Борисов след стихиите: Съболезнования, властта е на крак

Гражданска защита, местните власти и министрите са мобилизирани
Обновена: 1 фев 2015 22:09 | 1 фев 2015 22:05,
131
Борисов след стихиите: Съболезнования, властта е на крак
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов изказа съболезнованията за жертвите на поройните дъждове. Той увери, че институциите работят за стабилизиране на ситуацията.

„Изказвам моите най-искрени съболезнования към близките и семействата на жертвите на водната стихия и ураганните ветрове през изминалото денонощие”, написа министър-председателят в профила си във „Фейсбук”.

Още по темата
„Всички екипи на Гражданска защита, местните власти и министрите са мобилизирани в засегнатите региони и се работи за стабилизиране на ситуацията”, написа още той.

Няколко жертви и загинали е равносметката от природните бедствия в страната през последното денонощие. Както Dnes.bg писа баща и 9-годишният им син загинаха в придошлата река в землището на село Илинденци, община Струмяни.

Двама души, мъж и жена, се издирват, след като джипът им падна в река Девинска в Девин. На мястото не е открит спирачен път, вероятно шофьорката е натиснала газта вместо спирачката, разказаха близки на семейството. Според шефа на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Смолян Красимир Шотаров пред "Фокус" телата на двамата вероятно са попаднали в язовир "Цанков камък".

30-годишна жена се издирва в Петрич. Тя е изчезнала след разходка край бурните води на река Луда Мара.

Днес стана ясно и за друга жертва на стихията – млада жена загинала вчера в Русе след като дърво, пометено от вятъра, се стоварило върху автомобила й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
5
 
! Отговори
курац от иуу преди 9 години
Еи и вие сте в "европа" леле ....
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 50я, пъ ти.
33
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боку на власт- медиите спокойно съобщават за поредните жертви. Когато Ореха беше на власт,медиите трещяха и се съдираха да насаждат истерия,да търсят виновни,да обвиняват, да пищят,да викат, да панират при такива събития... Боку на власт- медиите предават как Слънцето писало у Фейса съболезнования,а форумните кресливи борци дето търсеха сметка на Ореха ник'ви ги няма да потърсят сметката и от Боку,да зададат въпроса какъв е тоя премиер, който научи хората да си затварят очите за безобразията му и нахрани медиите до пасивност и овчедушие към хорското нещастие. Само аз ли си мисля,че дв
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свиквайте - при тиквите е така, или вече забравихте.
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Мачу Пикчу е оставен на самотек още през 1533 година, и въпреки яките валежи още не е мръднал почти 5 века. Та какво казвахме за канализацията в градовете и управлението на водите... а министър Павлова ?
30
23
 
8
 
! Отговори
ВАРНА преди 9 години
ВАРНА ПОДКРЕПЯ БОЙКО.С ТЕБ СМЕ БАТЕ!
29
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Инфраструктурата на тази територия се разпада и няма държава да се грижи за нея камо ли да я обнови.ГЕРБ носят основната вина, тъй като те управляват 4 от последните 5 години.Хич да не ми се правят на новородени, този номер се изтърка през 2009-та.
28
3
 
6
 
! Отговори
дедо ПИЧ преди 9 години
до 63.Чети бре умник,Що се мъчиш акъл да ръсиш след като го имаш колкото да стоиш надупен?!Андрей Луканов създава ДПС-Разбирай Москалите от КГБРегистрацията на движението се осъществява от съдия Димитър Попов, който в късните си години признава, че е било грешка, но това не му попречи да бъде министър-председател с благословията на Ахмед Доган
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бургаса ми той какъв е бе умньо
26
6
 
1
 
! Отговори
дедо ПИЧ преди 9 години
Извинявам се!до 55 е коментара ми!
25
3
 
15
 
! Отговори
до 58 преди 9 години
Един типичен възпитаник на Симеоново те гледа от снимката. Явно там са го научили да държи свещ и да се кръсти.
24
27
 
5
 
! Отговори
бургас преди 9 години
само герб,никога комунисти долни повече!Мачкай Бойко
23
3
 
21
 
! Отговори
до 50 преди 9 години
Като излезе народа на улицата питаай мишока "каратист" в коя миша дупчица се беше скрил и дали си е постлал за следващото криене,че не му се видя тъпата мутра повече от два месеца на тоя банкянски мАж.
22
3
 
24
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Да живее ГЕРБ. Да живеят добре и предобре всички мутри, крадци, банкери, сводници и ***, комунисти, предатели, политици и дупетати.ТА ДАНО НА ХОРАТА ИМ ПИСНЕ ОТ ТЯХ
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а дебелата регионална трътка нема ли да изкаже и тя съболезнования, или е заета да мисли как да открадне милиарда за саниранетоха ха - тия са е*ати и жалките същества
20
3
 
13
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Боко с костумче. Като на свинче- звънче.
19
17
 
6
 
! Отговори
само герб преди 9 години
не спите ли бе *** мръсни,хахасамо Бойко ,само Герб.пишете ,ама ние сме на власт,а вие сте в миши дупки ;)
18
3
 
16
 
! Отговори
zlatena преди 9 години
Съгласна съм с номер 16 бойко премиерската тиква е голям лицемер одряха ни кожите направиха безумие в пенсонната реформа а сега се оправдят а викат ще са със българския народ.Дрън дрън лъжа единствената цел на българоубийеците от герб е да ограбят нас българския народ за да се нагушат те.
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бивш комунист и бивша мутра няма!Този иска да мине и за двете.При този изключително нахален,нагъл,крадлив и лъжлив *** сме на ръба на поредната национална катастрофа.Важното е да се санират панелките,нали тиква,не е важно да заработи икономиката и да има еврофондове,да се краде.
16
2
 
15
 
! Отговори
БоСимеонов преди 9 години
Само аз ли намирам за ужасно лицемерие премиерът на тази държава да изразява загриженост към българите чрез статуси във Фейсбук?