Полицаите протестират, а Бъчварова... в Англия

МВР шефката няма как да обясни случващото се пред депутатите
Обновена: 4 ное 2015 12:50 | 4 ное 2015 10:06, Камелия Цветанова
81
Полицаите протестират, а Бъчварова... в Англия
Снимка: архив, Булфото

Докато полицаите протестират, блокират ключови артерии в София и магистрали в страната, се оказа, че вътрешният министър Румяна Бъчварова е на посещение в Англия.

Странно, защото тази сутрин тя бе привикана при премиера, заедно с финансовия министър, за да обяснят на премиера за орязването на привилегиите в сектора "Сигурност", което снощи изкара в страната хиляди полицаи "спонтанно" на протест.

Още по темата

Именно липсата й в България ядоса депутата от "Атака" Десислав Чуколов, който настоя председателят на парламента Цецка Цачева да инициира изслушване в парламента на МВР шефката, но тя му отказа с мотива, че не е внесъл навреме искането си.

"Секторът се тресе, а вътрешният министър е в Лондон, това е само индикатор, но тя е длъжна да дойде и да ни обясни какво се случва и какво смята да направи", настоя националистът.

Това обаче няма да се случи днес, въпреки че в първата сряда на месеца, в парламента се провежда блиц контрол, на който депутатите задават въпроси на премиера и тримата вицепремиери, но Цачева обясни, че днес Бъчварова е възпрепятствана и няма да участва в блиц контрола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
16
 
! Отговори
аслан преди 8 години
Тая шматка е добре да се върне към основната си професия на служебна
13
0
 
12
 
! Отговори
трол преди 8 години
е нали бойко ги бил привикал днес, значи за пореден път мутрата е излъгала.
12
10
 
3
 
! Отговори
ох преди 8 години
Ако не ставаш за нищо и си комплексар ставаш полицай, а ако съвсем нищо не можеш да правиш ставаш военен. Сегашните полицаи даже не си правят труда и закона за МВР да поразгледат.
11
5
 
16
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 8 години
Плевен падна ! ...Време е за София !
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както винаги Вожда не знае нищо. Той дори не знае, че са обсъждали бюджета. Ако не възвеличавах Вожда бих казал, че не знае какво е бюджет, но понеже се прекланям пред Неговото величие няма да го кажа. А ще кажа само: Слава, вечна слава на Вожда, на племето гербераско и на шлифера.
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ И ПОЛИЦИЯ СА ДОЛНА МАФИЯ
8
5
 
29
 
! Отговори
ОСТАВКА !!! преди 8 години
Още като назначиха тая социоложка за министър ми стана ясно, че ще прецакат полицаите.Това е гавра с българския полицай !Няма да взимате 20, а ще взимате 5 заплати при пенсиониране ... Протести до дупка !Оставка на цялото антибългарско правителство !!!
7
0
 
36
 
! Отговори
Aneta преди 8 години
МВР не е имало по слаб министър!
6
1
 
26
 
! Отговори
Глезената-Гледаната преди 8 години
Тая кога ще си подаде оставката?
5
0
 
33
 
! Отговори
митко п преди 8 години
Какво зависи от Бъчвата? Каквото каже Султана това е. Султана пък получава нареждания от посолствата, а те имат интерес от слаба държава.
4
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ умишлено скриха Бъчварова от изслушването, тъй като тя е некомпетентна и просто няма как да отговори на въпросите. Прави това, което й нареди Мутрата. А в случая, нали се досещате че няма как да й подсказва на изслушването. Циркът би бил по-голям от този с Румито Желева навремето.
3
16
 
7
 
! Отговори
gerbist-evroatlantis преди 8 години
Няма нужда министър Бъчварова да се връща, по-добре да се затегне контрола върху полицията и да се се прекрати своеволието им. Нека който протестира да се запише и по бързата процедура да ги съкратят, на тяхно място да се въведе Народна Милиция от народа, както си беше навремето. Младите не помнят, но си имаше квартални отряди от народа.
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие пък какво искате. *** още не е повярвала, че е министър, оставете я да се находи, да напазарува от Лондон парцалки за себе си и за семейството. Тя не знае къде се намира, вие я критикувате. Може ли да сте толкова коравосърдечни?
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО ВАЖНО ,ЧЕ СТАЧКУВАЛИ ПОЛИЦАИТЕ . КАКВИТО СА ПОЛИЦАИТЕ ТАКИВА СА И ПОЛИТИЦИТЕ НИ. БЮДЖЕТЪТ ДАЖЕ ДА СЕ РАЗТЯГА НЯМА ДА СТИГНЕ ЗАЩОТО ИМА БАСНОСЛОВНИ ЗАПЛАТИ НА ПОЛИТИЦИ, БАНКЕРИ,СЪДИИ И ПОЛИЦАИ А ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА ,КОЯТО СЪСТАВЛЯВА 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО РЯПА ДА ЯДАТ .......