Сидеров със страх: Този човек можеше да ме убие!

Лидерът възмутен от публикациите, че социалните ще отнемат детето му
Обновена: 27 окт 2015 19:45 | 27 окт 2015 19:42,
263
Сидеров със страх: Този човек можеше да ме убие!
Снимка: БТА

"Чувствам се като човек, който искат да убият. Това иска да го направи властта и тя използва полиция и протестъри, които предишната вечер направиха опит за убийство", заяви лидерът на "Атака", след като се появи пред медиите за първи път след екшъна в НАТФИЗ в нощта на изборите.

Още по темата

Сидеров нахлу за пореден в академията в неделя, за да потърси сметка от човек, който го е ударил. След полицейска намеса лидерът на "Атака" беше изведен. Попаднал сред тълпата пред сградата, Сидеров беше ударен от гражданин.

"Четири полицаи ме държат, единият ми извива ръката изключително болезнено назад. В това време оставят възможност на човек, неясно кой - аз не вярвам, че е този, който го разкарват по студията - да ме удари. Този човек можеше да ме удари с нож, с бокс, с желязо – с каквото си иска можеше да ме убие. Полицаите в случая не само не пречеха, а му помагаха", коментира Волен Сидеров пред Нова телевизия.

Сидеров се съмнява, че Камен Петков е човекът, който го е ударил и заяви, че не го познава. Самият Петков обаче не отрече да е участвал в мелето.

"Няма официално съобщение на МВР, че това е извършителят, както и доказателства за това. Не бих казал, че това е той, а човек, свързан с полицията, тъй като той беше зад кордона”, смята той.

По думите му срещу него се играе "мръсна игра" от страна на главния прокурор Сотир Цацаров и той иска депутатът да бъде опозорен.

"Утре той иска да бъда закопчан с белезници в парламента като Никола Петков през 40-те години и да бъда опозорен по този начин публично. Чувствам се репресиран от един полицейски режим и искам да кажа на Цацаров, че колкото и да употребява силата, която има в момента, ще дойде момент, в който тази сила ще се обърне срещу него", коментира лидерът на "Атака".

Волен Сидеров е възмутен и от начинът, по който са се отнесли с майката на сина му Деница Гаджева. Има ли право полицията да блъска и удря жена, която преди месец е родила, запита той.

Той се възмути и от публикации в медиите, че социалните искат да отнемат детето им с Деница.

"Това е вече граница, която престъпихте и връщане назад няма. След като искате война, ще получите война", закани се Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
13
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Белокосото джудже обявило война. На детските градини - там бият по-малко :)
73
24
 
36
 
! Отговори
анализатор преди 8 години
НИЕ, група кан Телериг, заставаме зад българският депутат г-н Волен Сидеров утре пред парламента!Защото: от страна на властта се цели потъпкване и промяна на българската конституция!Българи,атакисти, с вас сме срещу политическата мафия!председател г-н Ангеловгрупа кан Телериг
72
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
протест ще имабъди сигурен
71
13
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гадно е да атакист тези дни - с 3% рейтинг и набит фюрер, никой не те бръсне за слива :)
70
10
 
37
 
! Отговори
до Дедо Боре преди 8 години
Те тия "семейни ценности" ги има само при един определен етнос :)
69
13
 
34
 
! Отговори
полицейско насилие! преди 8 години
Министър Бъчварова, ПОДАЙТЕ СИ НЕЗАБАВНО ОСТАВКАТА. Камен Попов категорично отрича да е удрял Сидеров. Но в такъв случай полицията е упражнила грубо полицейско насилие над Попов, който е съборен на земята пред очите ви. И са му сложени белезници. А Попов е отивал да наглежда търговския си обект и съвсем случайно е минавал оттам.
68
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перхидроления Клоун - набит и наакан :)
67
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига глупости , нищо няма стане утре на протеста .Съмнявам се дали изобщо ще има хора
66
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ветропоказател!Правописна грешка, за съжаление тя не променя МОРАЛА!
65
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦИРК палячото Сидеров заобиколен от палячовци в униформа,пребит от неизвестен.........***.....направиха ни на.......палячовци........
64
9
 
40
 
! Отговори
ветропоказател! преди 8 години
До Кой е бащатаА ти знаеш ли,че синът на големия наш "дисидент" Радой Ралин не е кореец и не се казва с корейското име КИМ, а е чист българин и се казва КИН СЪС "Н" НАКРАЯ! А името му КИН избрано лично от Радой е съкращение от КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ. Е бай радой едни иеи е имал на млади години, други като видя американското злато и богатства. Хамеле.он и слънчоглед, какво да го правиш.
63
10
 
41
 
! Отговори
дедо Боре преди 8 години
Абе какви са тези православни ценности, за които Волен говори? Той е жене за Капка, а прави дете на гаджето на сина си?
62
14
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров,ако не бяха полицаите тълпата щеше да те разкъса,заедно с т.нар.ти охрана!Веднъж поне бъди мъж и джентълмен,кажи едно благодаря на тези,които те спасиха!!!Видяхмете какво представляваш,един средно силен юмрук и едно леко шляпане зад врата,ти размътиха суроватката в главата!
61
12
 
40
 
! Отговори
до 89 преди 8 години
Не, Сидеров не е разведен с Капка към настоящия момент, и, Да, детето му от Гаджева е или плод на прелюбодейство или той е многоженец, което означава, че му харесва исляма
60
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България живеят същества които са комбинация от бесни кучета и злобни човечета! Нормално е такива животинки да се управляват от мутри!
59
10
 
37
 
! Отговори
Кой е бащата преди 8 години
Комунистически бардакКапка омъжена за Ким(син на Радой Ралин)Синът й опъва гаджева, за да не остане назад и гнома се включва в тройката или четворката!
58
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
О другарю ние още помним как . Б. К . П и ссср върнаха всички национални богатства в . Български ръце тоест във вашите ръце
57
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров е многоженец - типично по мюсюлмански! И тоя ще ми се прави на българин??!
56
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да бе мирно седяло, не би чудо видяло! буквално се н+а+а+к+а от страх! дотолкова се чувстваше недосегаем зад депутатския си имунитет, че почна да се изживява като господ! ако се намерят още двама - трима сърцати български юнаци и лъвове, да го лобутизират още няколко пъти и ще свие ушите! до долния: депутатите трябва да се държат отговорно, иначе да ги гонят от парламента! там не е психодиспансер!
55
17
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как не се намери един да му строши тиквата на тоя беловласия Волен , просто се чудя докъде трябва да стигне нахалството на "човек" облечен във власт(депутат) , невероятно е !!!! Дано да го вкарат в панделата - за там е , ще бъде супер прецедент и може да се счита за НООООВО начало , ама наистина !!!