Патриотите: ДПС е заплаха за човечеството!

Симеонов беснее, че Местан и Сие не почели арменския геноцид
77
Патриотите: ДПС е заплаха за човечеството!
Снимка: архив, Булфото

ДПС е заплаха за човечеството и се намира в мрачното Средновековие на Османската империя. Такова обвинение отправи от парламентарната трибуна съпредседателят на ПФ Валери Симеонов, ядосан на поведението на депутатите от движението, които в петък напуснаха пленарна зала, докато останалите им колеги отдаваха почит на паметта на жертвите на арменския геноцид с едноминутно мълчание.

Според него депутатите от ДПС са демонстрирали  арогантна проява на безчовечност и липса на морал.

Симеонов се закани, че патриотите "ще продължат борбата си ДПС да бъде извадено, изстъргано от властта на всички нива, защото не е само вредно и опасно за българския народ, за неговите наплашени и манипулирани избиратели, а е заплаха за човечеството".

Той се възмути от факта, че депутатите от ДПС пренебрегнаха решението на парламента, с което 24 април бе обявен за ден на възпоменание на невинните жертви.

"В такъв момент, на всеки който е останала капчица съвест и зрънце човечност, би станал на крака и би свел глава. Но – не, народните представители от ДПС, които непрекъснато говорят за либерализма, европейските ценности и човешките права, напуснаха залата и заради това питам кои сте вие, на кой кумир се кланяте и кого представлявате?", заяви Симеонов.

Според него отдавна се знае, че ДПС не представлява българския народ, но явно не е и Турция, защото дори турски интелектуалци се извиниха на арменците в декларация, а настоящият президент Реджеп Ердоган е поднесъл съболезнования на внуците на избитите арменци.

"Но вие представителите на ДПС в този парламент отхвърлихте дори този елементарен жест – покой за душите на покойниците и съболезнования към потомците им. Така ДПС свали окончателно своята маска и показа озъбеното, дивашко лице на една антибългарска и антиевропейска организация, на една мафиотска структура съставена от феодали и обезкръвени крепостни, една мафиотска структура, за която времето върви назад. В този проход към миналото ДПС вече се намира някъде между мрачното и кърваво Средновековие на Османската империя", продължи с упреците патриотът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Всяка мафия е заплаха за държавността и особенно етническата
10
6
 
10
 
! Отговори
До 10 преди 8 години
И какво сега? Да спрем самолетите да летят, защото са американски???И защото ти мразиш САЩ и предполагам имаш портрет на Путин на стената си?Ние сме в НАТО!!! Осъзнайте го веднъж завинаги!!!А НАТО, противно на ганьовския ви манталите, не означава само да отвориш човката и да чакаш някой да ти налива пари.Това е партньорство.Ако самолетите бяха руски, щеше ли да ревеш по форумите, че ти шумят? Или щеше да се радваш на мощта на сърката армия?
9
17
 
5
 
! Отговори
иван преди 8 години
Този май хапчетата не си пил,за да приказва такива глупости :)
8
6
 
19
 
! Отговори
политолог преди 8 години
ДПС в Диарбекир и БСП в Сибир за да има в България мир . Това обаче го дължим на БКП-БСП-ДС , които създадоха противоконституционата партия ДПС . Това е истината и тя трябва всеки Българин да я знае . Независимо от старанието на червения *** за други препратки .
7
3
 
29
 
! Отговори
me преди 8 години
Значи това което Господарите показаха вчера беше абсолютно потресаващо. От ДПС не почетоха с минута мълчание милион и половина жертви на геноцид! Това беше отвратително, гадно и жалко. Тия хора се чустват толкова безнаказани, че могат да си позволят да си излизат докато другите отдават почит. Като не са искали да подпишат декларацията, ок, ама това което направиха, дори в Турция не го правят. Изключително съм погнусена и според мен тези хора трябва да бъдат веднага отзовани като депутати!
6
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Валери винкела що не каже нещо по въпроса за това ,че от няколко дни в района на бургаска област,откъдето е избран за депутатин и той ,,главно над Ямбол и Сливен не спира звуковия терор от прелитащите ниско американски самолети,ама по тази тема Валери няма да се изкаже щото като *** си защитава юдейската *** САЩ и ще плющи само назубрените от негоглупости за смешното дпс .
5
4
 
21
 
! Отговори
Себайтин Ебатин преди 8 години
ДПС в Диарбекирза да има мир!
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не ДПС е заплаха за човечеството другарю Валери Симеонов -Балевски,просто ДПс е ваше творение балевски,на тебе и товоите еврейски9 съплеменници за да тормозите българския народ.заплахата за човечеството еврейно балевски сте ти и твоите ционистки съплеменници,които не спряхте да правите всякакви гадости и войни по целия свят.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DPC VODQT TURSKO DVIGENIE V BG I TURCIA GI SPONSORIRA ! DPC SPESHNO TRQBVA DA NAPUSNAT VLASTA I PARLAMENTA !
2
1
 
12
 
! Отговори
ali Kemal преди 8 години
Xaxa artisti sa vsichki v toia parlament
1
0
 
40
 
! Отговори
zeus преди 8 години
На приказки се наслушахме, внасяйте предложение да се забрани като противоконституционна партия и да видим тогава кой как ще гласува.