Борисов след терора: Вече всяко кино и сладкарница са мишени!

Властта призова да не пътуваме в Париж, пуска още полиция навсякъде
Обновена: 14 ное 2015 13:45 | 14 ное 2015 13:45,
233
Борисов след терора: Вече всяко кино и сладкарница са мишени!
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов обяви атентатите в Париж за новия 11 септември. Той призова българите да се въздържат от пътувания във Франция, да бъдат бдителни и да подават сигнали за съмнителни хора. Полиция, жандармерия и армия ще наситят градове и села. Борисов предупреди и че вече всеки киносалон и сладкарница са уязвими.

Още по темата
Министър-председателят събра тази сутрин шефове на служби и ключови министри в МВР, за да се набележат мерки за сигурност след атентатите в Париж снощи.

„По-добре да се въздържаме от пътувания във Франция докато не се уточни дали всички терористи са задържани и убити”, каза Борисов след заседанието. Той призова обществото да бъде възможно най-бдително.

”Ние ще се опитаме да наситим с полиция, жандармерия и армия градовете и селата. Но разчитаме и на хората да бъдат максимално бдителни и да подават сигнали за съмнителни хора”, каза още министър-председателят.

Той беше категоричен, че властите трябва да преосмислят политиките си. ”Тези терористични актове бяха малко по-различни от другите. Всеки киносалон и всяка сладкарница е пряко уязвима. Надявам се за една нова политика в Европа”, каза той.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова съобщи, че към този момент няма данни за терористична атака към страната ни. Въпреки това властта е планирала въвеждането на няколко специфични мерки, които да послужат за защита на българите.

”Засилва се и нивото на граничен контрол на външните граници, засилва се контролът на транзитния трафик и се отделя внимание на обезпечаването на масовите мероприятия", съобщи Бъчварова.

"Обръщаме се към всички, които ще пътуват към Франция да го преосмислят. Щабът следи внимателно обстановката и е в непрекъсната връзка с партньорите”, каза още вътрешният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
1
 
! Отговори
V преди 8 години
ЧЕ ТО В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛИ ОЩЕ КИНА И СЛАДКАРНИЦИ ВЕ ??? ИМА ДВЕ СЛАДКАРНИЦИ В ДЪРЖАВАТА НИ А ТОЙ . ВЯКА сладкарница и кино .да са смея ли ? да плача ли ?
137
0
 
1
 
! Отговори
ГОМОР преди 8 години
Мислех саабале да пийна едно кааве каймаклия в ЛУЧАНО ама и там вече не е рахат. Цел закон едно време ундурдисахме за тоа и сега ко прайм, изгоре му бизнесот.
136
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
явно в париж не ядат дюнери.
135
0
 
5
 
! Отговори
Лудия преди 8 години
Де да можеше само парламента да е мишена, а не кина и сладкарници
134
0
 
6
 
! Отговори
ава чиче преди 8 години
Чиче, стига плаши ората ва
133
1
 
1
 
! Отговори
Se tup преди 8 години
Ai sia, Barekov i Stanishev kvi gi govoriha, kvi gi napraiha? Pa i drugite v EP sa sastata stoka.
132
2
 
1
 
! Отговори
Repti преди 8 години
Nai-sigurnite mesta sa fitneszalite i zakritite pluvni baseini.
131
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, ами като ги пускате безпрепятствено, ще сме мишени.И каква е тази полиция дето щяла да ни пази, щом за един рикошет извадиха на показ полицая, семейството му, приятелите муС такина страхливци- министърка и главен кекретар - да, мишени сме
130
1
 
1
 
! Отговори
Okte преди 8 години
Dobre, shi odim v mlekarnici, sirenarnici, hlebarnici, bozadjiinici,siropchiinici, tearoom
129
0
 
22
 
! Отговори
Велчо преди 8 години
Проклинам терора, но не забравяйте проблема с винетките. За българина скъпите винетки са също терор. Терор е и голямата корупция, терор е и фиктивната съдебна система, терор са и ниските пенсии, терор е голямата кражба на европейските фондове, терор са привелегиите на държавните чиновници т.е редовият билгарин с изключение на ДЪРЖАВНИТЕ КРАДЦИ са в постоянен терор.
128
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За какво ни е този *** за премиер за да ни каже ,че няма спасение ще се мре за това ли плащаме данъци за да ни каже не ходете на сладкарница и кино защото са мишена !В Бункер ли е най сигурно !?
127
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако и Българската полиция действа като Френската чък след като терористите свършат патроните зарежи ги това са пари хвърлени на вятъра!
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията трябва да ги хване преди да извадят автоматите което не е станало значи не са си свършили работата
125
0
 
5
 
! Отговори
до 165 преди 8 години
Не си ли гледал пред парламента като ги строят жандармерията на какво приличат !
124
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видяхме добре облечени френски полицай ,но това не е модно ревю за да ги оценим по това жертвите са тяхната оценка трябваше даса на концерта цивилни навсякъде да има цивилни професионалисти които да стрелят веднага след началото на стрелбата.
123
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя на снимката е по елементаерен и от елементарна частица !
122
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доналт ТръмпСАЩ са "луди" да приемат бежанци от Сирия след атентатитеБойко ги приема с отворени обятия и ги извозват директно в Софиуя
121
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо да построят ограда на границата, сега се събрали и плачат страхливците."Опозицията " пък се изпокри в мища дупкаЕдинствено Волен се изказваше открито Хоп- взамат му имунитетаИ ето ти - територия, не държава
120
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на снимката виждам Бай ***
119
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА ЖИВЕЕ БОЙКО