Случаят "Гърмен" наля масло в патриотичното колело

Валери Симеонов с условия, за да не развали управляващата коалиция
24 май 2015 20:22,
181
 Случаят "Гърмен" наля масло в патриотичното колело
Снимка: архив, Булфото

Абсолютно нищо не предприемат управляващите през тези седем месеца за ограничаване на битовата престъпност. Това ще бъде една много сериозна причина да преразгледаме отношението си към управляващата коалиция в най-скоро време, това ви го гарантирам.

Това казва в интервю за Агенция "Фокус" съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов във връзка с напрежението в гърменското село Марчево след възникналия снощи побой между българи и роми и предприетите блокади на населението от Гърмен с искането за изселване на незаконно живеещите роми.

Още по темата

"Мерките трябва да бъдат такива, каквито успяхме да наложим в Програмата за стабилно управление, под която сме се подписали. Програмата, която трябваше да изпълнява правителството и която седем месеца правителството не изпълнява.

На първо място това е увеличаване на полицейското присъствие в такива критични райони – този на Гърмен със съответните цигански гета също е в групата на критични райони. Там трябва да има полицейско присъствие. На основните възлови пътно-транспортни връзки трябва да има видеонаблюдени", заяви Симеонов.

Той уточни, че това е записано в програмата на правителството и никъде не е направено.

"Трябва да има възможности за активиране на доброволните отряди в съответните форми на самозащита на населението. В нашата програма сме поставили увеличаването на правото за самоотбрана. Сами знаете, че има немалко оръжия, които са законно притежавани от българските граждани, с които те могат много бързо да сложат на мястото им наглите престъпници", допълни Симеонов.

По думите му хората имат пълното основание да искат изселването на незаконно живеещите роми.

"В този случай обаче трябва да се приложи разум и да не бъде масово, защото между циганите има и немалко такива, които признават законите, работят, отглеждат си децата, образоват ги, обличат ги. Самите те са съвестни граждани и плащат данъци. Те трябва да бъдат отделени от тези, които развращават и покваряват тяхното поколение. Говоря за една група цигани, на които държавата трябва да подаде ръка и общините също", обясни Симеонов.

"Към другата група цигани законът трябва да бъде приложен с цялата му желязна сила. Законът трябва да бъде приложен с цялата си жестокост и безкомпромисност. Към тип изроди трябва да се постъпва жестоко, те трябва да бъдат задържани, осъждани по бързата процедура и да бъдат вкарвани в трудови лагери, за да се научат, че това общество не им е длъжно, а те са му длъжни", подчерта патриотът.

Валери Симеонов уточни, че това се отнася не само за ромите, но и за всички, които нарушават закона и ползват привилегии в резултат на своя етнос и различие от масата на българския народ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
27
 
! Отговори
край преди 8 години
За съжаление всеки опит на българската държава да въведе ред и да сложи край на тази най-гнусна престъпност ще срещне решителната съпротива на европейските институции. ЕС не иска българите да си подредят държавата ЕС иска българите да им работят, територията ни да се ползва за резерват и държава хич даже и да няма. скоро ще бъдем принудени да избираме - ЕВРОПЕЙСКИ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ИЛИ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА.
19
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Валери, идват местни избори, а?Ще почнете да лаете с каракачанката, и уж аха аха ще разтурвате седянката, ама няма...
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nama kak da napichat nali BB e krala slance...i vsichki mu pravat metani...vkl i tezi ot PF
17
5
 
27
 
! Отговори
опаа преди 8 години
Абсолютно нищо не предприемат управляващите през тези седем месеца за ограничаване на битовата престъпност.СИМЕОНОВ- НАЛИ ВИЕ СТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ТЪЙ КАТО СЕ ПРОДАДОХТЕ
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
avno gi e strah ot komentarite chom pozvolavat na vertikalnia ili samia modetator e vertikalnia inache ne bi go tarpal..triai i slagat ban na normalni komentari a vertikalnia go tarpat
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A be Simeonov policia ne ostana upravlavachite razsipaha MVR..kak ochakvate policaite da vi pazat kato ot MVR mi regat parite za izvanreden trud...i ne im davat drugite... stiga si goviril prazni prikazki inache glasovete ni otivat za Ataka..avno travba da stanem nacionalisti..chom vie ne ste patriori
14
1
 
