Борисов след стихиите: Съболезнования, властта е на крак

Гражданска защита, местните власти и министрите са мобилизирани
Обновена: 1 фев 2015 22:09 | 1 фев 2015 22:05,
131
Борисов след стихиите: Съболезнования, властта е на крак
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов изказа съболезнованията за жертвите на поройните дъждове. Той увери, че институциите работят за стабилизиране на ситуацията.

„Изказвам моите най-искрени съболезнования към близките и семействата на жертвите на водната стихия и ураганните ветрове през изминалото денонощие”, написа министър-председателят в профила си във „Фейсбук”.

Още по темата
„Всички екипи на Гражданска защита, местните власти и министрите са мобилизирани в засегнатите региони и се работи за стабилизиране на ситуацията”, написа още той.

Няколко жертви и загинали е равносметката от природните бедствия в страната през последното денонощие. Както Dnes.bg писа баща и 9-годишният им син загинаха в придошлата река в землището на село Илинденци, община Струмяни.

Двама души, мъж и жена, се издирват, след като джипът им падна в река Девинска в Девин. На мястото не е открит спирачен път, вероятно шофьорката е натиснала газта вместо спирачката, разказаха близки на семейството. Според шефа на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Смолян Красимир Шотаров пред "Фокус" телата на двамата вероятно са попаднали в язовир "Цанков камък".

30-годишна жена се издирва в Петрич. Тя е изчезнала след разходка край бурните води на река Луда Мара.

Днес стана ясно и за друга жертва на стихията – млада жена загинала вчера в Русе след като дърво, пометено от вятъра, се стоварило върху автомобила й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До vargКаква работа да си е свършил,що за малоумие,...всичко това е резултат от 70 годишно комунистическо управление,облечено в какви ли не окраски...млади хора пък толкова ограничени...,четете книги,учете история,не бъдете толкова наивни и прости все пак от това зависи вашия живот ,а също така и на бъдещите ви семейства....
14
1
 
12
 
! Отговори
кики преди 9 години
Да властта е на един крак.
13
0
 
10
 
! Отговори
gentatco преди 9 години
И препечена пилешка кълка за клети пенсионери.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крило бе Бойо Воевода за клети сиромаси
11
10
 
3
 
! Отговори
Няма да има... преди 9 години
никога повече мир тук, след 70 години комунистически геноцид ! Или те, или ние !
10
7
 
3
 
! Отговори
дедо ПИЧ преди 9 години
Пак ще поясня за неразбралите.Днес съм обиколил цяла България.Росна малко сняк в София,но сутринта дъжда до обяд го отми.Никакви потопи няма никъде.Нека пишещите напишат къде в БГ е имало потоп?Вероятно някъде и повече дъжд е имало,но до там.
9
1
 
16
 
! Отговори
хахаха преди 9 години
"Написал"?Винету писал,нали онзи ден видяхме "грамотния" общински съветник от групировката ГРОБ,как грамотно беше писал във фейсбук,а тази мутра със сигурност е още по-неграмотна!Тикво,за бедствията са виновни други,на теб работата ти е да се появиш като панайрна мечка,където има камери и микрофони.
8
15
 
3
 
! Отговори
дедо ПИЧ преди 9 години
ПУТИН е наредил на БОЛНИЯ ЛУДЕРОВ от ЮРУШ да олиже осрания *** на съпартиеца си дето *** из форума и му праща един вагон с рубли,те и без друго за нищо друго не стават.
7
1
 
9
 
! Отговори
някой си преди 9 години
как да вярваме на някой от управляващите,които дори не знаят,че организацията Гражданска защита не съществува от доста години....съчувствам на пострадалите от бедствията ни сънародници
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мдаа, благодарение на Борисов И неговото еднолично 3.5 годишно "управление" на неконтролируемия хаос, през което се орязваха и минимираха разходи, за да се пази бюджетния дефицит от 3% и да се покаже, че дори можем да го сведем до 2%, се занимари цялата инфраструктура, лиги и съоръжения.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То гербавите *** и ченгета само на съболезнования го карат, откакто управляват. Кожите ни съдраха и закопаха. Дано бъдат изметени от народната стихия и получат заслуженото си.
4
13
 
8
 
! Отговори
дедо ПИЧ преди 9 години
Кви стихии,кви 5 лева?Днес съм прекосил цяла България.Стихии има само в ЧУГУНЕНИТЕ тикви на кумунуидите.Защо само всяват паника сред хората.Търси се обяснение и за огромни закъснения на влаковете,сметките за ток,забавените заплати,пищенето на бенделите от ЮРУШ ....Не разбраха ли ***,че Българите не искат нито Азия,нито Социализъм?!
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Споко Мутро - ние си знаем, че виновни са Орешарски и Станишев - нали те управляват вече 5-та година.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Следващата предизборна програма на ГРОБ ще е СЛЕД ВСЕКИ ДЪЖД - П О Т О П !
1
4
 
21
 
! Отговори
1 преди 9 години
Ти колко пострадали места посети, че си толкова състрадателен ?