БСП с шанс да оцелее – с млад визионер

Антон Кутев: Трябва да продължим с пълна промяна!
5 ное 2015 11:24,
44
БСП с шанс да оцелее – с млад визионер
Снимка: архив, Булфото

БСП има шанс да оживее, но трябват други мерки. Очевидно последната една година е грешна политика, която ни изхвърли от комуникацията в обществото, трябва да намерим начин на пълна промяна, за да тръгнем нагоре, смята Антон Кутев – член на националния съвет на БСП.

Той допълни, че БСП е единствената партия в посткомунистическия блок, която продължава да съществува и двамата най-млади премиери в тази държава са излъчени от БСП – Станишев и Виденов.

"С Миков винаги сме имали различия как трябва да се работи в комуникационната политика. Може да е бил полезен досега, но от тук нататък трябва да продължим с пълна промяна, която трябва да включи и лидера", настоя Кутев.

"Долу Миков!" е глупав лозунг и той не е верен. Ако Миков бъде сменен, това не означава, че ще се промени БСП", коментира още той.

Според него, ако може въобще за нещо да се обвинява Сергей Станишев, то това е прекаленото ниво на компромиси.

"Има цяло поколение млади политици, между 30 и 40 годишни. Смятам че трябва да се търси нов лидер, значително по-млад и с нова визия", каза Антон Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
Интересно преди 8 години
Към коментар 40 БОРБАНаписях името на една банка чрез която ШЕПАДОЛНИНЕГОДНИЦИ окрадоха парите на БЪЛГАРИТЕ. Предполагам, че и ДРУГИТЕБАНКИ са на СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ.НО НАРОДА ЗНАЕ -БАНКАТА Е ВСЕИЗВЕСНА.
27
1
 
2
 
! Отговори
Борба преди 8 години
Вместо да се ВАЙКАТЕ се БОРЕТЕПОКАЖЕТЕ ДАЛАВЕРИТЕ на БОКО и ГЕРББОКО КЪДЕ ЗАВРЯ 16 МИЛИАРДА и НОВИ ще ТЕГЛИКОЙ ОКРАДЕ ПАРИТЕ ОТ КТБПОКАЖЕТЕ, че БОКО и ДПС са ЕДНО ЦЯЛО........................................................... ПРОБЛЕМИТЕ на ХОРАТА в БЪЛГАРИЯ са МНОГО. ПРОДАЖНИТЕСОРОСИ да си РЕВАТ по ФОРУМИТЕ. БОРЕТЕ се ЗА ХОРАТАи те ще ви ОБИЧАТ.
26
1
 
2
 
! Отговори
DO KOGA?? преди 8 години
Kak moje vsichki da ste tolkova desni? Da ni upravlqvat prestupnici kato boiko, cvetanov i t.n...to tiq hora samo kato gi poglednej znaesh kakvi sa. Trqbva nai-nakraq da se oturvem ot tezi Mafioti!!! Koga naroda shte se nadigne na protest?Protest za chestni izbori?!Kak moje samo 30% v Sofia da sa glasuvali i tova da sa validni izbori??Do koga shte turpite tazi mizeriq v koqto jiveete?Ulicite izpuchupeni, mrusotiq i bednost navsqkude...DO KOGA???
25
4
 
3
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
Точно так единсвената незабранена болшевишка сбирщина.Трябваше с огън да ви заличим- и щяхме да сме напред наред с Естония и Полша.Най-малкото трябваше да има лустрация още 1990-всичко до районен секретар на БКП в затвора.Ама неее сами сме си виновни да ви гледаме крадливите физиономии сега!
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БСП не се е споминала.....Тя просто се преля в Герб. В Герб са комунист до комунист и не знам защо твърдят че са десни
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемът не е в лидера - сбъркана ви е идеологията. БСП не е лява партия, а е обърната към левия избирател. не може мандужков, гергов, Гущеров, ОВчаров да представляват старите бабички .
22
1
 
0
 
! Отговори
25g. преди 8 години
34А защо работеше без договор? Ти какво не можеш ли да съобразиш че щом си без договор няма да ти плащат осигуровки? Те затова не сключват договор, това е основата на идеята... И защо хората да очакват възстановяване на социализма при положение че точно когато е създадена БСП хората не искат социализъм? Каква е логиката в това? Трябва ти сериозна доза реалност.
21
2
 
