Новият дълг срещу постове - Патриотите извиват ръце

От ПФ искали длъжности в държавни агенции и търговски дружества
Обновена: 20 фев 2015 07:04 | 20 фев 2015 07:00,
123
Новият дълг срещу постове - Патриотите извиват ръце
Снимка: архив, Булфото

От Патриотичния фронт са предоставили на премиера Бойко Борисов списъци с хора за назначения. В замяна патриотите щели да гласуват в подкрепа на новия държавен дълг, съобщава в. „Труд“.

По информация на всекидневника желаните постове са в държавните агенции и търговските дружества.

Още по темата
„Огромна власт сме дали за партии, които няма да са в парламента, ако сега има избори. А те имат вицепремиери, областни управители и заместник-министри. Но излизат и казват - няма да подкрепим“, припомнят от ежедневника реакцията на премиера от вчера. "Дадохме коледни надбавки, сега 50 млн. лева трябва да извадим за великденски. Когато свършим работата, се тупат в гърдите, а в същото време не ни подкрепят”, допълни още той.

Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО и съпредседател на ПФ, е лобирал пред вицепремиерите Меглена Кунева и Румяна Бъчварова за назначаването на Борис Борисов за шеф на Държавната агенция за българите в чужбина.

Към момента Борисов е юрисконсулт на фондация на ВМРО.

Каракачанов отрече категорично слуха. „Патриотичният фронт нито се купува, нито се продава“, отсече той.

Вчера обсъждането и гласуването на новия дълг в Народното събрание по предложение на другия съпредседател на Патриотичния фронт – Валери Симеонов. Отлагането бе подкрепено от ГЕРБ, ПФ, БДЦ и АБВ. „Против“ гласуваха БСП, ДПС и Атака.

Валери Симеонов вчера оглави комисията за проверка на енергетиката в парламента. Той беше избран с гласовете на ГЕРБ и Реформаторския блок.

В комисията, която ще работи два месеца, влизат още Валентин Николов от ГЕРБ, Таско Ерменков от БСП, Рамадан Аталай от ДПС, Мартин Димитров от Реформаторския блок, Георги Недев от БДЦ и Лъчезар Никифоров от АБВ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нормално еда поискат постове
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
.....съобщава в. Труд.....:):):)...много вкусно било сирене с бял хляб. ти ял ли си? не, ама един приятел на батко гледал друг как яде..и на кого е собственост вестник 'труд', както и някои копи-пейст сайтове?
64
0
 
20
 
! Отговори
художника преди 9 години
Иван Вазов ги е описал преди 100г. в сатирата си СЛУЖБОГОНЦИ.Тоя най-отпред е за оскар за главната роля!!!
63
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като много знаят, като ореваxа Парламента за 4-те милиарда на Орешарски, като се правят на велики и се натискат да управляват да се справят с положението! Ако не могат - ОСТАВКА. все ще се намери кой да управлява вместо тези кърлежи.
62
1
 
14
 
! Отговори
Българче преди 9 години
Терористите и българоубийците от ПП Гамени за разбойническо ограбване на България (ГРОБ) искат да загробят още 10 поколения българи доживот с новите 16 милиарда (с лихвите стават 27 млрд.), които ще вземат и откраднат.Ако народът позволи това да не съм го чул да се оплаква след това!
61
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Усещам аз, че накрая Боко ще ги ритне всички които му пречат и които са с претенции за постове, и ще се прегърне с ДПС-то. Въпрос на време е.
60
2
 
14
 
! Отговори
Некой си... преди 9 години
Цъкайте ми минусите, не ми пука. Но това са фактите. Твърдият Ви електорат вече започна да омеква, дните ви са преброени.
59
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"12 милиарда ще отидат за погасяване..4. Това ли е последната лъжа? и, че Гърция имала 300 милиарда да връща та да сме спокойни?Луди ли сте!? Гръцката олигарxия не си знае парите вече, но народа ще плаща поколения наред! Много се радват колко са твърди немците с Гърция. Нали следващата стъпка ще е да почнат да си трепят олигарсите. Същото ще стане и тук по-късно с тия везумни заеми
58
11
 
