Новият дълг срещу постове - Патриотите извиват ръце

От ПФ искали длъжности в държавни агенции и търговски дружества
Обновена: 20 фев 2015 07:04 | 20 фев 2015 07:00,
123
Новият дълг срещу постове - Патриотите извиват ръце
Снимка: архив, Булфото

От Патриотичния фронт са предоставили на премиера Бойко Борисов списъци с хора за назначения. В замяна патриотите щели да гласуват в подкрепа на новия държавен дълг, съобщава в. „Труд“.

По информация на всекидневника желаните постове са в държавните агенции и търговските дружества.

Още по темата
„Огромна власт сме дали за партии, които няма да са в парламента, ако сега има избори. А те имат вицепремиери, областни управители и заместник-министри. Но излизат и казват - няма да подкрепим“, припомнят от ежедневника реакцията на премиера от вчера. "Дадохме коледни надбавки, сега 50 млн. лева трябва да извадим за великденски. Когато свършим работата, се тупат в гърдите, а в същото време не ни подкрепят”, допълни още той.

Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО и съпредседател на ПФ, е лобирал пред вицепремиерите Меглена Кунева и Румяна Бъчварова за назначаването на Борис Борисов за шеф на Държавната агенция за българите в чужбина.

Към момента Борисов е юрисконсулт на фондация на ВМРО.

Каракачанов отрече категорично слуха. „Патриотичният фронт нито се купува, нито се продава“, отсече той.

Вчера обсъждането и гласуването на новия дълг в Народното събрание по предложение на другия съпредседател на Патриотичния фронт – Валери Симеонов. Отлагането бе подкрепено от ГЕРБ, ПФ, БДЦ и АБВ. „Против“ гласуваха БСП, ДПС и Атака.

Валери Симеонов вчера оглави комисията за проверка на енергетиката в парламента. Той беше избран с гласовете на ГЕРБ и Реформаторския блок.

В комисията, която ще работи два месеца, влизат още Валентин Николов от ГЕРБ, Таско Ерменков от БСП, Рамадан Аталай от ДПС, Мартин Димитров от Реформаторския блок, Георги Недев от БДЦ и Лъчезар Никифоров от АБВ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 50 - не си прав ако не бяха те, Баце щеше да е премиер с по-голямо мнозинство, защото в парламента щяха да влязат само 6-партии, а не 8 а не и неговата паритя щеше да е с по-голяам тежест....дай -боже да имаме вееч в парламенат по 10 партии - да се дебнат и да не си позволяват тирания.
45
2
 
3
 
! Отговори
do svetec преди 9 години
Abe negramoten i prost selqnin Oresharski vze 2 mlrd leva zaem porazrovi se malko pone pitay horata koito sa v chas s tiq neshta tap ***!
44
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бъ Костов в виновен е опорна точка и простия народ вярва нали билиотекарю
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СИ КРИЕ ЕВРЕЙСКАТА НОМЕНКЛАТУРНА ФАМИЛИЯ БАЛЕВСКИ,СЪЩИЯ Е ЕВРЕЙН СЕФАРАД,ПО ТВ АЛФА ПОКАЗАХА СНИМКИ НА БАЛЕВСКИ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО МУ В ИЗРАЕЛ ,ТАМ КАТО ПРАВОВЕРЕН ЮДЕЙН БАЛЕВСКИ С КИПА НА ТЕМЕТО СЕ МОЛИ НА СТЕНАТА НА ПЛАЧА.ОТ ТАКЪВ КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ
42
1
 
23
 
! Отговори
Колко тъжно.. преди 9 години
Днес се навършват 2 години от самозапалването на Пламен във Варна...Колко наивни са хората?! Мислят, че някой ще се трогне?! Ама не!!!Всичко пак се върна същото.. - И пак Боко премиер.. , и пак Цецка - дружинна ръководителка...Пак дефицит, пак присвояване..., чрез саниране...Смешно.., смешно.. и малко тъжно!!..
41
15
 
