ПФ си позволи непочтено поведение при участието във властта!

Велизар Енчев: Вярвах, че сме лицето на алтернативата
Обновена: 1 дек 2014 07:37 | 30 ное 2014 20:35, Анисия Иванова
113
ПФ си позволи непочтено поведение при участието във властта!
Снимка Нова тв

Депутатът Велизар Енчев смята, че ПФ е извършил подла измама на избирателите си и ги е предал. Пред Нова тв той каза, че това, което се случва, няма нищо общо с програмата на Фронта и допълни, че има дълбоки ценностни и идейни различия с Патриотите на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

По-рано стана ясно, че Енчев е изпратил писмо до председателя на НС Цецка Цачева с искане да напусне групата на Патриотите в НС и е изложил мотивите за решението си. Той подписа лично в студиото на „ДикOFF” и заявление за напускането си. 

"Ако кажа какви решения са взети в пленарна зала, ще стане ясно, че става дума за подмяна, за една търговия. Нашата партия си позволи изключително неморално и непочтено поведение при участието й във властта", допълни Енчев.

Още по темата
Според него проблемът на парламентарната група е фундаментален. Той започна в момента, в който ръководството на парламентарната група и всички депутати без мен решиха да подкрепят правителството на ГЕРБ и на Реформаторския блок”, заяви Енчев. 

Депутатът призна, че за всички са били в шок от факта, че Слави Бинев е назначен за председател на Комисията по култура и медии.

"За номинирането на Слави Бинев аз научих в пленарна зала, когато натискахме копчетата. Той искаше да стане шеф на комисията на еврофондовете. Ние нямахме пред себе си нищо, никаква информация с разпределението с председателите и членовете на комисии", каза той.

Според него по същия начин при гласуване анблок Цветан Цветанов е станал член на комисията за контрол на СРС-тата, като Енчев припомни, че на първа инстанция съдът го осъди именно по делото за използване на СРС-та. 

"Това е зловещо. Те са знаели, че ще бъде член, но изобщо не беше обсъждано. Каквото каже Валери Симеонов - това става", поясни още Енчев.

Като примери той даде и предложението на Валери Симеонов да бъде съкратено времето за обсъждане на проектозакони в зала. "Така, за да ударим "Атака", ударихме АБВ, ударихме ББЦ, ударихме се и самите нас. Ударихме всички без ГЕРБ. Защо?", поясни Енчев.

По думите му това, което стана с партията е много срамно, "защото аз самия вярвах, че сме лицето на алтернативата".

"Не съм допускал, че Валери Симеонов ще се прегърне с Бойко Борисов. Тези хора подменени ли са, зомбирани ли са, защо тръгваме срещу избирателите си, защо плюем върху себе си", завърши Енчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ало,сайта,то1но преди да гласувма нещо с 8 единици,те изчезнаха и станаха 0срамотада не говоря за енчев-да каже за какво е,кака да се оправим,а не против какво евсички сме против лошото.бедността и т.н.
45
9
 
3
 
! Отговори
Хм... преди 9 години
До Киро кофражистаТи агент на коя чужда държава си???? :))) Във всеки случай си срещу държавата България и срещу сигурноста на българските граждани! Куфражисте, онова което ни информирате на е ри е доносничество ?!? ... или е интрига - частична истина с лична непълна и некоректна оценка що е това ДС ?пп. в западна Европа доносничеството е заложено още в детската градина - "Моля госпожо !", а днес в бг е характерна и се възпитава саморазправата! :)))
44
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
чичи енчев,би ли ми обяснил ако не е това правителство какво следва за БГнови иьбори със същия резултат .. и до кога...до като разбере всеки ,че не всичко е черно или бяло ,а комбинация от мн цветоведа мислим за всички,а не само за партиините си интереси
43
21
 
3
 
! Отговори
Пиар агент преди 9 години
Изведнъж другаря червен *** заобича Велизар Енчев , чак дотам , че го обяви за единствения достоен човек в парламента . Ало другарю май ще ти спираме хонорара . Къде слагаш другаря Миков , при нечестните ли . Егати и тъпите *** .
42
6
 
47
 
! Отговори
Браво преди 9 години
Велизар Енчев - може би единственият достоен човек в Парламента. Всички честни хора трябва да го подкрепят.
41
3
 
18
 
! Отговори
Хм... преди 9 години
до ОПИТОМИТЕЛТака и неразбрах защо въртиопашките намират хора почтенни, праволинейни и принципни за Хитри! Да в последна сметка принципността побеждава, а дребните хитреци /истинските/ се чувстват излъгани! /:)) /пп. Определено Енчев е достоен мъж!
40
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реформаторския блок вече не съществува като партия! Те измамиха по-голямата част от електората си лъжейки ги да гласуват за тях щото нямало да подкрепят Борисов!!!България на Бареков вече несъществува като партия измамили електората си да ги подкрепи щото нямало да подкрепят Бареков!!!АБВ и ПФ дали ще влезнат в парламента е много съмнително!!!!за съжаление Борисов ще управлява България до президентските избори 2015-та където приключва! С 800 хиляди гласа реални ако ги има е до никъде!
39
20
 
