Какъв играч съм аз - хората определят

Борисов обеща 10 зам.-министри мюсюлмани, ако има мнозинство
17 авг 2014 14:55,
598
Какъв играч съм аз - хората определят
Снимка: Facebook

Какъв играч съм аз – хората определят. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на новоизградената спортна площадка в село Припек, Община Джебел.

Стойността на проекта е 45 000 лева, които са дарени от партията, преде Агенция „Фокус”.

„Сътрудничество може да се прави с всички партии и е задължително да се прави с всички партии”, каза Борисов. Той заяви, че изборите не са нещо, което трябва да разделя хората. „Управляваме сами, но разбира се, там, където има възможност, винаги сме работили в коалиция, където имаме с Реформаторския блок мнозинство в Общинския съвет”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

„Помните и в София „Синята коалиция” колко остро се изказва за Йорданка Фандъкова, сега започнаха да я харесват. Аз никога не съм си менил мнението по тяхно отношение и винаги съм казвал, че им пожелавам успех”, обясни Борисов.

Борисов подчерта, че коментарите на представители на Реформаторския блок са обидни предвид постигнатите им успехи. „Само бих им препоръчал да се държат по-уважително, защото е много лошо да лижеш там, където плюеш”, допълни Борисов.

По думите на Борисов българските мюсюлмани трябва да са мост между партиите, да са тези, които създават усещането за стабилност, за невъзвратимост в етническия модел. Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. „След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

За пореден път Борисов заяви, че, ако ГЕРБ не спечелят 121 мандата, няма да участват в управлението. „Като изчакаме да минат изборите, имаме 2 опции: или управляваме стабилно, или не участваме в каквито и да били такива коалиции с пазарлък”, обясни Борисов

„Всички хора са на гурбет, защото години наред държавата не работи, а само се занимава с политика и всеки се определя за вожд. Много се обидиха реформаторите за „драгалевския вожд”, та чак ме пратиха при царя. Преди десетина години, когато царят дойде, ако беше направена тогава коалиция между СДС с Иван Костов и царя, България щеше да е съвсем различна до момента”, каза още Бойко Борисов.

По отношение на болестта „син език” Борисов заяви, че не е направена никаква превенция, за да не влезе на територията на страната. Лидерът на ГЕРБ саркастично призова да се поздрави за това бившите управляващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
21
 
! Отговори
Мимюн преди 9 години
Аферим на Боко паша! Билюци, билюци ще гласуват за него!
16
1
 
23
 
! Отговори
Гневен българин преди 9 години
"След 10-ти Октомври,ако ние участваме понякакъв начин във властта,поне 10 заместник министри ще има от българските мюсюлмани".Това изречение казва всичко,а вие заблудени и прости *** още продължавайте да се плюете и да се връзвате на политическите чикиджийства.Отново ще каза,че понятия като "български мюсюлманин" и "български ***" няма!НЯМА!Българите не сме нито турци,нито ***.Въпросните две категории нямат нищо общо с българското,въпреки личните им карти.Живея в страна на ***
15
0
 
18
 
! Отговори
dzivko преди 9 години
И заваляха обещания кат на сватба :)
14
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя и майка си ще продаде за да е на власт. Нищожество.
13
6
 
26
 
! Отговори
разбойко е боклук преди 9 години
ислямамиста разбойко показва ясно какъв *** е - строителя на джамии и ислямски терористични центрове - опомни се народе и виж за какви *** гласуваш - утре тия заместник министри ще ви колят и бесят - разбойко знае, че се провали и няма достатъчно балъци сред българите да го изберат - за това агитира турчеещите се.
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дами и господа, другарки и другари, или както искате се наричайте, изпуснахме си държавата бе, на кой още не му е ясно това?!?!?!?! На нашето тъпо и страхливо поколение се падна тази "чест"!!!!!!!!!!!! Никой не ни е виновен.
11
5
 
28
 
! Отговори
Сонар 1 преди 9 години
Браво на Борисов. Такива съюзници са необходими за постигането на Халифат в Европа.
10
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ислямиста Борисов тръгна да егетира и по детските градини
9
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами Боце, хората ти казаха да си ходиш миналата година ако не помниш :)
8
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SHTOM NE ISKATE BOYKO VAS BALGARITE SHTE VI UPRAVLQVA MESTAN
7
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
EY 4E STE GADNI I ZLOBNI BALGARITE ,4OVEKA KAZA 4E SHTE IMA ZAM MINISTRI MUSULMANI I VIE VEDNAGA GO OPLUVATE ,ILI NA VAS VI HARESVA POVE4E DPS DA GI EKSPLOATIRA MUSULMANITE
6
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българките да си купуват фереджета, а мъжете да му мислят.
5
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде ти е чалмата бе мутрафон
4
8
 
32
 
! Отговори
На снимката преди 9 години
На снимката: другарят Тодор Живков, на среща с млади доячки.
3
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбрахте ли сега от къде идват парите на боко? Гаден, мръсен продажник. Дано да гори в ада за всичките злини които причинява на българите.
2
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето това е шизофренизъм. Но дали той е такъв лил българина е такъв. Значи сега вече няма проблем от коалиция с ДПС.
1
6
 
66
 
! Отговори
Раннобуден плювач преди 9 години
Машала Бойко, голем дирник си ...***.