Борисов за поста на Георгиева в ЕК: Успех за България!

"Който държи парите, той определя политиката"
171
Борисов за поста на Георгиева в ЕК: Успех за България!
Снимка: Булфото, архив

Като успех за страната ни определи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избора на Кристалина Георгиева за зам.-шеф на ЕК и еврокомисар по бюджета.

Още по темата
Той честити на Георгиева назначението в личен план, както и на България.

„Нека в днешния ден се опитаме вече да говорим от името на страната си всички, а не кой какви заслуги бил имал. Имахме ясната и точна формулировка от страна на ЕК, че това е един от най-добрите специалисти, нищо че не е била премиер, защото премиерите, които кандидатстват за комисари, се толерират, коментира той, цитиран от "Фокус".

Борисов настоя, че от работата си като премиер знае, че най-важното е бюджетът.

„Който държи парите, той определя политиката. 140 млрд. евро ще разпределя г-жа Георгиева. Това й е портфолиото и за разлика от другите вицепрезиденти, тя има и портфейл. Това е успех за България, оценка за България. Всички българи трябва да се гордеем, всички политически партии, било, каквото било в миналото, не бих ги критикувал, защото сега имаме вицепрезидент на ЕК, като се знае приятелството ни с Жан-Клод Юнкер, може да е полза за България“, допълни Борисов.

Според него  много проекти могат да станат с европейски средства, а не с парите на данъкоплатците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
8
 
! Отговори
НОМЕР 11 преди 9 години
АТАКА беше права за джихадистите в Сирия, хамериканците чак сега се усетиха. САЩ и ислямът са заплаха за човечеството.
86
1
 
6
 
! Отговори
до 112 преди 9 години
Нищо подобно.Тая,е квотна бройка. Нейният предшественик дори си беше обикновен Брюксел скидки чиновник.Това е безлична, без визия, чисто чиновническа работа да прави и контролира бюджета на Европейските комисари.Простият електорат, гласуващ за ГЕРБ, вярва на простотиите на Борисов, които бълва, когато не спи и не яде
85
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И за брюкселските *** да я бяха назначили главна чистачка, за тиквата пак щеше криСталинка да е най великата, нали той я довлече навремето от УСА.
84
5
 
13
 
! Отговори
НОМЕР 11 преди 9 години
Долу мутрите от ГЕРБ! Гласувайте за ВОЛЕН! Стига колониално робство!
83
1
 
7
 
! Отговори
До 109 преди 9 години
В ЕС или не знаят, или знаят и ги е гнус от факта, че фуражката Цветанов е осъден престъпник на 4 годишна ефективна присъда в панделата. В Западна Европа никога не е имало случай един престъпник (и то с ефективна присъда) да продължава да е политик, защото това омърсява цялата демократична с-*** и я дискредитира.В крайна сметка тези *** им носят 6 депутатски бройките и затова ги търпят.
82
0
 
4
 
! Отговори
az преди 9 години
До Анонименкато за мармота и шоколада
81
1
 
8
 
! Отговори
До 109 преди 9 години
Кой ти разправя тая простотия!На това вярва само простият електорат, гласуващ за Борисов и ГЕРБ! Хората в ЕС са завършили университети, знаят чужди езици и никой от тях не е умрял за една необразована Личност, член на БКП, която знае 1 чужда дума, въртяла бухалки през 90, избирана от 30% простаци.
80
0
 
4
 
! Отговори
До 85 преди 9 години
Напротив! Припомни си Евроизборите на 25.05.2014!При ниска активност от 1/3 избиратели, спечели ГЕРБ. При рекордно ниска активност ГЕРБ печели абсолютно мнозинство!Те нямат друга алтернатива освен да спечелят! Противен случай са out, защото са партия на Простотията и само чрез властта могат да се израждат.Затова работят за поггусяване на хората, за да могат малко да отидат да гласуват и простият им електорат да е мнозинство! Ако може и абсолютно.
79
1
 
13
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 9 години
Господа редактори от днес не ви ли омръзна тая мутра да ни я показвате всеки ден получих тиквофобия, поне като публикувате нещо за него, да е без изображение на един самозабравил се наглец и *** . Исками се народа да се вразуми и да накаже герб и вожда им , както ги наказаха ндсв преди години. Относно кристалинка на ес е угодно да поставя на такива постове родоотстъпници като нея , която много обича да лиже мазни западни цайсати чиновници ,които им дреме през оная работа какво се случва вБГ
78
1
 
10
 
! Отговори
до 101 преди 9 години
Напротив! Той е искал да каже, че който плаща, той поръчва музиката.Това е неговият "мироглед" - Акъл море, глава кофа!
77
0
 
1
 
! Отговори
До 103 преди 9 години
Ха на бас ,че е било точно така!
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички ВИС-аджии,всички СИК-аджии най-малко у панделата! За остоналите Сретан!
75
1
 
8
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Ха на бас,че когато навремето от 'Световна банка' ад пратиха сталинка насам и тя си е казала за боко - *** простака са избрали тези *** българи!!!
74
2
 
9
 
! Отговори
Тиквояд преди 9 години
Браво на Сталинка! Колкото пари ни даде за бетствията,толкова ще ни даде и от бюджета.
73
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който държи парите, той определя политиката. 140 млрд. евро ще разпределя г-жа Георгиева." *** си е ***. Първо: Сталинка нема нищо да разпределя, а ще изпълнява, каквото й кажат. Второ: сега западните вестници, особено жълтите, ще размахат това изказване на Банкевския *** и Сталинка, за да го опровергае, ще цака България където и както може. *** Банкевски!
72
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Куршум в главата за нечувано простия сикаджия с прякор даден му от неговите съратници "тиквата". Толкова е чудовищно неграмотен и кух ,че чак другарите му мутри са го обиждали и са се гаврили с него на воля.
71
1
 
11
 
! Отговори
ВАШ БОКО преди 9 години
Я съм накоръжен тарикат, а вие сте бунаци!Гласувайте за мене щото иначе Станишев че спечели, така ми каза Костов.Ходих и на моренце малко,ама требеше да сложим чалмата че ми изгоре кратуната.Между впрочем!Янев и Станишев ги мразим щото на времето се искаха аз да ги таковам па те мене, не. Иначе говора три езика+български, освен това мога да чета математика, мога да асфалтирам тротоар без лопата, маам и телешки пръжоли без леб и пия само турско кафе. Кой не верва у това значи е червен. ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ
70
2
 
14
 
! Отговори
so what преди 9 години
И какъв точно е успеха за България?!! Предизборни смешки ... успех за едрия и *радлив бизнес, демек монополите и бездъните партийнисметки! Но каквато публиката ...таковаи представлението ... елементарно, простовато и оркровено-крадливо! Тичкайте да им гласивате ... на всичките *омияри!
69
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бедствия ... бюджет ... бедствие в бюджета ... Каква политика, к'ви пет евро? Закривай!
68
1
 
7
 
! Отговори
kiro преди 9 години
tazi na snimkata do borisov i tja li e mytra kato i gledam liceto