44
 
! Отговори
Бл.Благов преди 8 години
В нашия пример за подражание Америка ,върхът на демокрацията ,има изградени много трудововъзпитателни лагери ,където крадливите *** се учат на труд ,дава им се занаят и ги спукват от работа! Крайно време и тук това да стане! Да се изловят всички крадци и бачкане под строй ,тежка физическа работа. Трудът превъзпитава!Толкова ли е трудно това да стане!?
13
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Simeonov da ne govori a da napravi necho..da izlazat ot koaliciata samo taka che zapazat uvagenieto ni..inache drudoto e populizam...stiga prikazki..deistvaite
12
9
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Подпишете петицията за издигане на кандидатурата на патриота - кмет на Панагюрище Никола Белишки за кандидат-президент от ГЕРБ: *** . peticiq . com / belishki
11
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАми добре нека да идем на избори. На Бойко не му пука,защото ще има нова поредна победа на изборите и то с най-голям процент от всички до сега. В това няма и капка съмнение. БСП си отива-факт. Атака,ПФ,АБВ И Реформаторите няма да видят парламент. Полза от нови избори ще има само червената комунистическа мафия. Големия губещ е България.__________________________Щом ГЕРБ са активирали троловете да пишат такива глупости, значи на Боко му треперят мартинките от страх от избори.
10
2
 
57
 
! Отговори
автоцензура на мах преди 8 години
Моника Маковей: Борисов ви лъже за борбата с корупцията, трябва ви непоколебим прокурор
9
20
 
22
 
! Отговори
a преди 8 години
Нищо, че съм с десни убеждения, следващия път ще гласувам за тях, защото са балансирани в изказванията си, а не като онези *** от АТАКА....
8
13
 
40
 
! Отговори
:) преди 8 години
Тези от Паричния фронт през 1-2 месец УЖ напискат Боковата кочинка, а все там стоят :) Ако бяха поне малко мъжкари, в което силно се съмнявам, досега да бяха изоставили Боко Нарциса.
7
1
 
48
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Това,че ПФ никаква няма да я свърши е пределно ясно!Но това не значи,че въпросът не трябва да се постави на дневен ред!На първо място трябва да се свали раждаемостта поне наполовина.Практиката детски на калпак да изчезне.Родилите преди 18г.-без детски.Отпадане на "професията" самотна многодетна майка-всяко дете си има баща,нека си носи отговорността.Създаване на работа(и принудителна също)
6
1
 
44
 
! Отговори
до zeus преди 8 години
Те обаче са единствената политическа сила, която взе някакво отношение по въпроса. От другите изобщо никаква реакция.
5
5
 
36
 
! Отговори
ж.стоев преди 8 години
А онези престъпници и крадци като батко/братко. хидроинженера оня с кралските орли чиито действия доведоха до поголовно обедняване и индиректно до увеличаване на битовите кражби.Тях кой ще ги съди или целта е насъскай едните с/у другите и разделяй и владий
4
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде се криеха до сега тези Роми ,та не ги видяхме ?!?!Аз забелязах и бездомни кучета ...май ?!...но не съм сигурен ? !Отидох на гроба на баща ми ...ограда -нямаше !!изкъртена ! Надгробната плоча - съборена !!Помислих си ..."щом една държава не може да се грижи за умрелите ,какво ще направи за живите ?!?
3
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С премиер като Борисов нищо няма да се получи. Той е страхливец.
2
4
 
22
 
! Отговори
0 преди 8 години
...дъра бъра...дъра бъра...дъра бъра...
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
niama smisal da pishete komentari.moderatora taka ili inache shte gi iztrie...toi e gay