КНСБ: Борисов е по-мъдър и се научи да управлява

Държавата е по-малко зле, оцени синдикатът за 100-те дни на кабинета
Обновена: 16 фев 2015 16:11 | 16 фев 2015 16:08, Анисия Иванова
91
КНСБ: Борисов е по-мъдър и се научи да управлява
Пламен Димитров. Снимка, архив Булфото

Правителството се справи в определена степен с политическата нестабилност, а премиерът Бойко Борисов се научи да управлява. Това заяви пред журналисти президентът на КНСБ Пламен Димитров като оценка на първите 100 дни от управлението на кабинета.

Нашата оценка по-скоро е оптимистична към момента и по-скоро е добра, посочи той.

Министър-председателят Бойко Борисов действа по много по-мъдър начин, отколкото действаше при предишното управление. Сякаш в момента се е научил да управлява и то доста сложно, с много вътрешни напрежения, които успява да овладява, отбеляза президентът на КНСБ.

По думите му държавата е по-малко зле, отколкото беше преди три месеца - като политическа стабилност, финансова стабилност и като намерение и надежда, че може да има някакво управление у нас.

Тази сложна коалиция започна по някакъв начин да работи, не казвам, че е по най-добрия, коментира Димитров. Според него здравният министър работи по най-лошия начин. Като добър пример Димитров определи разрешаването на проблема с БДЖ.

"За мен са решаващи три неща, които ще станат през следващите месеци - ще се намери ли решение за пенсионната система и как ще продължи реформата там, дали ще се сложат на масата намерения за нова икономическа и индустриална политика и дали политиката по доходите ще бъде изведена напред в тази необходимост, която икономиката позволява", каза Димитров.

В момента икономиката позволява по-високи доходи, но затова трябват политическа воля, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: кабинетуправлениеКНСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
11
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Този мъж не се беше сбил с един съветник на един министър от кабинета на Борисов , а сега хвали кабинета -нещо има гнило ....!?)
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този мухъл извади дългия, мек, лигав, топъл и лепкав език и ...се утвърди на пазицията си. Да му мислят тези на които защитава правата.
25
5
 
16
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Как може синдикалист да говори така,ами забрави ли кой ликвидира преоритетни на България обекти,ами кой ще вземе 20 млд-дълг,кой с какво ще го плащаме,като нямаме икономика.Абе господин синдикалист,имах добро мнение за теб и Тренчев,но той разбра,че нищо не направиха с тази демоКРАДАция и се отказа,защото е мъжко момче.Господин синдикалист,какво остана от нашата държава,какво беше какво остана,спиш ли спокойно,разбираш ли от капитализъм,къде е той,кой работи,кой се осигурява,та ние сме едно НИЩО
24
1
 
27
 
! Отговори
Цитат преди 9 години
"Когато шеф на синдикат хвали политик, не очаквай нищо добро за държавата."Хенри Форд
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, браво, нема що, научи се със замах да тегли заеми, все по-огромни!
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя се маже /мазни/ като меко масло!!!!
21
2
 
17
 
! Отговори
Долар ФЕДов преди 9 години
е, щом един артист го казва от сцената за друг артист, това за овцете зрители е доказатество за абсолютната му истина!
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точните му думи са "защото преди се забавляваше с цялата власт в ръцете си".Разбрахте ли сега , ние сме му за забавление на това същество ?!
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този мазен ***, ги реди тези дитирамби защото са му дали без пари 16 ЕТАЖНА СГРАДА!От нея 3 етажа са профсъюзи ОСТАНАЛОТО ТАЯ *** ДАВА ПОД НАЕМ!
18
0
 
21
 
! Отговори
Ех преди 9 години
Тоя пламенчо в началото даваше некакви надежди, ама като го слушам какви ги дрънка и го гледам как се е омазал до ушите забравих за надеждите.
17
0
 
4
 
! Отговори
1123 преди 9 години
Dimitrov, q ni razkaji za deflaciqta, che po televiziqta neshto ne mojahme da shvanem ideqta ti
16
4
 
23
 
! Отговори
кк преди 9 години
Браво, Пламене! Няма друг НАРОД, който да предостави ДЪРЖАВАТА си на някой да се учи да управлява.А....на времето предоставихме Националния отбор по футбол на Христо Стоичков да се учи на треньорство.Колкото втория стана треньор, толкова и първия стана държавник.Човек без идея, без позиция, без визия за близкото и далечно бъдеще на страната.Човек лъкатушкащ се по вятъра.Кажи ми, Пламене, едно политическо или международно постижение на ББ!!!!
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Povraschta mi se ot tiq provsaiuzi ..... podkupna sgan sa
14
1
 
18
 
! Отговори
пъща преди 9 години
До Smurfепа бавноразвиващ се е, къв да е.. затова не е могъл да стане истинска мутра и са го прибарали службите да им пее
13
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И ти си ***,и Борисов е ***,така,че ще се разберете!
12
3
 
28
 
! Отговори
Smurf преди 9 години
Борисов се научи да управлява.Борисов се учи да управлява вече около 10 години. Ами то за толкова време два университета се изкарват . Явно е бавно развиващ се щом чак на 10 година е започнал да отлепя. Държавата да не е детска градина че да се обучават на наш гръб разни наркотрафиканти да управляват
11
2
 
23
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Тоя тен посред зима ,и тези похвални слова за Борисов,има нещо.
10
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Има право.Борисов е започнал профсъюзна школа в КНСБ.При един Конгрес на на КНСБ , всички участници на Конгреса станаха на крака и му ръкопляскаха.Сега са взели поза от турска молитва.
9
1
 
20
 
! Отговори
Народът е ... преди 9 години
... казал, че Вълкът козината си мени. Нрава, никога.
8
2
 
24
 
! Отговори
Отговорът на ... преди 9 години
... всички въпроси на заблудения синдикалист е "не".Той ще първият, който ще реве после, че Борисов пак го излъгал.