Да не се поддаваме на реваншизъм, макар че го заслужават

Борисов откри предизборната кампания на ГЕРБ пред 15 000 души
Обновена: 7 сеп 2014 20:55 | 7 сеп 2014 15:26, Александър Попов
668

Снимка: БТА

Ако народът ни отреди първото място на изборите е изключително важно от висотата на победата да не се подадем на реваншизма. Макар че те толкова го заслужават. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на предизборната кампания на партията в „Арена Армеец”, на която присъстват над 15 000 души. Кампанията бе открита с едноминутно мълчание в памет на всички загинали в бедствията.

Той поиска да не се стига до поголовната сеч, която настанала преди година и два месеца, когато на власт дошли ДПС и БСП.

Борисов обеща, че при победа общините отново ще си отдъхнат. Според него само ГЕРБ е независима, а кадрите на партията и експертният потенциал будят само завист в другите политически партии.

"БСП, ДПС и Атака щяха още да управляват, ако знаеха, че нещата са наред. Искат, убеден съм, че искат, но не могат. Когато обслужваш корпоративни интереси, когато има обръчи от фирми и какво ли не, няма как да ти се случат добре нещата. Има една истина – дойдат ли БСП на власт, спират европейските фондове, дойдат ли ГЕРБ, ги пускат. Кадрите на ГЕРБ, експертният потенциал, могат да будят само завист в другите политически партии", заяви той.

И изтъкна, че само ГЕРБ може да строи инфраструктура.

"Унищожиха "Струма", същото като с "Дунав мост 2", а "Хемус" я извадиха от програмата”, допълни Борисов.

"Най-добрата оценка я дава народът кой как е управлявал. След метежа, който ни спретнаха, ми е ясно как февруари направиха всичко. Ние сме именно затова - да отстраняваме грешките си и да се мъчим да ставаме по-добри, но след тези февруарски събития българите два пъти поред ни поставиха на първо място", припомни в речта си лидерът на ГЕРБ.

Борисов подчерта, че ГЕРБ не е антируски настроена и посочи, че трябва да сме умерени в отношенията си с Русия.

"Трябва да сме силни, а действително много ми се иска да имаме успех не заради тази тъпа дума "власт", не заради това да натрием на някого носа. Иска ни се нашият народ да се обедини и без външна помощ да надскочим омразите и да се опитаме да бъдем по-нормални, по-добри с нашите опоненти", аргументира се той.

Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ е за строителството на "Южен поток", но спазвайки европейските правила.

Той засегна и темата за природните бедствия в страната, като заяви, че ГЕРБ е дала 70 000 лева за помощи и храни, ще предоставят и 100 000 на кметовете.

Борисов подчерта, че при воденето на дебатите е важно представителите на ГЕРБ да аргументират позициите си, а не да се карат с опонентите си.

"Този народ трябва да разбере и всички ние като хора, че само работа може да донесе пенсии и заплати. Затова работа, дисциплина, уважение към противниците. Само със спокойствие можем да гарантираме стабилност, само това ще донесе инвестиции", завърши Борисов и пожела толерантна кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


668
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
458
5
 
8
 
! Отговори
БОСТАН преди 9 години
Този *** на снимката винаги е казвал,че за него тодор живков е идеал за държавник!Е такъв ли да управлява държавата?И дано по-скоро отиде при Гунди мръсната тиква,където му споменава името със усмърдяната си уста!!!
457
15
 
7
 
! Отговори
Юрист преди 9 години
За пореден път ГЕРБ правят най- голямата и цивилизована предизборна кампатия, точно по европейски образец! Всичко беше на ниво и изказванията и атмосферата и всичко! Смятам че от тях по добри за управлението на страната НЯМА! Знаят как и могат! Няма друга алтернатива за управлението на държавата към момента! Ето затова те са с най висока обществена подкрепа!
456
0
 
5
 
! Отговори
иван преди 9 години
До 78elitsaшегувате се , нали?
455
0
 
16
 
! Отговори
фондацийка преди 9 години
Защо никой не се прави на безплатно креативен пред Парламента? Всички признаха за около 1 200 000 изборни фантоми, а Близнашки още се прави на не разбрал...
454
3
 
25
 
! Отговори
орта БУДАла преди 9 години
Толкова ли са *** българите, че да гласуват за 50% вдигане на тока? И това ще е само началото, тоя път сме го минали преди година само!
453
20
 
