Манолова Vs Миков: Фал е, че не играхме в Сърница!

Острието на левицата обвини ръководството на БСП за грешния ход
17 мар 2015 16:20,
20
Манолова Vs Миков: Фал е, че не играхме в Сърница!
Снимка: архив Булфото

Червената депутатка Мая Манолова отправи тежки критики към ръководството на партията и предизборния й щаб.

Според острието на левицата било недопустимо БСП да няма свой кандидат за кмет на Сърница.

Първият тур на изборите в най-новата община в България се проведоха тази неделя. В надпреварата участваха основните партии – ГЕРБ, ДПС и Реформаторският блок, както и "Нова алтернатива". В крайна сметка ГЕРБ и ДПС ще се борят на балотажа за кмет тази неделя.

Още по темата

"Непростимо е да не се издигне кандидат за кмет на общински избори, това е огромен фал, който предрешава до голяма степен крайния резултат от вота", каза Манолова в Ямбол.

Тя беше категорична, че вината за това е на областния и на националния предизборен щаб, както и на националното ръководство на партията.

"БСП може да спечели на предстоящите местни избори в много общини, ако има отговорно отношение към тях", убедена е депутатката.

Според Манолова управляващата коалиция само на пръв поглед изглежда непоклатима, защото все повече хора са недоволни от нейното управление. Тя призова съпартийците си да имат ясно поведение като опозиция и да бъдат близо до хората.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
честен преди 9 години
До Гражданинбудала не говори от името на хората върхушка само при бсп ли има а какво ще кажеш за мутрите в герб.........
13
0
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Къде ще се хванеш ***,Майо,за какво ?! Та хората вече нямат вяра ни в Миков,ни в шмекера Стани шев,ни в Мая Костинбродска и в останалите от върхушката! Не разбираш ли,че нещо ,след 100 години,както обичате да се пъчите,не сте в час! За какво и на какво да ви вярваме - само обещания и лъжи от устите ви толкова години вече! За повече - благодарим!
12
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
EDNA KRASIVA DAMA E MAIA--MILIONI PATI PO-KRASIVA OT ZEZKA MOSKVICA
11
0
 
6
 
! Отговори
Го4о преди 9 години
А мен ме тревожи мисълта за любовта между СИДЕРОФ и ПУТИН ..... единия би трябвало да е ***, а другия да е ***!
10
0
 
7
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
Опщата мая ти на какво искаш да играеш,нали ще си булка или няма да си булка,а на есен ако минете 4% е добре но за тебе не е важно нали мишу-ракийката отиде в Москва да грабне някой и друг милион комисион,та мишу-ракийката казал,че щяяяяяял бил да ти даде рубли и на тебе,щял бил да ти ги забоде на булчинската рокля като играе на булчинското ти хоро.Кат ти дават рубли вземай щот "сърдит Петко празна му торбата" !!!
9
0
 
13
 
! Отговори
смрад преди 9 години
Вкиснал пъпеш !!!
8
0
 
19
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Майче, ама много си зле. Какъв кмет какви пет лева . Нали имахте листа за общински съветници , и какво направихте взехте само 20 гласа . Вие на Позитано 20 си живеете в собствен свят . Как не разбрахте , че сте мини партийка със затихващи функции .
7
1
 
32
 
! Отговори
сдфасдфасдф преди 9 години
Острието на левицата е пълен тъпоъгълник :) Кюстендилска ***, издигнала се заради костинбродските лъжи...
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Манолова Vs Миков: Фал е, че не играхме в Сърница_______________________Майче,вие (БиеСиПието) целите сте един фал.
5
0
 
18
 
! Отговори
NORM преди 9 години
До АнонименОсвен Мая,не забравяй и Кадиев,и той в последно време много се напъва.То в тази партия изглежда само кандидати за висок партиен пост останаха.
4
0
 
24
 
! Отговори
БЕСЕПЕТО преди 9 години
ВЕРНО, МНОГО ГОЛЯМ ФАЛ, С ТЕЗИ ХОРА БСП Е НА ПЪТ ДА ЗАТВОРИ, ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ, ЕЙ НЕМА ИЗБОРИ ДЕТ НЕ ГИ ЗАГУБИХТЕ, ЕЙ ТОА СЕРГЕЙЧО, ЕЙ ТОА СЛАДУР, БАСИ КАК СА СКАТА У БРЮКСЕЛ С 20К ЕУРО МЕСЕЧНО, БРАВО
3
0
 
29
 
! Отговори
Минувач преди 9 години
Климактериумът й избива в различни посоки...
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е директна атака с жилото на Пчеличката Мая право в за.ника на Миков! Надявам се последния да не е много упоен и да е усетил боцкането! Защото сега трябва да има бърз и унищожителен отговор на атаката! Иначе пчеличката Мая ще придобие самочувствие и току виж се превърнала в стършел! Микооовввв действайййй!
1
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Манолова се е прицелила в стола на Миков и ако той не вземе мерки скоро сестра Галева ще вземе власта в БСП!