След замяна на Гергьовденския парад с гей парад, какво?

Eвродепутатът Джамбазки: Да се възстанови наборната служба!
Обновена: 8 май 2015 16:16 | 8 май 2015 16:15, Анисия Иванова
96
След замяна на Гергьовденския парад с гей парад, какво?
Ангел Джамбазки. Снимка: архив Булфото

След 25 години системно разграждане на основни институции в държавата не можем да чакаме висок процент на българи, които са готови да защитават родината си, коментира евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки в отговор на вчерашното международно изследване на "Галъп", според което само една четвърт от българите (25%) заявяват, че биха грабнали оръжие, за да се сражават за родината си. Допитването е проведено в 64 страни от целия свят.

Още по темата

"Като замените Гергьовденския парад с гей парад, какво очаквате да се случи?", риторично попита той.

Той добави, че в държавата ни са поразени трите основни стълба – училище, армия и църква. Като пример за разрухата в тези институции Джамбазки напомни за видеата, показващи "кючеците по чиновете", гаврата с портрети на революционери и липсата на уважение към учителите.

Националистът посочи пред bTV, че падането на задължителната наборна военна служба също е фактор – готовността за защита на отечеството в много страни с казарма била по-висока.

"Може ли да мобилизирате посетителите на гей парада да се бият за кауза", допълни евродепутатът.

По думите му България е застрашена от "Ислямска държава", а има и страна, която може да прояви агресия към териториалната ни цялост – Турция, под чиито знамена са готови да застанат 73% от жителите й.

Според Джамбазки е нужно спешно да се възстанови наборната военна служба и да се въведе патриотично образование в училище.

"След такава масирана атака срещу националната идентичност, все пак да има 25%, които биха защитили отечеството си, е една добра новина", коментира в заключение евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само в ***, дори и на националния празник 3-ти март-освобождението от турско робство, потурнаците вместо трибагреника безнаказано развяват кармазъ байрака на поробителя.
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Джамбазки служил ли е при военните...?
9
2
 
10
 
! Отговори
един от 25% преди 9 години
Да ,ама пък какви са тия25%.По добре 25 процента другари отколкото 100% ***.Като казвам другар не разбирайте комунист.25%товите сме достатъчно за да ошамариме кой де от комшиите от полуострова.Нека ни подценяват Ангеле-това работи за нас.
8
4
 
4
 
! Отговори
BG преди 9 години
Абсолютно популистко говорене на г-н Джамбазки. Много добре знае като всичко останали политици, че всички те не умеят да градят приоритети и стратегии в сектор "Отбрана". Дано този господин националист не осветли, какво ще стане след половин година като политическия "елит" докара армията да не може да гарантира националната сигурност по въздух! Г-н Джабазки, на кого ще дадете охраната на въздушното пространство на "агресора" Турция или "приятелска" Гърция, все партньори в НАТО.
7
1
 
36
 
! Отговори
до Толерантност преди 9 години
"Хомосексуализмът е нещо съвсем нормално - това е доказано от американските учени още 70те години на миналия век. Няма нищо лошо да се празнува и да се парадира с нормалността."Природата е създала човека в две полови разновидности, с цел размножаване, това е НОРМАЛНОСТТА, да изпълняваш основните си функции. Всякакво поведение различно от природно заложеното е аномалия, дефект, а не нещо нормално и в никакъв случай няма да се облъчват деца с извращенията ви.
6
2
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Враговете на България сега просто купуват политиците ни. Сред най-големите "покупатели" са финансираните от запада "Прозрачност без граници", фондация "Конрад Аденауер" и т.н. Не им е необходимо да воюват. Ако наистина дойде ред да се воюва с оръжие за България, трябва първо да се изправят до стената и разстрелят всички национални предатели и тогава има смисъл да се воюва с външните врагове.
5
4
 
11
 
! Отговори
не става преди 9 години
Наборната служба не може да се възстанови.Причините са много.Поделенията, където служеха войниците, вече са разрушени или полуразрушени и разграбени.За издръжката са нужни доста пари - облекла, оръжия и патрони, храна и др.Грешка беше премахването и, но сега е късно да се възстановява.Пък и в днешно време когато модерните армии вече ползват безпилотни самолети, числеността на армията не е толкова важна, важно е с какво разполага...
4
1
 
10
 
! Отговори
Празна Глава не боли преди 9 години
Е с какво да го заменят като в Гейландистан е пълно с такива.... То останаха Ли Мъже???
3
3
 
6
 
! Отговори
мони преди 9 години
Другата година ще маршируват американчета.
2
2
 
33
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Да правим разлика между това да се сражават за родината и да пазят родината. Точно в момента България защитава чужди интереси и за тях никой няма намерението да мре. Иначе парада беше меко казано смешен, новобранската ми клетва едно време беше в пъти по-добра.
1
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютно съгласен съм с всичко казано от Джамбазки.