4
 
! Отговори
78elitsa преди 9 години
Личните ми впечатления от видяното по Канал 3 са за непринудено и естествено изказване без пиар и парадност,което е пример за всеки истински Водач на листа.Мястото за четене на програмата на партия ГЕРБ е правилно описана и може да се препрочита за доосмисляне и разясняване на нужните точности за действие и реализация.Горда и мотивирана съм за реалното приложение на всяка разумна постъпка от тази силна и значително наложила се с успехи Партия.
452
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
елате ни вижте .....не плачи майко не тъжи....бил най подготвения , който не можа да изкара и един мандат .... доказана мутра, народе събуди се ....кога ще дойде българофил на власт ,а не поредния сервилен милиционер лижещ г*зове от ?$
451
2
 
19
 
! Отговори
Dichev преди 9 години
Колкото до експертният персонал на ГЕРБ той не буди нищо друго освен смях в другите партии, защото думата Калинка дойде от управлението на ГЕРБ и не беше само един случай а множество! А спокойствие Бойко не може да донесе нарцистичните *** не носят спокойствие, защото не виреят в него!
450
1
 
14
 
! Отговори
Dichev преди 9 години
До Анонимен 534От този коментар става ясно колко са умни тези дето подкрепят Бойко. Хората ги плюят а те си мислят, че дъжд ги вали ми то май е нормално при тия дъждове наскоро! Като гледам се чудя дали поне 2/3-ти от тия 15 000 не са платени?Не знам дали знаете, но хора отиват на такива сбирки и за по 5 лева!И защо не за 2-3 часа само за да седят и да ръкопляскат-платена публика има я във всички предавания! А аз видях по канал 3 че повечето от тези 15 000 бяха пенсионери. Замислете се!
449
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледам снимката и вътрешно се чудя--Как го пазят бащицата-БАЩАТА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ И МАЙКАТА ИЗОБЩО. Сега като дойде на власт и като започнат едни поклони на всички на запад,ще ги заболи кръста.Бащицата ще вземе няколко милиарда заем,щото идва зима и пари трябват-за почивки,самолети и евентуално коли ,нови.А ние българчетата ,какво ще правим-*** ,ще каже бащицата-виновни са бсп,атака и т.н че сте бедни.Горкия такъв лош късмет-да му се падне ,най лошия европейски материал....
448
14
 
5
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
Алоо червените ***, партията ви се разпадна бе, не разбрахте ли!? Не се хабете да драскате, няма кой да ви плати! Ха ха ха!
447
5
 
19
 
! Отговори
Ами на вън ... преди 9 години
Яко го охраняват. Уж само ГЕРБ-ии, а охраната чет няма.Ами на вън как ли ще се движи?Уж мъжага пък................
446
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До правдабрей, я си кажи какви *** трябва да ЛИЖЕ "СЪЩЕСТВО"-то, за да ни управлява и кое е то.
445
0
 
18
 
! Отговори
Чудно преди 9 години
Уж всичкото ГЕРБ, пък много пазванти пазят другаря???????
444
0
 
19
 
! Отговори
От трън та на ...... преди 9 години
В началото на " ДЕМОКРАЦИЯТА ", мутрите ни биеха, ограбваха и убиваха организирани в различни структури.Сега?Сега: вършат същото, само че, на държавно ниво.Мутри-мутри-мутри: Позната картинка: Главната мутра наобиколен от пазачите си.От трън та на глог.
443
1
 
18
 
! Отговори
правда преди 9 години
Народе...къде са ви мозъците..наистина ли ще допуснете ТОВА ЛИЖЕЩО АМЕРИКАНСКИ *** "СЪЩЕСТВО" пак да управлява......???
442
11
 
0
 
! Отговори
от522 преди 9 години
Като драскате минуси поне дайте мнение по въпроса.
441
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Патриотичен Фронт постави въпроса за незаконните гета,битовата престъпност, събиране на неплащаните данъци от приблежените фирми,никакво увеличение на данъците.Борисов иска да въведе тол такси на магистралите построени с наши държавни пари.Такива такси има на запад само на участъци построени от частен инвеститор и то ако има алтернативен маршрут.Борисов иска да Ви рекетира с магистралите.Гласуващите за ГЕРБ са ***
440
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бб това, бб онова.за пиян мишо ли да гласуваме, за *** или може би за Доган? За никакъв *** не ставате.
439
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако българите изберат отново за премиер тази простовата, нагала и лъжилива мутра, веднага стартирам процедура за отказване от Българското си гражданство.