9
 
! Отговори
Некой си... преди 9 години
Добре, да допуснем, че от ГЕРБ подадат оставка и има предсрочни избори. Печелят ги комунистите. Трябва да се разплатят с кредиторите по външния дълг - 12 млрд. От къде ще ги намерят тези пари, ако не чрез заем? Мая Манолова вместо да иска оставки, ако наистина има идея от къде да се намерят пари без да се налага теглене на нов заем - да предложи. Обаче не предлага, а защо ли? То е повече от ясно - няма от къде да се намерят пари по друг начин. И народът отново ще клъвне и после ще сърба попарата
57
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов какво се оплаква.Да не би някой да го е карал или принуждавал да прави тая коалиция.Нали сам казваше " както ни подреди народа".Казано е,че не иска Борисов сам да управлява а с повече партньори и това е.Щом не му харесва,никой не го е вързал.Като си припомним кой какво говореше и обещаваше преди изборите,направо не знам как се крепи тази коалиция.За реформи и развитие на икономиката да забравим.С тези заеми-8.1 млрд преди и 8млрд евро=24 млрд лв.ни заробват за десетилетия.Стига спекулации с пенсионерите.Дадоха на половината.Като няма пари да не дават, а не трошички по желание.
56
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Некадърниците от ГЕРБ да си подадат оставката!--И да дойдат още по-големите некадърници от ДПС и БСП, които отново да загробят България - не, мерси!
55
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гласувате не гласувате парите ще ги вземат крадсите са подредени на опашка по високите постове Само Борисов и станишев ли ще крадът. Другите гледат и те искат
54
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някои казват, че Волен бил луд, но съм забелязал че всичките му налудничави приказки в един момент се оказват вярни. Първо белокосия кръсти НФСБ - Национален фрон за спасение на Бойко и се оказа напълно прав. После кръсти Патриотичния фрон - Паричен фонд и пак се оказа прав. Въпреки много недостатъци, които има, Волен може би е най-прозорливия политик в момента. Коллкото до патриотите в кавички, това е една сбирщина от куцо и сакато, които нямат нито програма, нито дори една своя собствена идея.
53
16
 
1
 
! Отговори
оптимист преди 9 години
какво са някакви си 16 милиарда пред 350 на Гърция....не разбирам какво толкова е станало....ще си поживеем с тях...и после пак ще теглим...
52
20
 
5
 
! Отговори
Некой си... преди 9 години
Абе, хора, опомнете се най-накрая! Какви оставки, какви пет лева??? От предстоящият заем от 16 млрд. лева 12 млрд. ще отидат за погасяване на кредити по шъншния дълг, останалите пари ще се използват за запълване на дупката в бюджета. Всички много добре знаете, че БГ няма икономика, че *** за 25 години докараха народа до просешка тояга. Много ви е къса паметта, очевидно. ОК, ще съборите ГЕРБ. А след това? Ще дойдат пак *** и ще досъсипят държавата, вече сме го виждали няколко пъти.
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То си веше ясно още през първия мандат на ГЕРП какво представляват. Народе??? ..Къде гледа на вота? Сега са се впили като кърлежи за властта. И са прави да злорадстват разни *** - ми сами си го направиxме.
50
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Настоявам!Некадърниците от ГЕРБ да си подадат оставката!
49
2
 
12
 
! Отговори
статистика преди 9 години
До do svetecслед похарчените 16 млрд. лв от Бойко за 3.5г - 8 от резерва и 8 от заеми, тегленето на 2 млрд. лв е най-малкото с което се разминахме. За 1 г. Орешарски вкара почти 2 млрд. лв. в резерва и след него теглим 16 млрд. лв. Айде ти се поразрови сред документите на финансовото министерство.
48
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простете ми хора,че аз като българин с корени от Егейска Македония чиито предци са били хайдути и съмишленици на славното някога ВМРО и са си проливали кръвта за майка България се излъгах и гласувах за тези откровенни търгаши и продажници от НФСБ_ВМРО спомогнах сега тези *** да са в парламента и на наш гръб -техните избиратели да търгуват най безсрамно с патриотичната идея. Оттеглям си подкрепата !
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не мога да разбера - Реформаторите които веднага клекнаха никой не ги критикува, а патриотите които поискаха гласуването да се отложи, за това че някой жълт вестник е изписал нещо че ИМАЛИ НАМЕРЕНИЯ - веднага скочиха срещу тях. Ай сиктир, намерение не знаич факт. пък дори да подкрепят поне ще серазгледа този заем, защо не скачает среущ Реформаторите?