Полицаите протестират, а Бъчварова... в Англия

МВР шефката няма как да обясни случващото се пред депутатите
Обновена: 4 ное 2015 12:50 | 4 ное 2015 10:06, Камелия Цветанова
81
Полицаите протестират, а Бъчварова... в Англия
Снимка: архив, Булфото

Докато полицаите протестират, блокират ключови артерии в София и магистрали в страната, се оказа, че вътрешният министър Румяна Бъчварова е на посещение в Англия.

Странно, защото тази сутрин тя бе привикана при премиера, заедно с финансовия министър, за да обяснят на премиера за орязването на привилегиите в сектора "Сигурност", което снощи изкара в страната хиляди полицаи "спонтанно" на протест.

Още по темата

Именно липсата й в България ядоса депутата от "Атака" Десислав Чуколов, който настоя председателят на парламента Цецка Цачева да инициира изслушване в парламента на МВР шефката, но тя му отказа с мотива, че не е внесъл навреме искането си.

"Секторът се тресе, а вътрешният министър е в Лондон, това е само индикатор, но тя е длъжна да дойде и да ни обясни какво се случва и какво смята да направи", настоя националистът.

Това обаче няма да се случи днес, въпреки че в първата сряда на месеца, в парламента се провежда блиц контрол, на който депутатите задават въпроси на премиера и тримата вицепремиери, но Цачева обясни, че днес Бъчварова е възпрепятствана и няма да участва в блиц контрола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
11
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
КОГАТО * ПРЕБИХА ПРОФЕСОРА НЕ СЕ СЪБРАХА ТОЛКОВА...ВИЖ ДА ОХРАНЯВАТ МАДЖО КОГАТО БЕШЕ В СЪДА БЯХА ЦЯЛА АРМИЯ....СЛУЖАТ САМО ДА ЗАЩИТАВАТ МУТРИТЕ....СТРАННО КАТО СЕ УВОЛНЯТ КАКВО ЩЕ РАБОТЯТ...МОЖЕ БИ УЧИТЕЛИ...ЕДИНСТВЕНО ЗА РЕКЕТЬОРИ И ЧИСТАЧИ ЕВЕНТУАЛНО СТАВАТ...АМА КАТО И ЗА ТОВА ГИ МЪРЗИ НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ КЛОШАРИ ОЩЕ....
33
5
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Въпросът е дали Бойко знае за нейната "забежка" дали марионетката Бъчварова сама е избягала от страх заради засилващата се полицейска любов към нея- или Бойко и е дал заповед да изчезне с цел да няма с кого да преговарят полицаите-явно ще разберем съвсем скоро-Тази жена не може да води преговори- тя плещи заучени фрази с цинична наглост обяснява че едва ли не полицията ще взима два пъти повече след великата "реформа"- Ред е на военният министър да замине за САЩ и тук да стане една герберска каша
32
3
 
5
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
"Когато атовете се ритат -- магаретата страдат " Министерката е наблизо - в Англия. Ами ако беше отвъд океана, или в Австралия - тог,а ,ко пра,им ? Горанов да хваща гората ! На кого ще отнема привилегиите, бе ? Знае ли с кого си има работа ? Че всеки МВР служител има по 2-3 законни огнестрелни оръжия !! Айде-де..... Пълен блокаж на най-проспериралата държава в Европа !!!
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наваксва жената докато е във властта. Каквото завлече, завлече, после я камилата , я камиларя,За Борисов е важно държавните му служители да са добре, да харчат и крадат на воля,Тато Буда пак ще ги снабди с нов заем, да имат да харчат и крадат
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименПодлъгаха се по Борисов без дори да подозират че Борисов е лъскава рекламна обвивка на червясал продукт.Яжте си го сега.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз ако бях на нейно място щях да отида на почивка на Бахамите !
28
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такъв цирк няма никъде в света?!))) Ние надминахме и банановите републики,под вещото ръководство на наще мъдри политици?!)))
27
0
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
В сектор "СИГУРНОСТ" - няма Сигурност ! - в хазната влязаоха 16 милиарда заем - за да намалят пак заплатите на мизерните българи- в здравеопазването пак е пълен буламач- 2015 г банки пак фалират завличайки държавни пари- Герб печели навсякъде изборите - а всъщност е на прага да бъде изгонен с шутове- полицаите гласуваха за Герб и още на другият ден вече бяха ненужни за Бойко-Държавата се клати а Европа е готова да плаща по 6000 евро за миризлива *** новопристигнала в БГ-Всичко е един парадокс
26
1
 
