След замяна на Гергьовденския парад с гей парад, какво?

Eвродепутатът Джамбазки: Да се възстанови наборната служба!
Обновена: 8 май 2015 16:16 | 8 май 2015 16:15, Анисия Иванова
96
След замяна на Гергьовденския парад с гей парад, какво?
Ангел Джамбазки. Снимка: архив Булфото

След 25 години системно разграждане на основни институции в държавата не можем да чакаме висок процент на българи, които са готови да защитават родината си, коментира евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки в отговор на вчерашното международно изследване на "Галъп", според което само една четвърт от българите (25%) заявяват, че биха грабнали оръжие, за да се сражават за родината си. Допитването е проведено в 64 страни от целия свят.

Още по темата

"Като замените Гергьовденския парад с гей парад, какво очаквате да се случи?", риторично попита той.

Той добави, че в държавата ни са поразени трите основни стълба – училище, армия и църква. Като пример за разрухата в тези институции Джамбазки напомни за видеата, показващи "кючеците по чиновете", гаврата с портрети на революционери и липсата на уважение към учителите.

Националистът посочи пред bTV, че падането на задължителната наборна военна служба също е фактор – готовността за защита на отечеството в много страни с казарма била по-висока.

"Може ли да мобилизирате посетителите на гей парада да се бият за кауза", допълни евродепутатът.

По думите му България е застрашена от "Ислямска държава", а има и страна, която може да прояви агресия към териториалната ни цялост – Турция, под чиито знамена са готови да застанат 73% от жителите й.

Според Джамбазки е нужно спешно да се възстанови наборната военна служба и да се въведе патриотично образование в училище.

"След такава масирана атака срещу националната идентичност, все пак да има 25%, които биха защитили отечеството си, е една добра новина", коментира в заключение евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам, не знам... Има нещо сбъркано в това момче...Реве против гей парадите, пък в същото време мечтае за много, млади мъже събрани на едно място.Според мен е крайно време да посети психиатър, за да разбере себе си.
30
4
 
12
 
! Отговори
I'm преди 9 години
Напълно подкрепям връщането на наборната служба! Сблъсъка с почти безкрайната тъпотия в казармата, в крайна сметка те научава, че някои неща в живота не са даденост! След като се уволниш, вече имаш по-различна гледна точка за много неща! Нещо, което съвременните младежи не притежават.
29
3
 
5
 
! Отговори
До Хах преди 9 години
Това са мечти. В реална обстановка си мъртъв до 15 сек. Когато Бате бойко изелзе да води на бойното поле заедно с целокупата политическа ***. Мога и да отида да погледам как умират за родината . Мога и да не отида.
28
1
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Поне една минимална начална подготовка би трябвало да се дава в училищата. На времето имаше предмет "Военна подготовка". Повечето беше приказки, но имаше поне една стрелба с бойно оръжие.
27
2
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
До 47 "А бе едно време": Не пиши такива глупости! Ще вземе някой от тези, които не са служили, да ти повярва.
26
4
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Джамбазки, стига сте разигравали театри !Не може да плюеш против гей парадите, а в същото време да участваш в коалиция слугуваща на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.Не може да се пишеш родолюбец и националист, а да си в една коалиция с глобалисти.Именно НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД докара гей парадите, третия пол и всички останали извратености на днешното време.По времето на "лошия" социализъм гей-паради нямаше. Факт !
25
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До тц--33;Аз съм служил 58--60 г. Офицерите ни ,бивщи овчари, не можеха да си пишат имената. Простотия. Стакава армия и офицери за никъде.В Американската армия 1 генерал се пада на 3 600 войника, а в руската и нашата на 500.
24
4
 
8
 
! Отговори
A бе едно време преди 9 години
преди влизaне в кaзaрмa минaвaхме нa тaкa нaреченaтa " голa комисия" кaрaт те,дa се нaдупиш,рaзтвaряш "бузите" и проеерявaт дa не ти е рaзширен свиктерa,тоест дa не си гей !
23
0
 
11
 
! Отговори
8 преди 9 години
До АнонименНЕ СЕ ТРЕВОЖИ-РОДООТСТЪПНИЦИТЕ НИКОГА НЕ ЗАСТАВАТ НАЧЕЛО.ТЕ НЕ ВИКАТ:"СЛЕД МЕЕЕЕЕЕН!",А ВИКАТ :"НАПРЕЕЕЕЕД!ДАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ ЖИВОТА СИ ЗА РОДИНАТА!"
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен--15;По време на соца СУВЕРЕНИ ли бяхме. Руснаците назначаваха правителствата ни.В политбюрои МВР имаше руснаци за да ни държат изкъсо. Не забравяйте че Б--я първа скочи срещу ***. Спомнете си за ГОРЯНИТЕ.*** ги избиваха като кучета.Не разрешаваха на близките им да ги погребат.Само в нашия регион са избити 74 горяни, Продължават да мълчат по въпроса.
21
0
 
10
 
! Отговори
Aз не знaм при нуждa преди 9 години
aко се проведе мобилизaция,тa те тези дето не сa ходили в кaзaрмa не знaят от кой крaй се държи aвтомaтa ,зa повече дa не говорим!
20
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
to kato se vavede nabornata slujba vseki 6te se pravi na gey da ne go vzemat xa xa,a pak geyovete 6te se radvat da gi vzemat
19
0
 
10
 
! Отговори
кики преди 9 години
До ТолерантностТова е отклонение от нормите а не е нещо с което да се гордееш. Развявай си г-за където ти е кеф проблема си е твой. Но да го афишираш пред детето ми и да казваш че е "нормално" сори
18
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 9 години
До тц,сина ми е роден 1980година,служи една година,но джамбазки не е служил,знаеш носещите испанското име педро не служиха,нито в БА нито в СВ,нито във ВВС,нито в КЕЧ.
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Булката на Бареков какво се обажда. А пък лаене за възстановяването на военната служба звучи малко нелепо от човек който никога не е стъпвал при военните.
16
4
 
8
 
! Отговори
Всякa съседнa нaм преди 9 години
държaвa в моментa aко ни нaпaдне ще ни прегaзи ,с aрмия от 30хил.с няколко тaнкa,един,двa сaмолетa сме голa водa!Зa Турция не говоря,която имa 600 хил.aрмия и още 100 х.жaндaрмерия,те сaмо дa влязaт у нaс без оръжие и дa пръднaт по веднъж и сa ни отнесли !Зa срaвнение Гърция имa 200 хил aрмия и цялaтa е нa грaницaтa с Турция ,a зaщо ли ?
15
2
 
8
 
! Отговори
тц преди 9 години
До Анонимен 28Роден е 21.03.1979 г., не мога да преценя дали е ходил, ПО-ВЕРОЯНО НЕ НО, ако ДА - няма си и представа как би изглеждала казармата днес и в какъв състав. Аз съм служил 85-87, руги времена и хора бяхме.
14
2
 
7
 
! Отговори
Европеец преди 9 години
Мъжете ще раждат деца, жените ще ходят войници, баш по европейски
13
0
 
9
 
! Отговори
. преди 9 години
Най-големите врагове на държавата сте вие.И докато ви има няма какво да защитаваме, защото няма държава - вия я изядахте.
12
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Анонимен-28,участник в гей парад не ходи войник,такъв е и джамбазки.