ГЕРБ била единствената партия с реален политически живот

Ще участваме самостоятелно на изборите, заяви Цветанов
18 апр 2015 17:52, Александър Попов
137
ГЕРБ била единствената партия с реален политически живот
Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ, както винаги досега, ще участва самостоятелно със свои кандидатури на предстоящия местен вот, защото това е единствено отговорната позиция пред избирателите. Това заяви Цветан Цветанов пред участниците в семинар в Банско -"Европейски измерения на регионалната политика".

Той подчерта, че младите хора ще имат място както в листите с общински съветници, така и сред кандидатите за
общински кметове и кметове на кметства.

По думите му, ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот и дава шанс на младите хора. Това се потвърждавало от факта, че най-младият евродепутат в Брюксел и най-младият народен представител в България са от ГЕРБ.

Цветанов добави, че през последните 3-4 години сме свидетели на появата на много партии, които обаче не стигнали доникъде, защото са залагали на популизма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
3
 
! Отговори
до 97 преди 8 години
Напротив! Разбра и затова не гласува за неграмотниците от ГЕРП. Само простият електорат от има-няма 15% или 1/6 от българските избиратели гласува за тях.
77
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов е премиер - пари се наливат у нас.Друг е премиер - парите се спират.Това го минахме 3 пъти, простия народ не разбра ли при кого се строи за народа, за всички ?!
76
8
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Цецо и Боко били прости казвате ...Ама къде са те, къде сте вие, *** ...?Ако не бяха лъжите с Костинбродската измама друго щеше да е...Само с лъжи работят другарите от ДПс и Бсп - и пак губят.
75
6
 
3
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Давай Цецо, бий комунисти и депесари на поредните избори!Другите са плюнки, наистина ГЕРБ остана жива партия!
74
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tochno taka uchastvaite samostoatelno i 15% nama da hvanete..dori i s lagi...
73
3
 
3
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 8 години
Ограмотете се, преди да пишете бе, хора!ГЕРБ, а не ГЕРП !... никой не гласува за неграмотници на избори!... не го ли разбрахте за 10 години??
72
2
 
13
 
! Отговори
до 69 преди 8 години
2009 - ГЕРП 116 депутата 2013 - ГЕРП 96 депутата 2014 - ГЕРП 84 депутата и има-няма 15% или 1/6 от българските избиратели, гласували за ГЕРП Аз като казвам, че сте *** електорат, защо се обиждате от истината.
71
1
 
10
 
! Отговори
до 69 преди 8 години
Защото тука остана само простият електорат на Борисов и Цветанов.
70
1
 
7
 
! Отговори
до 75 преди 8 години
Няма как след като в тази държава останаха неграмотниците и олигархията, която ги използва, за да озаконяват безчинствата и.
69
2
 
12
 
! Отговори
до 65 преди 8 години
Доган направи Борисов генерал. Борисов е застраховката на Доган за безгрижен живот и негова креатура.
68
1
 
8
 
! Отговори
до 78 преди 8 години
За 3.5 години еднолично "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов неграмотникът Цветанов издаде една проста наредба и тя се оказа противокоеституционна, когато искаха да го регистрират по нея като криминално-проявен. Тотален фарс. Само още по-неграмотният му електорат го мисли за никакъв капацитет.
67
0
 
9
 
! Отговори
Гана преди 8 години
Живот си живеете в ГЕРБ значи.
66
0
 
6
 
! Отговори
ПЕНЧО преди 8 години
До до 65: ДНЕС НАУЧИХ ,ЧЕ ЕДИН ОТ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ,МИХАИЛ НЕДЕЛЧЕВ ,БИЛ ВЕЧЕ ПРОФЕСОР ! ЖАЛКО ,НО НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ -СДС ПРЪКНА МНОГО ГЕНЕРАЛИ БУКВАЛНО ОТ ЛЕЙТЕНАНТИ И ПРОФЕСОРИ БУКВАЛНО ОТ УЛИЦИТЕ ! СЕГА СЕ ОПРАВДАВАТ ,ЧЕ БКП СА ГИ СЪЗДАЛИ И ТЕЗИ ОТ БКП СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА И СЕ МЪЧАТ ДА ИЗТРИЯТ БСП ОТ КАРТАТА ! САМО ЧЕ ,ПРОСТО НЯМА ДА СТАНЕ ,ЗАЩОТО СЛЕД 1989 Г. ТЕ СА ПРОСТО СТРАХЛИВЦИ !
65
5
 
4
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 8 години
Разбирам всички "умни" и "грамотни" !... ама вземете, че спечелете едни избори бе, хора!
64
3
 
9
 
! Отговори
Ala_Balal преди 8 години
Това не е партия а бандитска групировка!
63
4
 
4
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 8 години
До 67Ти си от партията на Простотията!ГЕРБ, а не ГЕРП ! :D
62
4
 
4
 
! Отговори
Колчо преди 8 години
Нали знаете как е прякора на Цвъ Цвъ в МВР-НОСАРО. По грозен и *** агент на ЦРУ не съм виждал. Но ите ще го разберат в един момент.
61
5
 
2
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Кога ще стане партията с реална политическа смърт? Ама няма страшно. От глупост не се умира, нито от простащина. Бойко Борисов да е спокоен. Живота му не е застрашен. Нито на Цвъки.
60
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 67Гроздето е кисело, а? А ти защо не накараш умният твой електорат да гласува за тебе?Защо с писане за пари по форуми и клевети по адрес на партии, които работят за България не става.Това се нарича черен пи ар, който в един момент се обръща срещу вас, червените кратуни.Но нали сте кратуни не разбирате, че колкото пишете срещу ГЕРБ толкова ГЕРБ става по-силна и повече хора стават от нея.
59
5
 
15
 
! Отговори
до 65 преди 8 години
Бананов генерал, мутра, в бананова република, избиран от 15% *** електорат и Олигархията, ограбваща банановата република.