува за тях каквото и даправят
64
3
 
8
 
! Отговори
stoian79 преди 9 години
Няма да допуснем костинбродски афери, зарече се Близнашки:NIAMA DA SE STIGNE AKO NE VARNETE OTNOVO CHASTNATA FIRMA NA GERBERASTKIA OBSHTINSKI SAVETNIK OT KOSTINBROD DA PECHATA BULETINITE.
63
3
 
4
 
! Отговори
Мими преди 9 години
Това, че Близнашки не се назова министър по изборите не значи, че не се обяви точно за такъв. И сега какво се оказа, че ни излъга и за това, че няма да имаме и такова безумно и спекулативно нещо, като министър за изборите?
62
4
 
5
 
! Отговори
Коста преди 9 години
Нямам доверие, че Близнашки ще си свърши работата. Една седмица не е минала и вече направиха куп гафове
61
4
 
5
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
Направо да назначат за министър на изборите Цветан Цветанов. Той е единствения достатъчно безочлив да приеме този пост и да развали репутацията си чрез него ( основно, защото Цв. Цв. така или иначе се ползва с репутация на престъпник )
60
4
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
Близнашки каза, че няма да позволи да се допусне Костинброд 2, сигурно, защото този път ще внимават повече и ще скрият печатницата и бюлетините по-добре
59
4
 
4
 
! Отговори
Катя преди 9 години
Служебния кабинет се закопава с всяко свое действие и дори с измислената оставка на Медарова няма да намали народното недоволство от действията им
58
4
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Явно ГЕРБ няма да се откажат от това да организират политически чадър за изборите и даже пуснаха в действие самия премиер, за да им е по-сигурна измамата