Борисов се страхува опозицията да не скалъпи компромат!

Атанасов: Коалиция като цяло има интерес да е стабилна
Обновена: 16 фев 2015 14:17 | 16 фев 2015 09:51, Камелия Цветанова
47
Борисов се страхува опозицията да не скалъпи компромат!
Атанас Атанасов. Снимка: Булфото, архив

Позицията на премиера Бойко Борисов, който се обяви в защита на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и на шефа на ДАНС Владимир Писанчев, е породена от страх, смята депутатът от РБ Атанас Атанасов, председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в парламента.

Още по темата
За смяната на Лазаров и Писанчев публично призоваха още в средата на миналата седмица миналата седмица РБ и ПФ, а след това и президентът Росен Плевнелиев заяви, че не споделя мнението на Борисов, че двамата се стараят и си вършат работата, и настоя, че е крайно време нещо в ДАНС да се промени.
 
"Разбирам страховете на Бойко Борисов. Той публично заявява страх от това, че след такива промени опозицията може да скалъпи някой компромат, което да разклати властта. Свързвам това негово притеснение с излязлата вече публична информация, че са източени информационните системи”, коментира Атанасов по Нова телевизия.

Той обвини бившия лидер на БСП Сергей Станишев, че по време на управлението на премиера Пламен Орешарски е дал службите "на концесия на ДПС".

"Нали си давате сметка кой контролираше на практика управлението на Орешарски? Това беше марионетно правителство на подставени лица. Зад кулисите беше именно тази сарайско-библиотекарска групировка, която има своите корени в "Мултигруп”. Нейните представители в парламента са ДПС”, категоричен бе Атанасов.
 
Според него сегашното поведение на Борисов относно въпроса за смяната на ръководените постове в службите за сигурност е и въпрос на тактика.

"Един от политически прийоми на Бойко Борисов за управление е по-добре лош мир, отколкото добра война. Той има такъв тип тактика да превзема крепостта с хитрост“, коментира той.

Той смята още, че управляващата коалиция като цяло има интерес да е стабилна, а не отделните парчета от нея да губят или да печелят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
16
 
! Отговори
.... преди 9 години
Този плазмодии беше отлюспен по едно време!Как се набута пак между шамарите не ми е ясно,като се вижда,че човека съвсем не е добре с мозъка,но това е действителността в нашата мила Родина!
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
който го е страх от мечки да не ходи в гората !
13
3
 
19
 
! Отговори
Понеже... преди 9 години
... "Дясното" от 25 години се състои от откачалки, психари, то затова сме на този хал.
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ще те изработят Тиква.сигурно
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хайде бе *** опправете я тая дъжава да живеем като бели хора
10
2
 
6
 
! Отговори
цаца преди 9 години
кит, ти си ***
9
1
 
10
 
! Отговори
ьь преди 9 години
хм...сетих се за момента в началото на това Народно събрание , когато Москов излезе и директно обвини Пеевски, а той само се засмя многозначително....е сега вече знаем защо. Чакайте Бойко да е пръв реформатор....:) пълен фарс е тая държава, както и поданниците в нея...
8
0
 
15
 
! Отговори
кит преди 9 години
до всички шарани,взе да свършва демонКРАДАцията, от"ПРИВАТИЗАЦИЯТА",т.с.свършиха комисионните,ПРЕМИНА се към ЗАЕМИЗАЦИЯ,санирация,асфалтизация,кредитизация,на своите електоразация.До психолога от МВР,тези пък ще направят,че 100 години ще бъдем под европейско иго,с малки пенсии,малки заплати и чираци на големите БАТКОВЦИ от ДЕМОНКРАДАЦИЯТА,от "приватизацията".уСПЕШНО ПЛУВАНЕ ШАРАНИ из европейското блато.
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той сам си ги скалъпва компроматите всеки ден с продажната си политика и с неадекватното си поведение.
6
2
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Не. Разбира се, че няма. Психодясното е познато на всички. Па добре, че Едвин Сугарев е изолиран.
5
4
 
10
 
! Отговори
Тъпотии и ... преди 9 години
... кьорфишеци за пред електората! Вместо да се занимават с високата. оставена от Борисов безработица и с депресиралата при него икономика, се захванаха с тези тъпотии.
4
8
 
11
 
! Отговори
психолог от МВР преди 9 години
За да има мир и спокойствие всички кадри на БСП и ДПС трябва да са вън от държавните служби . Особено в МВР и ДАНС . За една година на власт БСП-ДПС-ДС направиха поразия за 10 години . А др. Йовчев е първи *** на републиката . Браво чоджум твоите деца ще се срамуват от теб .
3
2
 
11
 
! Отговори
хм... преди 9 години
Защо да е изперкал ? Много точно го е казал. Иван Искров, Цацаров, Писанчев и Лазаров са хора на ДПС.
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че той Борисов си е компрометиран тотално, човек с такова престъпно минало, че и настояще, напълно нормално е да се страхува тиквата. А този говорител ли му се явява ?
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ли някой съмнение, че това джудже е напълно изперкало?