ПФ си позволи непочтено поведение при участието във властта!

Велизар Енчев: Вярвах, че сме лицето на алтернативата
Обновена: 1 дек 2014 07:37 | 30 ное 2014 20:35, Анисия Иванова
113
ПФ си позволи непочтено поведение при участието във властта!
Снимка Нова тв

Депутатът Велизар Енчев смята, че ПФ е извършил подла измама на избирателите си и ги е предал. Пред Нова тв той каза, че това, което се случва, няма нищо общо с програмата на Фронта и допълни, че има дълбоки ценностни и идейни различия с Патриотите на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

По-рано стана ясно, че Енчев е изпратил писмо до председателя на НС Цецка Цачева с искане да напусне групата на Патриотите в НС и е изложил мотивите за решението си. Той подписа лично в студиото на „ДикOFF” и заявление за напускането си. 

"Ако кажа какви решения са взети в пленарна зала, ще стане ясно, че става дума за подмяна, за една търговия. Нашата партия си позволи изключително неморално и непочтено поведение при участието й във властта", допълни Енчев.

Още по темата
Според него проблемът на парламентарната група е фундаментален. Той започна в момента, в който ръководството на парламентарната група и всички депутати без мен решиха да подкрепят правителството на ГЕРБ и на Реформаторския блок”, заяви Енчев. 

Депутатът призна, че за всички са били в шок от факта, че Слави Бинев е назначен за председател на Комисията по култура и медии.

"За номинирането на Слави Бинев аз научих в пленарна зала, когато натискахме копчетата. Той искаше да стане шеф на комисията на еврофондовете. Ние нямахме пред себе си нищо, никаква информация с разпределението с председателите и членовете на комисии", каза той.

Според него по същия начин при гласуване анблок Цветан Цветанов е станал член на комисията за контрол на СРС-тата, като Енчев припомни, че на първа инстанция съдът го осъди именно по делото за използване на СРС-та. 

"Това е зловещо. Те са знаели, че ще бъде член, но изобщо не беше обсъждано. Каквото каже Валери Симеонов - това става", поясни още Енчев.

Като примери той даде и предложението на Валери Симеонов да бъде съкратено времето за обсъждане на проектозакони в зала. "Така, за да ударим "Атака", ударихме АБВ, ударихме ББЦ, ударихме се и самите нас. Ударихме всички без ГЕРБ. Защо?", поясни Енчев.

По думите му това, което стана с партията е много срамно, "защото аз самия вярвах, че сме лицето на алтернативата".

"Не съм допускал, че Валери Симеонов ще се прегърне с Бойко Борисов. Тези хора подменени ли са, зомбирани ли са, защо тръгваме срещу избирателите си, защо плюем върху себе си", завърши Енчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
И как да мислиме позитивно, моля. Например да си кожеме: тия ГЕРП - ажии са толкова качествени и сега ще вземат да направят нещо за страната. Е НЯМА ДА СТАНЕ,за съжаление. Така,че когато се мисли се гледа реално
25
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствената дясна партия в България е БСП в момента които неподкрепиха Будалисов!!!реставратори, продажническия фронт, България на Баламалеков и Гозе да не се забрави те всичките се продадоха!
24
4
 
19
 
! Отговори
от СФ преди 9 години
Водещият който замести Енчев в "Дискусионно студио" когато говори на живо трепери като наркоман! Освен Енчев и 1-2ма в ПФ преобладава кариеро-селяндурският манталитет! При това ВСимеонов е пълен комплексар - "нали сме от провинцията!"пп. нямам нищо против хора от села и градове извън столицата, напротив има много качествени хора - здраво стъпили на земята, трудолюбиви, почтенни, ... , но не дишам такива като Симеонов със силно развит комплек за малоценност само защото са от по-малък град!
23
23
 
