Борисов за поста на Георгиева в ЕК: Успех за България!

"Който държи парите, той определя политиката"
171
Борисов за поста на Георгиева в ЕК: Успех за България!
Снимка: Булфото, архив

Като успех за страната ни определи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избора на Кристалина Георгиева за зам.-шеф на ЕК и еврокомисар по бюджета.

Още по темата
Той честити на Георгиева назначението в личен план, както и на България.

„Нека в днешния ден се опитаме вече да говорим от името на страната си всички, а не кой какви заслуги бил имал. Имахме ясната и точна формулировка от страна на ЕК, че това е един от най-добрите специалисти, нищо че не е била премиер, защото премиерите, които кандидатстват за комисари, се толерират, коментира той, цитиран от "Фокус".

Борисов настоя, че от работата си като премиер знае, че най-важното е бюджетът.

„Който държи парите, той определя политиката. 140 млрд. евро ще разпределя г-жа Георгиева. Това й е портфолиото и за разлика от другите вицепрезиденти, тя има и портфейл. Това е успех за България, оценка за България. Всички българи трябва да се гордеем, всички политически партии, било, каквото било в миналото, не бих ги критикувал, защото сега имаме вицепрезидент на ЕК, като се знае приятелството ни с Жан-Клод Юнкер, може да е полза за България“, допълни Борисов.

Според него  много проекти могат да станат с европейски средства, а не с парите на данъкоплатците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
15
 
! Отговори
ужаси преди 9 години
Цветанов изтормозен пита Бойко: - Шефе, как ще я оправим тази държава? -Мисли положително Цецо, сега ще оправим цяла Европа!
66
2
 
7
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Ей, на мене тая ми вдига самолета, дано и при Юнкер е така, та Боко да краде от европейците, а не от народа. Геерп!
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До от Бургастрябва да е сериал с 3 сезона
64
4
 
26
 
! Отговори
gost99 преди 9 години
До АНТИ *** Герберско кухо *** какво от това ще на 5 октомври вие българоубийеците от герб печелите изборите но за ваше съжаление пак нямата да имате така жадуваното мнозинство никога повече няма да управлявате самостоятелно и избирателната активност точно тогава ще е много ниска.Много хора в България са отвратени и погнусени от всички български политици без изключения независимо дали се казват бойко медотиев борисов прочие и затова не гласуват на изборите
63
2
 
20
 
! Отговори
ТОШО преди 9 години
НА ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК МУ ОСТАНА САМО ТОВА -ДА СЕ ХВАЛИ С КРИСТАЛИНА ,КОЯТО НЕ БЕШЕ ИЗБРАНА ТАМ ,КЪДЕТО ИСКАХА ПЛЕВНЕЛИЕВ , ГЕРБ И ЧОВЕКА С НЕИЗЖИВЯНО ДЕТСТВО ВЪВ ВЛАСТТА И ПОЛИТИКАТА , БЛИЗНАШКИ ! ЩЕ СЕ ВИДИМ НА 5 ОКТОМВРИ ВЕЧЕРТА ! ЧАО .
62
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Неграмотно! Тази същата чиновничка нали "държеше" ресорът за бедствията и помощите?С какво помогна на България при толкова много наводнения, загуби и страдащи хора?" Помогна" с препоръката, че трябва да се възползваме от бежанците да си обогатим генофонда. Всички знаем на кого служи, във всеки случай едва ли на България.
61
18
 
5
 
! Отговори
АНТИ трол преди 9 години
Умни Българи, пишете плюсове под коментарите на очевидните *** от Позитано и минуси на позитивните коментари за "тиквата"! Така глупаците ще си живеят в заблуждение, а на изборите ще ги заболи страшно много! Аз така започвам да правя, правете и Вие така! ;)
60
2
 
20
 
! Отговори
gost36 преди 9 години
Психопата *** бойко медотиев борисов е същия лъжлив български политик като останалите не напразно много хора в България се отвратиха и погнусиха от всички политици без изключения и затова избирателната активност на 5 октомври ще е много ниска.Но кой каквото си надроби това ще сърба
59
2
 
15
 
! Отговори
До 68 преди 9 години
Не, нямало е!Простотията е повсеместна благодарение на него.Неговата "ера" ще се споменава като "Ерата на малоумието, простащината и чалгата".
58
2
 
14
 
! Отговори
Наказвай Бойко преди 9 години
Давай Бойко, само с турците прави коалиция и управлявай като до сега в ущърб на държавата, само така ще накажеш електората си. Кажи на жандармерията да ми троши кокалите и черепите като излязат да протестират против теб
57
2
 
13
 
! Отговори
Намериха и една ... преди 9 години
... скучна, чиновническа, без всякаква визия неполитическа работа, да прави бюджета на комисарите и да подготвя договорите на подчинените им.Това може да го прави всеки счетоводител с полувисше и с квалификация личен състав.М/у другото, точно такъв беше предшественикът и.Пълен смях!
56
2
 
14
 
! Отговори
681 преди 9 години
Едно голямо НИЩО за България ,защото тези длъжности са назначаеми, а не избираеми т. е. всеки може да е там!
55
2
 
19
 
! Отговори
е аз преди 9 години
не се гордея,че нищоговорещата сталинка е станала деветата дупка на кавала,какво ще направи за България,пак нищо -зеро,е това са бившите комунисти-омраза и нищоговорене,но не я мислете ще има парички и за правнуци,ама дали ще има и внуци
54
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що не вземе да покаже на тези хора,как го бара,как се мята и да пали към Слънчака!
53
1
 
15
 
! Отговори
wc преди 9 години
До Победа за ГЕРБ!!!!vie i vsichki partii na bolgaria ste olecitvorenieto na prostashtina chalga i nai dolna *** na sveta.
52
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нашите управляващи са *** (най-меко казано) и никои от властта не го е грижа за народа! Идват на власт за да ограбят и заробват, но да видим: Бог поругаем не бива да е - господа политици.
51
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов ще се върне на власт за да довърши това, което не успя - ГЕНОЦИДЪТ над БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
50
2
 
23
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
вижте добре снимката и с ръка на сърцето кажете КАЖЕТЕ ИСТИНАТА: ИМАЛА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ПО-ГОЛЯМА МУТРА В УПРАВЛЕНИЕТО ОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ПО ПРЯКОР БУДА ИСКАРИОТСКИ!
49
6
 
18
 
! Отговори
Мачкай електората си преди 9 години
От къде на къде ще върнете този на власт след като сте го свалили сами? Тези дето го избраха след това си деряха гърлата по форумите и на улицата, а сега същите ще гласуват пак за ГЕРБ, за да може отново да протестират против неговите изстъпления. Явно много ги възбужда тоягата, постната пица, безработицата, закритите училища, болници и т.н., както и орязаните бюджети и новите данъци. За това успех на Бойко и да им цепи главите като излязат да протестират, както през февруари 2013-та година.
48
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано кака Кристалина да направи нещо,че да върнат на бат Веждю паричките от КТБ! Че да не вземе да си посегне човекът! Няма да мога да го преживея направо!