Руски самолети често облитат границата ни

"Неграмотно е да се твърди, че US танкове ще стрелят от нас по Русия"
25 юни 2015 08:54,
305
 Руски самолети често облитат границата ни
Снимка: архив, Reuters

Руски разузнавателни самолети много по-често облитат границата на България и това е агресивно поведение, обяви пред bTV бившият военен министър в кабинета "Костов" Бойко Ноев.

Още по темата

По думите му тези облитания не са опасни за населението, защото самолетите не носят оръжие, но наши изтребители трябва да ги придружават.

Според Ноев разполагането на военна техника на НАТО в България е полезно за нашата сигурност.

"Твърдението на една проруска партия, че US танкове ще стрелят от България по Русия е неграмотно", коментира експертът.

Той смята, че НАТО досега не се е грижило за сигурността в новите страни-членки на Алианса и са се сетила за тях, когато Русия влиза в Крим.

Бойко Ноев смята, че въпросът за сигурността се политизира в България и има "войнстваща некомпетентност". В сектор "Отбрана" липсват военноначалници, настоя Ноев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 250 Летците ни не се ограничават от близо 5 г вече. Лети се съвсем достатъчно.
194
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, поне нашите летци ще направят още някои летателен час без да се налага да се ограничават.Добре че пак са руснаците /този път като причина/, че ако чакаме на американците...не знам.И за какво са ни тези танкове?! Ще ги базират по цианските махали ли? За да защитават правата на човека?! А нашите права на българи кой ще защити???
193
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
уж НАТО ще ни пази,а вкарват само американски войски,Защо не идват германци, французи,италианци и тн натовци
192
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
руснаците знаят по добре от нас какво има на наша територия хайде стига пропаганда.
191
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путистан!
190
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хороша страна Болгария, но Россия лучьше всех! И внимавайте като скачате с парашутите, че лош американски негр да не ви изненада отзад. И турци има тук, и те са с лоши помисли. И не корете тия дето ви дават вино и китка здравец - вместо водка и огурец, как положено. Бессграмотные повидому. Абе най-добре идете при гърците, сърбите, по ви тачат.
189
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
242-ри, ние сме от тези, дето не обичат такива като теб. Що се касае до руснаците - които ти не познаваш, те съветвам да научиш малко руски, да попрочетеш малко от това дето са написали интелигентните им хора. Но внимавай да не прекалиш с интелектуалните усилия - ще си лепнеш някой енцефалит. Затова започни с нещо по-леко. Примерно екранизацията на "Мастер и Маргарита", по Булгаков.
188
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
220-ти, доколкото знам, навремето ние обявяваме война на САЩ и Англия. Проблемът бе, че те бомбандираха рафинериите в Румъния (минавайки над България). Тези рафинерии осигуряваха нефт на Хитлер. От своя страна, Хитлер бе съюзник с руснаците, заедно против "прогнилия Запад". Както се полага между бандити - сбиха се през 41-ва. Жалко, че не се избиха. Но всяко зло за добро - имаме си бензиностанция.
187
3
 
1
 
! Отговори
до 241 преди 8 години
Вие от кои сте?. От ид....те или от седерадтите?. Между другото те са едно и също.
186
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАТО и Европа са цивилизационен избор. Алтернативата е Русия, т.е. Евразия. Всеки има право на мнение. Бил съм и на двете места. Навсякъде на Запад ми харесва, най-вече отношенията между хората. В Москва нямам намерение да стъпя отново. Пожелавам го на русофилите, добър шанс за тяхното лечение. Ако им хареса, защо не и да си останат там? Но това е моя гледна тчк.
185
8
 
15
 
! Отговори
тцЪ преди 8 години
"Руски самолети често облитат границата ни"... *** па за сметка на това хамериканците си разположиха танкове на територията на страната ни без да питат официално! Или поне от думите на нашето "Президент" излиза така.
184
5
 
5
 
! Отговори
copypaste преди 8 години
Другарете от днес дават думата само на УС троловете. Иначе трият на поразия всеки друг. Ама накрая другаре ще си четете сами пропагандата и ще си коментирате сами...
183
5
 
4
 
! Отговори
До 220 преди 8 години
А кои сте тези вие, дето за вас е чест и т.н. ...Да не сте хнората от някое финансирано от САЩ НПО, които тролите по цял ден из Инернет?Или сет тези, които по душа сте национални предатели и затова присложвате на всеки, който работи против България?Всъщност май сте целувачи на американски ... (вие си знаете какво).Поне така личи от патоса с който сеете в този форум глупостите си.Това че изпълнителят на всякакви долни дейности се гордее с това, не ги прави различни от долни дейности.
182
2
 
13
 
! Отговори
шоп преди 8 години
Пъпчиви още момченца и закоравяли мошеници ни обясняват ще пазят България като я подлагат на обезлюдяване, окупация и я превръщат в плацдарм.
181
4
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
От устата на един костовист-антибългарист,да се чуят думи за "войнстваща некомпетентност",това си е цинизъм.
180
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Руски самолети често облитат границата ни"Облитат я ама нашите политици още смятат че България е колония на Русия и не реагират по никакъв начин за "да не ядосат Путин", както обича да се изразява нашият умен министър-председател.
179
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До за 224...А ти запита ли се защо Фашингтон и "Нато" водят война срещу Русия? Или за теб е важно какви лъжи ще ти подшушнат от имперската канцелария в Кремъл и ти без да мислиш да почнеш да ги повтаряш като папагал. Кой заплаши, че ще превърне САЩ в ядрена пепел, кой заплаши че ще бомбардира Берлин, кой заплаши че ще подпали Париж, кой заплаши че ще превземе Вилнюс и Варшава, кой постоянно прави провокации по границите на ЕС ? Кой? Ако си отговориш на тези въпроси ще проумееш и кой е ***.
178
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на русия и правели номера и какво от това да не би да ни дреме ако щът и да измрът се тази
177
7
 
7
 
! Отговори
за 224... преди 8 години
...ами вие комунистите от КГБ/ДС....сте си *** ,бе....Всички по света го знаят !НИКОЙ -НИЩО НЕ ВИ ПРАВИ...ВИЕ СТЕ СИ ТАКИВА!/ изобщо не е тайна /
176
5
 
16
 
! Отговори
правят ни на идиоти преди 8 години
Правят ни на ***! По заповед от Фашингтон, т.н. "ЕС" и т.н. "Нато" водят война срещу Русия! И искат да ни внушат, че с помощта на тази война, "ЕС" и "Нато" ще подобрят отношенията си с Российската Федерация!