8
 
! Отговори
светец преди 9 години
Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!--Та по времето на тоя "светец" Европа ни спря милиарди евро инвенстиции, взе 10 млр. заем, КТБ фалира и загроби България с поне 3 млрд. лева и т.н. Мястото на тоя "светец" е в затвора да му радват без ***.
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То е ясно,че накрая ще ги купят. Това е. Вкараxме ги в Парламента, сега ревем.
39
1
 
15
 
! Отговори
Чиновник преди 9 години
Ако не бяха ПФ и АБВ, и Баце нямаше да е премиер.
38
1
 
19
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Тия са патроити само по документи. Проблема е, че знаят, че няма да видят повече влласт и сега крадат като Костов преди 15 години. Нищо, българина си е роб и не му пречи.
37
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЛУЖБИТЕ НА САЩ И НАШЕНСКАТА ОЛИГАРХИЯ СЪЗДАДОХА ТОВА ПОЛИТИЧЕСКО НЕДОНОСЧЕ НФСБ -ВМРО С ЕДНА ЕДНИЧКА ЦЕЛ ДА СЕ ОТКЛОНИ ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИЯ ВОТ НА НЕУДОБНАТА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ГОСПОДАРИ И НАШЕНСКИ ЧОРБАДЖИИ ПАРТИЯ АТАКА .ТОВА Е ИСТИНАТА НФСБ СА ГМО (ПАТРИОТИ)
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.
35
2
 
17
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 9 години
Не можели да управляват без 16 милиарда дълг, 6 от които нов ?!?!?!?!?!? Като не могат да се справят, ОСТАВКА и нови избори. Никой не им е сложил пистолет на челото, за да са в Парламента. Напротив, милиони дадоха да се докопат до държавната софра, тези мошеници.
34
2
 
18
 
! Отговори
Бургас преди 9 години
Валери Симеонов с еврейска фамилия Балевски беше се закачил за Атака и използва Сидеров да се докопа до местния парламент в Бургас,същия след като влезе в обшинския съвет на Бургас влезе в договорка с ГЕРБ и заряза Атака ,а награда ГЕРБ го направиха председател на ОБЩ>съвет,като такъв Балевски веднага си взе парцел на първа линия на морето и си пусна нелегални трасета на кабеларката си по която и до днес пуска платен канал с гей порно.
33
0
 
22
 
! Отговори
Maks преди 9 години
Колко " патриотично " да се облагодетелстват с постове във вреда на обществото ! Ето още едно доказателство , че всички партии служат за постигане на частни цели на част от членовете си. Национална кауза за партиите не съществува , важното е келепир да има ! Осъзнайте се партиите крадът от всички ! 25 години не са ли достатъчно за да се осъзнае това !
32
5
 
15
 
! Отговори
герб-гроб преди 9 години
Снощи хиляди граждани на Стара Загора ,-членове и симпатизанти на Атака ,БСП и други организации изпълниха площада в града и поискаха референдум за излизане на България от НАТО и оставка на мутренското правителство заради откровенния му слугинаж към САЩ и заради заробването на българския народ с безбожния заем от 27 милярда с лихвите които за чуждия масфраф ще плащаме ние,децата и внуците ни-Оставка в Неделя пак всички на площада!
31
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НастоявамНекадърниците от ГЕРБ да си подадат оставката
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Паричен Фонд
29
7
 
26
 
! Отговори
светец преди 9 години
Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!
28
1
 
28
 
! Отговори
post преди 9 години
ВСИЧКО Е ЗА КОКАЛА, МИЛИ МИ ПАТРИОТИ...ХОРАТА ДА ВЗЕМАТ ТОЯГИТЕ И ДА ПОДКАРАТ ИЗБРАННИЦИТЕ СИ
27
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А га Орешраски взе 10 млрд дълг тогава не ривахти, а?