Новият дълг срещу постове - Патриотите извиват ръце

От ПФ искали длъжности в държавни агенции и търговски дружества
Обновена: 20 фев 2015 07:04 | 20 фев 2015 07:00,
123
Новият дълг срещу постове - Патриотите извиват ръце
Снимка: архив, Булфото

От Патриотичния фронт са предоставили на премиера Бойко Борисов списъци с хора за назначения. В замяна патриотите щели да гласуват в подкрепа на новия държавен дълг, съобщава в. „Труд“.

По информация на всекидневника желаните постове са в държавните агенции и търговските дружества.

Още по темата
„Огромна власт сме дали за партии, които няма да са в парламента, ако сега има избори. А те имат вицепремиери, областни управители и заместник-министри. Но излизат и казват - няма да подкрепим“, припомнят от ежедневника реакцията на премиера от вчера. "Дадохме коледни надбавки, сега 50 млн. лева трябва да извадим за великденски. Когато свършим работата, се тупат в гърдите, а в същото време не ни подкрепят”, допълни още той.

Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО и съпредседател на ПФ, е лобирал пред вицепремиерите Меглена Кунева и Румяна Бъчварова за назначаването на Борис Борисов за шеф на Държавната агенция за българите в чужбина.

Към момента Борисов е юрисконсулт на фондация на ВМРО.

Каракачанов отрече категорично слуха. „Патриотичният фронт нито се купува, нито се продава“, отсече той.

Вчера обсъждането и гласуването на новия дълг в Народното събрание по предложение на другия съпредседател на Патриотичния фронт – Валери Симеонов. Отлагането бе подкрепено от ГЕРБ, ПФ, БДЦ и АБВ. „Против“ гласуваха БСП, ДПС и Атака.

Валери Симеонов вчера оглави комисията за проверка на енергетиката в парламента. Той беше избран с гласовете на ГЕРБ и Реформаторския блок.

В комисията, която ще работи два месеца, влизат още Валентин Николов от ГЕРБ, Таско Ерменков от БСП, Рамадан Аталай от ДПС, Мартин Димитров от Реформаторския блок, Георги Недев от БДЦ и Лъчезар Никифоров от АБВ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
32
 
9
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БСП преди 9 години
България сега може да вземе и 50 млрд дълг без никакъв проблем, защото икономиката на страната върви много добре.Не е като при Орешарски, където беше гла,д студ и потресаващата мизерия!
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 16 милиарда леваНе им бери грижата 100% има предварително готова схема за кражбата им.
24
2
 
25
 
! Отговори
16 милиарда лева преди 9 години
Тиквените гербави ще вкарат тия 16 милиарда лева, от заема, в някоя банка като КТБ, и след това ще ги откраднат.
23
4
 
3
 
! Отговори
Ganjo преди 9 години
A kak da bude.Podkrepiash upravliavashtite i zaemash postove.Ne moze patriotite da pokrepiat,a DPS da zaema postove po vsichki niva na vlasta.
22
18
 
11
 
! Отговори
БГ - не гледай тъпо! преди 9 години
Май се оказа, че Симеон Дянков беше отличен министър на финансите, тъй като за цял мандат през онези тежки години не взе милиарден дълг и така спаси България от фалит. Поклон, Дянков!
21
1
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
Аз на тебе, ти на мене!Патриотакис...
20
4
 
19
 
! Отговори
Адам Коен преди 9 години
До СпартакАко веднъж си се излъгал да гласуваш за мушеници пак ще се излъжеш защото те са като хамелиони менят си цвета ако трябва в името на кражбата и формата ще си променят.
19
1
 
25
 
! Отговори
Мнение преди 9 години
Май "патриотите" се оказаха обикновени прекупвачи ако това е вярно - търговци.
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заемът не трябва да бъде гласуван. Бойко не знаел от къде ще дойдат... митниците са част от решаването на този проблем. А принципно няма толкова голямо значение кой оглавява дадена комисия тъй като това пак се равнява на един глас.
17
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Валери Симеонов и Каракачанов- това са хората, които се бият в гърдите колко са национално отговорни- някой да вярва ?
16
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво се оказва, че Тиквата иска да набута до шията народа с тия 16 милиарда лева заем. 12 милиарда веднага се изпаряват като разплащателни сметки към фирми, а останалите 4 милиарда къде си мислите че ще отидат? По магистрала хемус, метрото в София, завода за ***...и от парите няма помен, а народа набълбучен с 27 милиарда с лихвите.Това е да си *** герберастка ***!
15
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Взимаме заем, който на година е 1 милиард лихва- и искат да ни убедят, че това е добре за нас.Вие акъл имате ли ?
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аааааа, да си имаме уважението, може и да извиват ръце, но го правят патриотично, принципно и с родолюбиви подбуди.
13
1
 
21
 
! Отговори
Тъпанари преди 9 години
Ще ни продадат само и само да влязат във властта! И лошото е че едва ли има някой в този парламент който не би го направил!
12
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези 16 милиарда лева заем с лихвите стават 27 милиарда! Честито, драги българи. Гроб ни погреба живи и децата ни!
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нови администрации, нови служители, всичко това иска пари, заплати и социални осигуровки за добър живот и на старини. Половината народ с основен доход-майчинство и социална помощ. Вече 25 години управленческа мафия в два цвята - сини и червени, умело си подхвърлят топката докато обират народа. Работищите плащат, гладуват и мизеруват. Факта, че до днес няма нито един от доказаните държавни крадци в затвора, говори че незаисимостта между правителство и съдебна система е фиктивна
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако "патриотите" извиват ръцете на Борисов за още лапачи около държавната софра, да си хващат пътя и да си заминават по живо по здраво, кой от където е дошъл. Няма нищо по-лошо от това да се свиква с лошото. Днес когато чувам за фалит на държава си мисля че не е чак толкова лошо.Държава превърната в мафия е по-добре да фалира. Ръцете, душите и сърцата на хората немогат да фалират, защото на този свят няма нищо по силно от Живота.
9
4
 
30
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
"Патриот е - душа дава за наука, за свобода,но не свойта душа, братя,а душата на народа ! ..."Христо Ботев
8
2
 
29
 
! Отговори
ЖОРО преди 9 години
Напълно подкрепям Спартак, аз също гласувах за патриотите, но ако сега подкрепят новия дълг, да прощават пак да гласувам за тях. С парите които искат от ГЕРБ всеки може да управлява, дори и аз.
7
0
 
13
 
! Отговори
МРАВКА преди 9 години
До СпартакПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДОБРИЯТ КОМЕНТАР!