Станишев иска от депутатите обща позиция за Шенген

Според лидера на ПЕС това ще помогне на страната
15 апр 2015 19:42,
19
Станишев иска от депутатите обща позиция за Шенген
Снимка: архив БТА

Лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев призова партиите в парламента да излязат с обща позиция за приемането на страната ни в Шенген.

"Време е българският парламент еднозначно да подкрепи усилията на политиците, на институциите и на националната кампания "България в Шенген!", написа Станишев в профила си във Facebook.

Още по темата

Той припомни, че през юни предстои заседание на Европейския съвет, на което въпроса за присъединяването ни към Шенгенското пространство може отново да бъде поставен.

"Смятам, че е назрял моментът в следващите седмици след доклад на кабинета за изпълнението на критериите, Народното събрание да излезе с национална позиция за присъединяването ни към Шенген", пише още шефът на ПЕС.

Сергей Станишев е убеден, че гласът на България ще бъде чут, когато общество, медии, политици и институции бъдат обединени зад една национална кауза. Според него приемането на декларация от страна на парламента ще е силен знак, който ще повиши доверието в страната ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
0
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 9 години
Мога да се обзаложа, че това предложение на Станишев ще бъде обсъдено и подкрепено единодушно от парламентарната група на БСП. Има ли желаещи за облог? :)
12
6
 
3
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 9 години
До Анонимен 9Политиката на БСП в продължение на 25 г. е проЕвропейска. Това, че в главите на част от симпатизантите и витаят други представи, си е техен проблем. БСП би загубила още повече, ако се отклони от Национално отговорната си политика.
11
8
 
2
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 9 години
Това за някакъв евразийски съюз е бълнуване. България е в Еропа и в продължение на 25 г.политиката на всички Български партии и Правителства в това отношение е последователна и целенасочена. България е член на ЕС и недоволните от това са незначителна част хора с русофилски уклон.Те дори нямат правото да наричат себе си Българи, тъй като са подвластни в чувствата си на чужда държава.
10
1
 
5
 
! Отговори
ауслендър преди 9 години
Тия Европейски социалисти щом са избрали Станишката да им е председател, значи са много упаднали...лелеле) Пък и кой го пита въобще , та да се изказва палячото!!! Само крадене им е в главата!!!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DA SE IZHVARI OT BSP I BALGARIA UKRITO STANISHEV.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SAS PRIZIVITE NA STANISHEV BSP OKONCATELNO SHTE ZAGUBI VSICKI SHANSOVE.
7
4
 
10
 
! Отговори
бля-бля преди 9 години
Който е за Евразийския съюз,багажчето и натам.44-та година са направили една грешка,виждаме които са били за комунистите как сега търсят препитание при тези,които са били против комунизма.А 2 000 000 наши сънародници също са на запад да учат или да работят.
6
0
 
7
 
! Отговори
социалист преди 9 години
Миков,озапти този ***,накарай го да млъкне,съсипва и партията и цялата членска маса с глъмотиите си.Колкото е по-далеч е от БСП,толкова по добре.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този няма право нищо да иска!Махай се бездарен набеден политик !
4
0
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 9 години
г-н Станишев желае младите да напуснат без проблем България...!!! и пенсионерите да го изберът отново и да се пенсионира като Вожд....Това е.....!!!
3
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tova za Evraziiskia sauz e perfektna idea
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tochno zachoto go znae i zachoto i toi se e nad....l na EC zatova iska...toi iska a naroda dali...v Chengen otvarame granicite i hop beganci kolkoto iskach
1
2
 
14
 
! Отговори
Азззззззззззз преди 9 години
Пък искам едно АК. Да поздравя другаря.