8
 
! Отговори
ха-ха преди 9 години
Велизар Енчев - агент на ДС. Без изненади.
22
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Енчев, Енчев много си наивен. Като гледам кои са ти колегите още отначало стана ясно, че така ще се развият нещата. С тия сме за никъде. С ГЕРП са си дупе и ***
21
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За съжаление продажниците и измамниците са повече в парламента от свестните хора които са единици!!!ЧОВЕК И С ГРАМ МОРАЛ НИКОГА НЕ БИ ПОДКРЕПИЛ БУДАЛИСОВ ПРИ КОЙТО ХОРАТА СЕ ПАЛЕХА ЕДИН СЛЕД ДРУГ КАТО ФАКЛИ!!! МНОГО ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ БЕШЕ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7.7 МИЛИАРДА ИЗХАРЧИ И ВЗЕ НОВИ ЗАЕМИ 4 МИЛИАРДА ЗА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО ВЪВ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕВ ПЛЮС УЖИЩОЖИ ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО ГОДИНИ НАРЕД КЪМ ВСИЧКИ БЮДЖЕТНИ САМО ЗАПЛАТИ Е ПЛАЩАЛ!
20
18
 
5
 
! Отговори
Хризантема преди 9 години
До Никога повече ГЕРБ. Смени си ника, не е актуален. А иначе цъфтиш от глупост - остава и поредното ченге да ни стане президент. Да ти имам мнението.
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Веселине, защо ги трая досега тези лъжци.Те не представляват никого в парламента. Ти си чист и достоен човек и честните хора ти вярват.
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗА ЖАЛОСТ СТАДОТО ТРУДНО ЩЕ ПРОУМЕЕ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА И КОЙ КАКВА ИГРА ИГРАЕ,НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ,ЧЕ ТАМ НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА ? ЗАПОМНЕТЕ НЕЩО,БОЙКО Е БИТА КАРТА,ГЕРБ ВЕЧЕ СА В МИНАЛОТО И СПЕШНО СЕ ТЪРСИ ФИГУРА ЗА ЕДНИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ
17
7
 
12
 
! Отговори
ПФ и Атака - ментета преди 9 години
Като чуете за някакви националисти и патриоти, бягайте от тях, те са ментета. Истински националисти и патриоти няма да се представят за такива, а просто на действия ще изглеждат като такива. За съжаление думите патриотизъм и национализъм се използват за измама на избирателите и лични облаги на партиите, които се представят за такива.
16
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
енчев, енчов, Цветанов не е виновен - мачка го същата тази мафия от ДС, на която си служил и ти, ***.
15
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те много хора поверваха, че няма да бъде подкрепен най-големия доказан *** управник Будалисов след като го заявиха преди изборите!!!СЕГА НАРОДА СЕ ЧУВСТВА ИЗМАМЕН И ПРЕДАДЕН ТОВА Е!
14
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велизар Енчев ти се евява6 като предател на РБ.За6тото ти по този начин съботира6 ПФ.Ти пречи6 по този начин на ПФ да помага на гн Министър Председателят Боико Борисов.Боико работи неуморно за Българя,вече го видя целият свят и цяла Европа.Нали 6те видим че 6те има субсидии Европеиски фондове всичко 6те има.Ти неси за в политиката явно си изкудкудякал.
13
4
 
7
 
! Отговори
Не Нам преди 9 години
До БадемовА иначе си гласуваш за еднолична фирма ГРОБ, нали
12
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да но ти влезе в парламента с тяхната листа! А сега смяташ да останеш!Това почтено ли е?
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той Велизар Енчев обясни при Сашо Диков мотивите си надълго и широко а Скатаджията какво се пеняви от работа може да го уволни но от депутатството не и от доводите май Енчев ще излезе прав.
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мислете позитивно,вселената ще ви отвърне със същото,в съответствие с вселенските закони,правете добро и използвайте силата на мисълта си.
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Енчев, все още сте наивен и много емоционален. Наистина, един почтен човек трудно може да издържи на всички тези извъртания и лицемерие. Оправдания за поведението си от ПФ винаги ще си намерят, а истината е проста: властта е страшен наркотик и само много силен и морален човек може да й устои. Няма да Ви съветвам да оставите всичко и да си гледате спокойствието, защото виждам, че сте решили да се борите.
8
8
 
13
 
! Отговори
изнервен преди 9 години
Каква алтернатива сте вие, бе? Половината ви депутати са от ДС. ЛУСТРАЦИЯ!
7
45
 
10
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Енчев е просто един елементарен злобар и комплексар, който разсъждава като човек от едни минали времена, когато властваха омразата и конфронтацията. енчев, енчев, на хората им писна от противопоставяне, окаляне и неспособност на компромисна политика. Ако всички бяха като теб никога няма да имаме никакво правителство.