Орешарски бил виновен за проблемите на полицаите

Напрежението ще спадне, ако се подобрят условията на работа
185
Орешарски бил виновен за проблемите на полицаите
Снимка: Булфото, архив

Бившият вътрешен министър в кабинета "Борисов 1" Цветан Цветанов обвини експремиера Пламен Оршераски за протеста на служителите на МВР.

Още по темата
"През последните две години се взеха решения, които не знам дали бяха най-удачни за системата на МВР. Условията на работа по никакъв начин не се подобряват. Това натрупва определено напрежение и сега, когато се сложи на дневен ред и пенсионната реформа, това съчетаване на казуси провокира напрежение в системата за сигурност”, коментира той по Нова телевизия.

Той препоръчва на Румяна Бъчварова да определи заместник-министри, за да не спира преговорният процес с полицаите, които днес се готвят да издигнат палатков лагер пред парламента.
 
"Ако се подобрят условията на работа и се дадат добрите перспективи за българския полицай, напрежението ще се намали”, на мнение е Цветанов.

Относно инцидента между българи и роми в квартал "Орландовци" Цветан Цветанов коментира, че подобни инциденти са опасни, особено с наближаването на местните избори.
 
"Ако си припомним 2011 г., ще видите, че също имаше подобни инициативи, които бяха реализирани в цялата страна и те бяха точно в навечерието на местните и президентските избори”, поясни той, очаквайки това да се случи и сега.
 
Във връзка с изказването на Радан Кънев от РБ за евентуално партньорство между ГЕРБ и ДПС, Цветанов коментира, че някои политически лидери се опитват под една или друга форма да търсят провокация.  
 
"По никакъв начин не сме дали основание да се мисли по този начин. Ние търсим консенсус по важните национално значими теми. Ако вървим в тази хипотеза, единственото заявено решение за подкрепа на ДПС, това е за евентуалната кандидатура на Соломон Паси, която бе лансирана именно от Реформаторския блок”, заяви бившият вътрешен министър.
 
"Нашата цел на предстоящите избори е да имаме над 100 кмета, над 1700 общински съветници и да създадем устойчивост в стабилността на правителството, за да може да изкара мандата”, поясни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
44, Луканов предаде България на западняците и затова руснаците не му простиха. Затова го убиха. А иначе куфарчетата с пари си ги разпределиха *** много преди Луканов да бе министър председател.
33
1
 
30
 
! Отговори
тома неверни преди 8 години
Е пак е успех,като не изкараха Гешев виновен....
32
0
 
28
 
! Отговори
ЦЕЦОУ, КРАДЕЦОУ преди 8 години
ВМЕСТО ДА СЕ СКРИЕ НА КУЧЕТО В ГАРДЕРОБА, ПОДСЪДИМИЯТ ЦВЕТАНОВ, С ПРИСЪЩАТА НА ВСЕКИ ОВЛАСТЕН ГЕРБАДЖИЯ НАГЛОСТ, ПЪЛНИ ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО. СПЕЦИАЛНО ЗА СЛУЧАЯ, НАРОДЪТ Е КАЗАЛ: "НА КРИВА РАКЕТА, КОСМОСА Й ПРЕЧИ". НЕЩАСТЕН НАГЛЕЦ
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
39, Луканов изпразнил хазната? По-скоро на теб някой ти е изпразнил кратуната от сиво вещество.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 39 И каква далавера направи Луканов? Я кажи!
29
0
 
34
 
! Отговори
5 годишен преди 8 години
Тоз чичко на снимката що не е в централния софийски пандиз?
28
0
 
23
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Циркаджя
27
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
33, истинските *** като Луканов си правеха своите далаверки, но истинското разграбване на България стана при мавъра когато групировките озакониха нелегалния си бизнес. Ъндърстейнд ми, сорос?
26
0
 
32
 
! Отговори
до 31 преди 8 години
Грешите,точно затова,че промениха решенията на Орешарски полицаите протестират.Но този индивид никога няма да го признае това,въпреки че знае,че е така.
25
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АБЕ ЩО ПРЕСТЪПНИК ГОВОРИ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА МВР ?
24
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НПО-ската седерастия е анти-българска ***.
23
8
 
12
 
! Отговори
Тъпчо мамин! преди 8 години
Колкото и да подобряваш условията на работа, милицонерът все по-малко работи, да не кажа никак. Той не се влияе от условията на работа, защото заема бройката единствено с цел рекет и рушвет! Ако искаха да бачкат тези униформени дюмбели, досега и ти, и другите от глутницата ти, отдавна трябваше да сте раирани.
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 20 соросоиден шмиргел, Костов е.а майката на България с приватизацията си, не *** които 40 години градиха тази държава
21
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
.....И каза престъпникът.Даааа Ореха е виновен,че започна да им плаща извънредния труд и им увеличи заплатите с 10%.Защо Ореха като предвиди още едно увеличаване с 10% от тази година вие не го дадохте?И затова е виновен, така ли?Довиждане,довиждане......Да не говорим за другите поразии които правите и не само в мвр.
20
1
 
28
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
Другарю ***. Седерастията унищожи България а не комунистите преди 89 године , които бяха изградили промишленност и производства.
19
1
 
26
 
! Отговори
gtf преди 8 години
тоз чичко не беше ли осъден, що не е в затвора, ами дава интервюта ...
18
1
 
22
 
! Отговори
off преди 8 години
ЦветанОФФ!Писна ни от теб и глупостите ти!
17
23
 
3
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 8 години
Другарите червени *** така и не разбраха. Протести винаги ще има , ако случайно БСП дойдат на власт. Разберете го най после , народа не ви иска и ви мрази. След над 50 години мизерия благодарение на БКП-БСП просто не ви дишаме .
16
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъркаш Цеци, не Орешарски, а Путин е виновен за проблемите с полицаите ни.Бива ли да е толкова нагъл този *** питам аз?
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каза ефективно осъденият на две инстанции пред Нова...