Кунева си държи на Паси: Той е енергичен български политик

Способните хора трябва да бъдат ползвани в българската политика, смята тя
17 май 2015 15:05, Красимир Ангелов
78
Кунева си държи на Паси: Той е енергичен български политик
Снимка: ДБГ

Ангажиментът на Соломон Паси към РБ е знак, че  Реформаторският блок е привлекателен за подобни ценни и доказали се политици. Факт е, че в център-дясно има способни хора, които трябва да бъдат ползвани в българската политика, обяви в Ловеч вицепремиерът по европейските политики и председател на „"Движение България на гражданите“ Меглена Кунева.

Още по темата
Тя подчерта, че Паси е енергичен и талантлив български политик, с огромен принос за влизането в НАТО и ЕС, който несъмнено ще допринесе за доброто управление на столицата. "Той е в профила на РБ, бил е в средите на СДС и депутат от СДС, бил е във Великото народно събрание, работил е със Зеленогорски и има висок кредит на доверие в тези политически среди”, подчерта Кунева.

"Като зает човек, посетил 3 континента за 5 месеца, той работи по конкретното производство на единните зарядни устройства в ЕС, като така също помага на страната”, каза Кунева. Тя определи номинацията му като знак, че РБ и ДБГ разпознават приноса на Паси за България.

Той самият беше изненадан, но коректен. Каза, че се е ангажирал да помага на нас, на Реформаторския блок. Приема за нормално, че е издигнат", каза Кунева и допълни, че Соломон Паси не е член на нито една от формациите в Реформаторския блок, но е великолепна гражданска кандидатура.

Като шеф на предизборния щаб гарантирам, че РБ ще направи максималното да влезе в местното самоуправление със силни кметове и общински съветници, обяви от своя страна Найден Зеленогорски и допълни, че за него Плевен и Ловеч са на изключителен фокус.

Кунева и Зеленогорски бяха категорични, че ще настояват РБ да се яви с централна регистрация на местния вот през есента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
22
 
! Отговори
Бесния преди 8 години
Вие един ден ще разберете и народа колко е енергичен.Дано това стане час по скоро.
16
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова ли го е закъсал Пасито,че се е навил за кмет?
15
0
 
29
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Как кой бе,човек!?Ми този който брои бюлетините,той ще гласува!Кой е гласувал за кривоустата вувузела,м?Пак той,този който брои бюлетините!До сега не съм срещал човек,който я харесва!
14
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Католичка предлага и подкрепя евреин за нещо си. Някак си не ми се връзва, като се сетя за историята и не мога да си отговоря защо. Но като не можеш да си отговориш на някой въпрос, знай, че отговорът е ПАРИ.
13
0
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Как кой....Кунева естествено.И доста "деликатно" забрави , че беше външен министър и при Симеон.Или те имат семейно хора във всички възможни партии. Еврейска им работа.
12
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кунева ти си една ***!
11
0
 
8
 
! Отговори
ни съ знай преди 8 години
до Я-въпроса ми е риторичен, не смятам че е способен,напомня ми за поговорката за жабата, която чула че конете се подковават.................
10
0
 
33
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Аз съм за,Соломон да стане кмет,но на Ерусалим.Там поне ще му разбират на тарикатлъците;на нас,много ни идат.
9
0
 
22
 
! Отговори
И преди 8 години
.... Кой ще гласува за Паси ?!?!?!?
8
1
 
21
 
! Отговори
358 преди 8 години
Гротескни сте . И името на партията ви, и лидерите и кандидатурите . Нищо общо нямате с нормалното. Едно време в комсомола беше така .
7
0
 
31
 
! Отговори
бг преди 8 години
Хващайте се с Паси и вън от България. Мръсни анти-български ***.
6
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ционистите и такива като Паси ,само нещастия са донесли на България -като почнеш от Шишман ,и стегнеш до Соломон Леви-Сюлейман Паша -удавил в кръв Ст.Загора през 1878г. ...безродника Паси ,който по време на бомбандировките на НАТО над Сърбия се изцепи "майната му на православието" !!!!
5
0
 
18
 
! Отговори
Я преди 8 години
До ни съ знайкой ти каза че е способен
4
0
 
36
 
! Отговори
ив преди 8 години
Предатели на българските национални интереси - и тя ,и той.
3
0
 
25
 
! Отговори
ох преди 8 години
ТАЗИ ЗА КАКВА СЕ ВЗИМА
2
0
 
13
 
! Отговори
ни съ знай преди 8 години
А какво може да прави един способен сред бандата неспособни???????????
1
0
 
25
 
! Отговори
as преди 8 години
ИДИОТЩИНА