Димитър Манолов e новият президент на КТ "Подкрепа"

Досегашния лидер Константин Тренчев ще има почетен статут
Обновена: 9 фев 2015 19:34 | 9 фев 2015 18:10, Анисия Иванова
15
Димитър Манолов e новият президент на КТ "Подкрепа"

Деветият конгрес на КТ "Подкрепа" избра за президент на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов, а за вицепрезидент Йоанис, съобщиха от комисията по избора.

Двамата бяха избрани с 476 бюлетини от общо 733 бюлетини. Невалидните бюлетини са общо 257. Когато основавахме синдиката, бяхме осем души, оглеждахме се кой да стане председател и всеки се дърпаше, защото се знаеше срещу кого тръгваме, каза преди гласуването пред делегатите Константин Тренчев.

Новият президент поиска промяна в устава, която да даде особен почетен статут на досегашния лидер Константин Тренчев.

Още по темата
Днес той помоли делегатите да се съобразят с твърдото му решение, да се оттегли от поста президент на организацията, защото се нуждае от пауза и промяна. Тренчев пое ангажимент да помага на организацията и за в бъдеще.

След желанието на досегашния лидер да се оттегли от председателския пост при номинацията за президент и вицепрезидент на синдиката постъпи едно единствено заявление - на двойката Димитър Манолов и Йоанис Партениотис.

Част от делегатите на конгреса обявиха, че кандидатурата на Партениотис не е най-подходящата с аргумента, че той е член на борда на директорите на ВиК-Бургас и заподозряха, че ще е на страната на бизнеса, а не на Синдиката.

Други делегати застанаха на противоположно становище - че хора на ръководни позиции ще защитават и ще лобират за Синдиката.

При гласуването Тренчев успокои страстите и заяви, че „тези хора не са безконтролни”.

"Те имат вътрешния контрол, споделяйки тази кауза. И второ, защото има орган, който винаги може да се събере и да каже, че тази постъпка не я одобряват. Защо се страхувате? Ако любов нямате помежду си, нищо нямате. Аз ви моля, от тази зала трябва да си тръгнем единни", допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Djo преди 9 години
Профсъюзи ли?Има ли такова животно в България?А пък ти народе го храни със членският си внос.
6
1
 
5
 
! Отговори
чочу преди 9 години
И АЗ си ИСКАМ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС ЗА 20 ГОДИНИ НАЗАД!Така както здравните вноски връщаме месеци назад.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TЪПАНАРИ !В какво ни подкрепиха???Срещу безработица, шуробаджанащина, пенсионна система?!КАКВИ СИНДИКАТИ- КАКВИ 5 ЛЕВА?ИСКАМ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС ЗА 20 ГОДИНИ НАЗАД!
4
2
 
7
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Все тая кой ще е :) това е една измислена организация която сами събират парите на хората с обещания и напразни надежди :) хахах един вид законна политическа партия. А и тоя Тренчев за тези години направи една голяма НУЛА .........
3
2
 
10
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
Защо тези синдикати в сегашният им вид ми напомнят ранния халифат по поречието на Тигър и Ефрат, и там от баща на син си предават властта, при номинацията за президент и вицепрезидент на синдиката постъпи едно единствено заявление - на двойката Димитър Манолов и Йоанис Партениотис. Колко стилно. Браво на тези апаратни лъвове.
2
5
 
15
 
! Отговори
лупи преди 9 години
Тренчев си тръгна и остави Манолов. От тоя няма по-голям ***.
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най после тоя дрът пръч го изгониха.и на каква научна дейност ще се отдава.тоя е изкуфял отвсякъде