7
 
! Отговори
Елка преди 8 години
До бившдобре е да се провери какво прави през работно време със служебни пари в Англия. Урежда проблеми с деца и роднини?Долна безотговорна, крадлива и лъжлива п*а*с*м*и*н*а*! Мързелива управленческа върхушка живурка прекрасно на гърба на народа
25
1
 
6
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Ако посещението в Англия е предварително планирано защо е направено в деня за блицконтрол? Опит за избягване от отговорност ли е ? А колкото до действията на полицайте ако се позамислим ще видим, че резултат от политическо безхаберие. Когато под реформи се разбира единствено отнемане на социални придобивки без друга реформа в системата е нормално да се случи така!
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има отстъпки в момента по моловете в Англия. Проявете разбиране!
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" ТЪРПЕНИЕ ТЪРПЕНИЕ...ТЪРСИМ РЕШЕНИЕ " КАЗА БЪЧВАРОВА И ЗАМИНА ЗА АНГЛИЯ ДА Й "ДАДАТ" РЕШЕНИЕ
22
0
 
7
 
! Отговори
Бъчвата преди 8 години
В Англия съм ! В Англия съм !Английската полиция е върха
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо да не отиде в Англия, тя знае, че това е цирк и нещата ще си останат такива каквито са били! Пак лъжат хората! Това щяло да бъде за новоназначаваните, от тук нататък! Браво!
20
0
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
В Лондон - ще и обяснят как да намали и пенсиите - то МВФ то не спи- нали трябва да катурва държави- после братушките ще ни спасят- и така ще бъдем продадени от Запада - който ни обра и вече не сме му нужни - Абсурда БГ е едно голямо недоразумение както за Европа - така и за Русия- бяло петно на картата - сега 2015 г-оставащо и без полиция армия и граници !Борисов с кръв си замина и сега пак ще е същото явно - Мутрите са толкова алчни и ***- че сами си режат клонът на когото седят !
19
1
 
14
 
! Отговори
бивш преди 8 години
И какъв ще го държи в Англия дъртата гербаджийска чанта ??Ще проверява какви заплати взимат английските милиционери ли ?
18
11
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
РОДНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ И ЗАПЛАТИ ДОРИ...ОТ РУШВЕТИ И ДАЛАВЕРИ СИ ДОКАРВАТ ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ...А НЯКОЙ ПО МИТНИЦИТЕ И ТН МИЛИОНИ.....ЗА КАКВО СЛУЖАТ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА....ДА СА ОПАЗИЛИ НЯКОЙ ДО СЕГА, ДА СА ПРОВЕРИЛИ ЗА ДОКУМЕНТИ КАНИБАЛИТЕ ДЕТО СЕ РАЗХОЖДАТ ИЗ ЦЯЛА СОФИЯ И ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ, ДА СА ОПАЗИЛИ НЯКОЙ ОТ БАНДИТИ, КРАДЦИ, РЕКЕТЬОРИ, НАРКОТРАФИКАНТИ, САМО В БГ СЕ ПРОДАВАТ ФАЛШИВИ ФАКТУРИ НА ИЛИЯНЦИ НО ТЕ ЗНАЯТ....ВИЖ ДА БИЯТ УЧИТЕЛИ И СТУДЕНТИ ГИ БИВА. МАРШ ДА ЧИСТЯТ УЛИЦИТЕ
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ццц до 23кои е любовника че ми е интересно
16
0
 
2
 
! Отговори
gost преди 8 години
Тоя що не мие качил коментара казвам една истина бре цензура ли има
15
2
 
10
 
! Отговори
ПОЛИЦАЙ С БАСНОСЛОВН преди 8 години
До АнонименАнонимчо, къде ги видя тия "баснословни заплати" у полицаите, бе джанъм? Що си не гледаш кефа, ами си разваляш рахатлъка с такива недомислени изявления? Информирай се и тогава си пиши по сайтовете мнението!!!