3
 
! Отговори
Х преди 9 години
Енчев харесал Баракова и разбрал ,че ще дават стая на независимите.Така ще бъдат само двамката.
38
2
 
29
 
! Отговори
Националь преди 9 години
Ало, Валери Симеонов е един олигарх, един крупен бизнесмен, далверджия и тарикат!Как може избирателите на ПФ да очакват от него да се посвети на националния интерес и бедния, многостраделн, болен и омерзен народ??
37
3
 
30
 
! Отговори
Бадемов преди 9 години
Валери Симеонов, кажи за колко се продаде на ГЕРБ и турците от РБ? Партията ти вече се цепи и ще последва Атака. Който предава избирателите си с думите национализъм и патриотизъм, добро не е видял.
36
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велизар Енчев ти се евява6 като предател на РБ.За6тото ти по този начин съботира6 ПФ.Ти пречи6 по този начин на ПФ да помага на гн Министър Председателят Боико Борисов.Боико работи неуморно за Българя,вече го видя целият свят и цяла Европа.Нали 6те видим че 6те има субсидии Европеиски фондове всичко 6те има.Ти неси за в политиката явно си изкудкудякал.
35
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всички които подкрепиха най-големия доказан *** управник Борисов си продадоха автоматично душите на дявола!!!ТЪЙ, ЧЕ КУНЕВА, РАДАН, ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ КАРАКАЧАНОВ БАРЕКОВ ПЪРВАНОВ ВСИЧКИТЕ ТЕ ДУШИТЕ ИМ ОТИВАТ ДИРЕКТНО В АДА ! ТОВА СА ЧИСТИ БЕЗБОЖНИЦИ ЩОТО ЕДИН ЧОВЕК ВЯРВАЩ В БОГ НИКОГА НЕ БИ ПОДКРЕПИЛ БОРИСОВ!
34
18
 
6
 
! Отговори
pump it! преди 9 години
Енчев по професия е милиционер.Петър Стоянов, в качеството си на президент, реши да промени професионално Енчев - направи го дипломат.И Енчев 4 години беше наш посланик в Хърватия!Логичен е въпросът - защо точно милиционер трябва да ни представлява по чужбините.И също така логично е допускането, че Петър Стоянов няма да отговори на този въпрос.Освен ако не е отговор фактът, че след като му изтече мандата в Загреб, Енчев беше паркиран да заработва в братовата телевизия "Европа".След което милиционерските му ангажименти съвсем естествено се утаиха в бургаската регионална кабеларк
33
7
 
3
 
! Отговори
Хм... до 31 преди 9 години
...., веднага се извъртя. ....-----------------------------------------Поясни какво имаш в предвид с извъртането , моля?пп. Влизайки в парламента цялата група на ПФ освен Енчев се извъртяха от позицията си преди това коята декларираха!
32
24
 
6
 
! Отговори
ОПИТОМИТЕЛ преди 9 години
Енчев, за ВТОРИ ПЪТ СЕ ИЗДЪНИ, вместо да премълчи, ЗАЩО? Енчев, НЕ ВИ ЛИ Е ЖАЛ, че ролята ви на ТРЪН, унищожава УНИКАЛНИТЕ ИДЕИ на ПФ и ИДЕИТЕ за РЕФОРМИ НА РБ. НЕПРОСТИМО Е ДЪРЖАНИЕТО ВИ! Нестабилното ви ВЪЗРАЖЕНИЕ в ПИСМО, ЦЕЛИ ДА ВЪЗПРЕ ПРОВОКИРАНОТО ВИ ОТ ВАС на Борисов назначение на Исмаилов и др. пред НАСТОЯЩЕТО ОТТЕГЛЯНЕ НА ПФ от ПОДКРЕПАТА за Борисов. Енчев, ВИЕ СТЕ НОЖ С ДВЕ ОСТРИЕТА! Хитър сте Енчев, МНОГО ХИТЪР!
31
0
 
8
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
Нещо май, май, турски сериал се заформя в ПФ, един разправя, че го напуска, *** по телевизията, шефа му разправя, че такъв факт нямало, *** чул и той от телевизията, в настоящия новинарски сайт, информацията е на час по лъжичка, поднесена ни все от Анисия Иванова, пак взета от телевизията, и така до 1234 серия.
30
8
 
19
 
! Отговори
Хм... преди 9 години
Енчев е за Президент на РБ!
29
3
 
19
 
! Отговори
Соц преди 9 години
Мога да ви кажа и следващия който ще напусне тази група - Слави Бинев и ПГ на ПФ ще е първата група която ще престане да съществува, след това ще са РБ :)
28
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Долен доносник, веднага се извъртя. Напускай парламента ***!
27
9
 
31
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Енчев ти си истински Човек, който доказа че в политиката има и честни хора.