Само хората на Бареков подкрепили Борисов без постове

Целта била да го извади от неудобството да зависи от ДПС
8 ное 2014 15:30,
73
Само хората на Бареков подкрепили Борисов без постове
Снимка: ББЦ

БДЦ беше единствената парламентарна група, която подкрепи Бойко Борисов за премиер, без да се е договаряла за постове и индулгенции. Това заяви лидерът на "България без цензура" и евродепутат Николай Бареков по време на Четиридесетия конгрес на ЗНС, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите на Бареков дадената за Борисов подкрепа вчера не е била плод на задкулисна договорка между ГЕРБ, БДЦ и ББЦ, а за да го избави от неудобството да зависи от гласовете на ДПС.

Още по темата
"Взехме решение да подкрепим Бойко Борисов, за да го избавим от неудобството да зависи от гласовете на ДПС и от политици от четворната коалиция, които защитават тъмни интереси. Убедени сме, че нашата подкрепа ще бъде полезна за стабилността на България", заяви Николай Бареков.

"Бойко Борисов получи доверието на най-много български граждани. Ние също сме на мнение, че първата политическа сила трябва да излъчи премиер. На мен лично това правителство не ми допада, но му даваме подкрепа, за да може да осъществи полезни за България реформи. Взехме нашето решение, така да се каже, със скърцане на зъби, но в името на България", подчерта евродепутатът.

"ББЦ никога не е искала да става част от бившата тройна коалиция – БСП, ДПС и "Атака", и никога не е искала да бъде патерица на ГЕРБ", допълни още той.

Вчера при гласуването в пленарна зала БДЦ подкрепи Бойко Борисов за премиер и структурата на новото правителство, но гласува против персоналния състав на кабинета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
Лес преди 9 години
Еми, как при такива *** Бойко няма да е тъпкач номер Първи на РБ, БДЦ, Патологичния фонт и прочие.....
46
3
 
7
 
! Отговори
Излъгаха народеца преди 9 години
Всички / РБ, ПФ, ББЦ / лъготиха НАРОДЕЦА предизборно, че са против ГЕРП и ще свалят и бесят Тиквата, та народеца им поверва и ги вкара в парламента . . . . . а сеги тия вагабонти предадоха тоя народ и се одупиха на мафиота Буда с поднесения му на тепсия вот!!!!
45
3
 
5
 
! Отговори
БОСТАН преди 9 години
Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок и ББЦ, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това!Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че *** същества гласув
44
2
 
3
 
! Отговори
Все Борисов преди 9 години
Гласуваш за първанов,получаваш борисов.гласуваш за в.симеонов получавашборисов.гласуваш за бареков- пак борисов....ее къв е смисъла от целия цирк? Тъй е и за Костов, Кунавица,.....
43
1
 
3
 
! Отговори
ДУДУКИ преди 9 години
\"гласуват за да го избавят от ДПС\" ..... ИЛИ ПО-ТОЧНО ДА ЗАМЕСТЯТ създателя си Д П С
42
1
 
8
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
РЗС 2. Ще свършат като Янето и то много скоро!
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
очаквам да започне люпенето на Бюрек-Дудук-Цвъка.
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков е пудела на Бойко.
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До крайЧул те Господ но старата поговорка го е казала - " Гарван на гарван око не вади."
38
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еййй, голям натегач тоя ***.
37
11
 
3
 
! Отговори
край преди 9 години
Това правителство ще вкара доган в затвора за обръчите му от фирми, и оня хонорар, Пеевски също щото е организирана престъпна група с Цветан Василев и Бойко Борисов също щото в случая с Мишо Бирата разрешаваше да се прави бира без акциз. ВЕРВАЙТЕ МИ това е правителството дето ще оправи България.
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Bravo (Duduk) Napravil si go v imeto na maika Balgariq! Toi i pop Krastio, pardom toi i Volen se prodade na Turcite v imeto na Balgariq, no toq estestven spomen drug pat shte go komentiram!!!
35
3
 
9
 
! Отговори
до 31 преди 9 години
Що пищите бе,да ви се чуди човек!?Аз не съм гласувал,и пет пари не давам кой комунист с кого се коалира,и какво се кани да излъже за кой ли път!Вие дето гласувахте и ги избрахте,вие защо пищите,м!?Нали те са ВАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ!?
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко помия изляха срещу ГЕРБ! Казаха, че щели да гласуват против, защото не били канени на преговори, а сега - били подкрепили... Бареков, какво виждаш в огледалото сутрин и вечер?!
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BRAVO DUDUK-ROGBA NA PROLETARIATA OT STOLIPINOVO.MNOGO SE SAMNIAVAM,NO DALI I TOI NE E STOLIPINCANIN.AKO E TAKA RAZBIRAM GO.......
32
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Покрай политици като Бареков, Сидеров, Станишев, Местан човек може да харесва всички останали, както и да се казват.
31
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен истината е, че Бюрека толкова глупости наговори преди изборите покрай Борисов, закани и лъжи, че сега се опитва да си спаси ***, да си спечели имунитет. Това, че не искал страната да е зависима от ДПС ми звучи като една голяма популистка манипулация та Бюрека е готов коалиция с дявола да направи срещу всичко, изобщо не му пука.
30
6
 
19
 
! Отговори
гласу преди 9 години
Гласуваш за първанов,получаваш борисов.гласуваш за в.симеонов получавашборисов.гласуваш за бареков- пак борисов....ее къв е смисъла от целия цирк?
29
4
 
16
 
! Отговори
Бадемов преди 9 години
Това е само оправдание. Така казват и от Патриотичен Фронт, че са подкрепили ГЕРБ, за да ги спасят от ДПС. Всъщност те наистина ни спасиха от ДПС, но ни докараха турската партия на Касим Дал и Корман Исмаилов и така направиха правителството на Борисов зависимо от Турция.
28
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИВАНИванчо, по-лекичко! Ще се разтопиш!!!!!!