3
 
! Отговори
И. Д. преди 8 години
Другари , аз ще ви кажа защи се провалихте. Като социалистическа партия, хората от вас очакваха да възстановите социализма в България. Вместо това вие ги излъгахте и обрахте. Някой тук каза че 2007ма заплатите при станишев били големи - лъжа. Тогава вземах 50 лв в строителство надник, ама никави осигуровки не са ми плащали, частника си ги трупаше в джоба да си кара джипките. Какво му е социалното на това? Сега не е много по различно, но просто БСП да изчезва тук трябва здрава ръка която те нямат
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нов бардак със стари...бесепари не става. Докато сте живи, няма да има нормално ляво.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
26 Да това сте демократите, комунизма е демонично обсебване, сатанизъм и тн. :D Мразите богатите, но избирате точно системата която поддържа богатите богати и бедните бедни -> капитализма, че после се вайкате, че комунизма преди 25г бил виновен. :D Как за 10г България се изправи след 5 последователни войни и 2 национални катастрофи и нямаше нищо построено в нея, а сега 25г в режим който всичко е мед и масло и сме най-зле. :D Хайде обяснете ми тая загадка. :D
18
3
 
4
 
! Отговори
ЖАЛКИ СТЕ преди 8 години
Електората ви е със средна възраст 80 години. Като измрат червените бабки кой ще гласува за вас ????
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След 1989г всички партийни лидери и управляващите армията,МВР,ДС и т.н. са като девойки от "околовръстното",но на САЩ и ЕС!Кой колкото даде- и го оставят да ги управлява!А славните ни офицери- генерали,адмирали,полковници и т.н.- същински махленски фусти и баби- разрешават да ги управляват псевдо-финансисти,икономисти,пожарникари, спортисти, социолози,философи, бракоразводни адвокати и обикновени комарджии,алкохолици и ***?Ега ти офицерите!Мухльовци и жалки ***!Обидно за държавата!
16
3
 
7
 
! Отговори
а? преди 8 години
ко то визионер баби?
15
11
 
3
 
! Отговори
25г. преди 8 години
23? Помня че по времето на Станишев България беше много по-добре, помня че 2007 вдигна средната заплата със 100%, без да повлияе на икономиката, помня че Станишев 2 пъти го избират за прецедател на Европейските Социалисти( от малка България) ... като се замисля той е единственият ни подготвен кадър за политика ... единственият кой се въртеше с Запада и Изтока и това не ощетяваше България, а напротив. Този ли казваш че дърпа 2рата партия в България на дъното, не случайно са втори.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако БСП-то искат да се оправят, трябва да дадат ясен знак на тези които искат да се развиват в тази партия. Този знак е изключване незабавно на Станишев от БСП. Този човек е истинския гробокопач на ***, съвместно разбира се с агент Гоце. Докато втория обаче излезе от партията и си направи своя, то другия продължава да папка като евродепутат от листата на БСП.
13
2
 
5
 
! Отговори
Станишев преди 8 години
Виждам че тук всички мен обвиняват, но аз нямах друг избор - или трябваше да бъда мариoнетка или друг щеше да бъде на мое място.
12
3
 
6
 
! Отговори
Пацо Патката преди 8 години
Никой ли не помни как Боце се кръстеше за още един мандат на Станишев като шеф на БСП? Еми Станишев си работеше за ГЕРБ!Сега могат да изберат Мартин Захариев - той е млад визионер и ще я дооправи партията!
11
1
 
5
 
! Отговори
т р о л преди 8 години
Кутев връщай се на старата работа без теб ушатитетроли само губят вече не е интересно
10
4
 
2
 
! Отговори
Пацо Патката преди 8 години
От Пацо ПаткатаВсички сор_осоидни пс_ета, които лаят по Станишев, да идат да си изядат гов_ната!
9
1
 
3
 
! Отговори
Пацо Патката преди 8 години
Станишев си свърши перфектно ангажимента, поет към западните служби по време на специализацията си в Лондон през 2000 г. - да унищожи БСП като основен стълб на руските интереси в България. Сега прави заслужена кариера при Мартин Шулц - левият евро-гей, който стои зад всички резолюции срещу Русия в ЕП! Всички *** ***, които лаят по Станишев, да идат да си изядат гов_ната!